Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa spokojnie wyluzuj Odpoczywaj jak najwiecej, i żadnego mycia okien <niu niu>! a też miałam plany na sprzątanko ale mnie dzis po zajeciach boli brzuch wiec bede leniuchowac
a powiem Ci że nawet dobrze ze nie robisz bety bo to niepotrzebny dodatkowy stres tym bardziej ze beta nie jest 100% niestety
Lenka i Sylwiaśta bądźcie dobrej myśli nie nakręcajcie sie (zeby wrazie nie bolało), ale osobiście moim zdaniem będzie dobrze
Ja nie mierzyłam w tym cyklu tempki non stop, ogólem miałam zakaz mierzenia od gin, bo to bardzo stresuje i nie zawsze się sprawdza ale gdybym połączyła te moje mierzenie w całośc to latała mi jak głupia gora dół stałe góra dół wkońcu jak się rozryczałam że nic z tego to mi Narzeczony zabrał sprzęcior dlatego Uszy do góry i termometry WON a ja tu z Moim Groszkiem trzymam kciuki hmm? ten drugi jeszcze nie ale szybko go nauczesylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyśliczny ten wózek macie mnóstwo czasu, coś wybierzecie
na wózek nie można oszczędzać( w miarę rozsądku), jednak trochę czasu musi posłużyć, zwłaszcza taki 3w1 - zresztą inne na moje to bez sensu. chyba, ze nie ma się co z kasą robićlenka123321 lubi tę wiadomość
-
No my już wszystko kupiliśmy tak się ucieszyliśmy na wieść, że się w końcu udało Tylko wózek i łóżeczko zostało. Wózek chcemy tylko głęboki, z nieskrętnymi i dużymi kółkami, trochę w stylu retro, ale nie w aż takim przestarzały Kolor brąz-beż, albo biały
-
My z ceną wózka nie chcemy przesadzać, ma być klasyczny na wahaczach, wygodny i z dużą gondolą. Masywny, może być ciężki, bo ważniejsza jest dla mnie wygoda dziecka niż moja. No i wytrzymały, bo posłużył też dla kolejnego dziecka, a o spacerówce pomyślimy potem, może maluch będzie w stanie sobie sam kolorek wybrać. W końcu to jego wózek, to jemu ma się podobać, albo jej. A taki berbeć roczny chyba może już pokazać czy woli zielony czy niebieski, czy jeszcze jakiś inny
-
lenka123321 wrote:naszczescie w ciazy chodzi sie 9 miesiecy i mozna odlozyc troche kasy na taki wozek porzadny. sa wozki za 700 z ale wozek musi byc lekki przede wszystkim
A mnie się właśnie te za 700-1000 zł bardziej podobają niż te za 3000 zł. W ogóle te nowoczesne i małe do mnie nie przemawiają. Ale jaki kto ma gust to zależy od niego i to jemu ma się ten wózek podobać, w sensie im (rodzicom), a nie całemu światu.
Mnie się te podobają:
http://allegro.pl/hit-wozek-skora-retro-stylowy-ze-skory-5-gratisow-i4110895270.html
http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-skyline-simply-2w1-14-i4060289054.html
Tylko w wersji tylko głębokiej. Spacerówki bym takiej nie chciała -
nick nieaktualnyjak widać każda z nas ma inny gust ) ale to dobrze, bo za nudny byłby świat, gdyby każdemu podobało się to samo
kuuurde dziewczyny wieem, że za wcześnie, ale oczywiście musiałam zrobić test i oczywiście negatywny <głupek>
pozdrawiam Was z 12-godzinnej dniówki w pracy