Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyteż wolałabym sobie wtedy wyjaśnić i albo się nie spotykać, albo chociaż się do siebie nie odzywać. brat się z teściowa prawie nie widuje, a jeśli już musi to rozmowa kończy się na dzień dobry. mi się udało, bo teściowa to taka babka co ma totalnie wylane na życie, miałby jej syn zonę ćpunkę albo z wyrokiem za dzieciobójstwo, tez by jej też pasowało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja nie chciałabym taka być, widzę, że ona naprawdę ma na wszystko wylane ale jej to nie przeszkadza. dzieci wychowywał teść, który już nie żyje (bardzo ostry - wręcz hitler, ona nie miała nigdy w niczym nic do powiedzenia)
teraz dzieci przyjeżdżają zaglądają do lodówki, wnuki robią u niej co chcą, syn degenerat, ale jej to nie przeszkadza.
ja bym kurwicy dostałalenka123321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale co lepsze?? moj ma brata booze ciagle gada o nim jaki on super czego to nie kupili itd o tym ze dostal prace i kupil dom za granica slyszalam sto raazy. a mojego traktuje strasznie:/ bo? bo nie mieszka za granica?? nie zbija bog wie jakich pieniedzy?? nie trawie jej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny