Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjak noego na lajbie hahahahahahahaha! miszcz :E
madzia w ustach jest tempka niemiarodajna, wystarczy ze delikatnie zmienisz ułożenie termometru i już sie zmieni najlepiej mierzy waginalnie albo rektalnie )
sama 1 cykl mierzylam pod jezykiem i na wykresie było fjuu bźdźiuu )
marga... (nigdy bez patrzenia na twoj nick go nie napisze ) po prostu zignoruj ta temp bo teraz to mozesz sie tylko domyślać, te proszki w ogole mogły zaburzyc ta temp i zadna z nich moz nie byc prawidlowa, temp mierzymy od raz u po przebudzeniu, wieczorem to bez sensu bo chodzisz wykonujesz inne czynnosci, mozesz sie zestresowac i juz tempp jest inna -
nick nieaktualnyJula222 wrote:Ewa kochanie przykro mi ale nie chcę Cie nakręcać ale tak jak pisałam w 1 ciazy mialam okres nie wiem czy sie spozniał bo nie sprawdzałam i nie liczylam .. ale był dosłownie taki jki teraz ty masz
szczerze mówiąc to byłam smutna i zarazem kamień spadł mi z serca na raz jak przyszła jednak @.
szkoda, ze się nie udało, ale te wszystkie dziwne rzeczy które się ze mną działy w tym czasie, w ciąży nie wróżyłyby niczego dobrego. mam nadzieję, że teraz się wszystko ureguluje i nam się kiedyś uda -
nick nieaktualnypierwsza tempka zmierzona, wiesiołka biorę,a m. uświadomiłam na co te jego witaminki są i zagoniłam do brania tego salfazinu, bo wcześniej raz brał, a 5 razy nie. lecimy nowy cykl i zbieramy siły na owocne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 08:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyw sumie to postanowiłam mierzyć tylko do owulacji, chyba, ze ciekawość nie wytrzyma :p
z tymi wykresami to różnie bywa, qurczakowi np tempka ładnie wyznaczyła implantację, a potem rosła jak szalona i jest fasolka. a sa dziewczyny co miały zabki i też zaciążyły
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno właśnie, to trochę korci
a zapomniałam pisać, gin mi potwierdził, ze zarodek był, ale przez jakieś jego wady nie mógł się zagnieździć... trochę cieszy na pewno, bo to znaczy, że żołnierzyki m. działają
no i chociaż coś od początku starań się udało -
nick nieaktualnypozostaje cieszyć się Ewuniu, że z Wami jest wszystko ok, a takie rzeczy...no po prostu sie zdarzają. To juz wiemy dlaczego dlugo nie bylo @
a w ogole dziewczyny, staram się 3 cykl to bedzie taki drugi, gdzie ogarniam już trochę to npr, myslicie ze powinnam sie zbadac? jesli juz to jakie badania? bo prywatnie jeden hormon kosztuje o 30 zł i wolalabym ograniczyc sie do minimum -
nick nieaktualnymyślę, że jeszcze za szybko... to nasz 4 cykl(2 z jakimikolwiek obserwacjami) i też jeszcze nic nie robiliśmy. tzn ja chodzę regularnie do gina na typowe "przeglądy" co parę miesięcy, teraz poszłam tak specjalnie bo martwiło mnie to krwawienie no i byłam już umówiona przez to, ze @ się spóźniała.
żadnych badań hormonalnych nigdy nie robiłam. M. jeszcze tez nigdy do lekarza nie zaciągałam
wiem, ze powinnam bardziej ufać tempce, ale jestem ciekawa jak mi wyjdzie to mierzenie za pierwszym razem. w zeszłym cyklu udało nam się trafić dzięki testom owu i znowu mnie na nie korci, będzie przynajmniej porównanie z mierzeniem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny