Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zamowiona ale godzine musze czekac na dowoz bo to drugi koniec miasta
Ewa na poczatku tak opisalas ten bol ze sie wystraszylam, ale po konkretniejszych pytaniach naprawde uwazam ze nie masz sie czym martwic.
Czekaj spokojnie na @, stres jej nie pomoze, chyba ze Cie zaskoczy i przez 9 miesiecy nie przyjdzie -
Kochane łobuzy ale czasami masakra jak ząbkują, dla mnie najgorsze przy maluchach jest to że jak mają grype żołądkową to im nie potrafie pomoc a tylko dolewam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 12:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno mi się Jula tak trafiło niedawno, mały miał jakieś zatrucie, wiercił się non stop, jeść chciał, spać nie mógł, nic nie pomagało. dopiero zwrócenie wszystkiego. wtedy jakby świat stał się kolorowy ciągnęło do zabawy ale ze zmęczenia prawie od razu zasnął... serce się krajało, ze go bolało a praktycznie nie szło pomóc
-
niecierpliwa21 wrote:Sylwiaśta bez sensu ten teścik dziś conajmniej o 2-3 dni za wcześnie.
Mnie 11dpo wyszedł standardowy o czułości 25, wiec te "czulsze" 8-9dpo minimum!
Popieram za szybko ten test. U mnie przed planowaną @ dwa dni wyszła jedna kreska, a w ciąży jednak jestem, więc to tak czasami jest, że się owu przesunie, a testy kłamią że wykrywają kilkudniową ciąże, najlepiej zrobić test po spodziewanej @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykurde, bylam w tesco i tak test askowy o czulosci 10 a nie 25 za 5 zeta jest!! to po co placic 10 zl za zwykle? zaopatrzyma sie w jeden taki oprocz tych 4 co mam zwyklych w domu i mam nadzieje ze z 3 dni jeszcze chociaz wytrzymam a jk pokaze sie 1 krecha to tez z utesknieniem bede czekac na nowy cykl...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny