Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92-95 zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik 92-95 zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem Niaanią ;P

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały śpi u mnie zawsze tyle co u Siebie nigdy :) teraz juz prawie 3 godzinę :P

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj wieczorem też mam małego nunka do opieki :D kumpela chodzi na zajęcia i zawsze przywozi mi małego na wieczór :)

• niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamowiona ale godzine musze czekac na dowoz bo to drugi koniec miasta :)
    Ewa na poczatku tak opisalas ten bol ze sie wystraszylam, ale po konkretniejszych pytaniach naprawde uwazam ze nie masz sie czym martwic. :)
    Czekaj spokojnie na @, stres jej nie pomoze, chyba ze Cie zaskoczy i przez 9 miesiecy nie przyjdzie :)

nxbhnwz.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane łobuzy ale czasami masakra :) jak ząbkują, dla mnie najgorsze przy maluchach jest to że jak mają grype żołądkową to im nie potrafie pomoc a tylko dolewam :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 12:59

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardziej jestem nastawiona na @, teraz test już powinien coś pokazać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaa noo taaaaaaaaaakk, przepraszam :)) ok gadajcie sobie ja muszę uciekac, paaaa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mi się Jula tak trafiło niedawno, mały miał jakieś zatrucie, wiercił się non stop, jeść chciał, spać nie mógł, nic nie pomagało. dopiero zwrócenie wszystkiego. wtedy jakby świat stał się kolorowy :) ciągnęło do zabawy ale ze zmęczenia prawie od razu zasnął... serce się krajało, ze go bolało a praktycznie nie szło pomóc :(

• Mloda.Mama Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    Sylwiaśta bez sensu ten teścik dziś :) conajmniej o 2-3 dni za wcześnie.

Mnie 11dpo wyszedł standardowy o czułości 25, wiec te "czulsze" 8-9dpo minimum!

Popieram za szybko ten test. U mnie przed planowaną @ dwa dni wyszła jedna kreska, a w ciąży jednak jestem, więc to tak czasami jest, że się owu przesunie, a testy kłamią że wykrywają kilkudniową ciąże, najlepiej zrobić test po spodziewanej @

bfaregz2oin7t22z.png

qb3cru1d676ftq9c.png

w57v3e3kuxkbvjcs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma co się spieszyć z testami :) kiedy wykryje to sprawa dosyć indywidualna, zdarza się, ze wykryje 10-11 dpo ale to rzadko. lepiej cierpliwie czekać na pewny wynik :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to juz sie @ nie moge doczekac zeby zaczac nowy cykl i sie starac bo w tym nie widze szans na fasolinde:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już teraz też :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, bylam w tesco i tak test askowy o czulosci 10 a nie 25 za 5 zeta jest!! to po co placic 10 zl za zwykle? :D zaopatrzyma sie w jeden taki oprocz tych 4 co mam zwyklych w domu i mam nadzieje ze z 3 dni jeszcze chociaz wytrzymam a jk pokaze sie 1 krecha to tez z utesknieniem bede czekac na nowy cykl...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ta sie zaopatrzyla hurtowo w testy :)).

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihihihihi heheszki :DD zjadlabym kiełbaskę z grilla taką przypieczoną strasznie z dużą ilością musztardy mmmmmmmrrrrrrrraaaaaaahh :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znowu o jedzeniu… :p teraz na noc to już lepiej nic nie jeść

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak wszamałam frankfuterkę słoną chociaż :)) ale jedną :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to smacznego po :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie Was tu mieć:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wzajemnie!
    no ja znikam, chociaż wygodnie mi na kanapie :) mężu wrócił z basenu i do spania się szykuje, jutro o 4 pobudka :(

‹‹ 49 50 51 52 53 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ