Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mnie się spać chcę
Dostałam od teścia jajko kinder bo to niby atrybut moich czasów, a mój mąż się pyta ojca "a dla mnie gdzie masz jajko?" a ten mu odpowiedział "ty to masz taką kinder niespodziankę w żony brzuchu, za parę miesięcy zobaczysz co dostałeś" Aż się uśmiałam, bo to tak fajnie zabrzmiało... xDEwa99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bardziej się cieszę że poleże w łóżeczku niż z tego jajka święconego , wreszcie będę miała kilka dni odpoczynku
Na majówkę planujemy w góry pojechać trochę świeżego powietrza zaczerpnąć a nie tylko śmierdzące spalinami miasto…
A w czwartek idziemy kropka małego podglądnąć -
nick nieaktualny
-
ciekawa jestem jaki już duży będzie ale czuję jak się rozpycha strasznie mnie kłuje pod pępkiem.
Wzięłam się za sprzedaż na allegro różnych zbędnych rzeczy zagracających szafę i sporo kasy wpadło już do kieszeni.
W święta rodzince powiem o ciąży , moja strona będzie załamana tym faktem no ale cóż poradzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojejj... no tak, niby mówi się że czyjes zdanie nie powinno nas obchodzić.. ale z drugiej strony to nasz życie i nie będziemy szczęśliwsze żyjąc pod dyktando innych... choc przecież wszyscy dookola ciebie z pewnoscia "wiedzą" co dla ciebie jest najlepsze...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobry wieczór
no u mnie rodzice też już się nie mogą wnuków doczekać
nie wiem czemu więcej nadziei pokładają we mnie niż w moim starszym bracie
jutro rano postanowiłam znowu zatestować tylko, że został mi ytlko 1 przeterminowany test, który kiedyś w gratisie dała babka w aptece, twierdziła, że będzie dobrze działał...