Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyI JESZCZE RAZ POWTARZAM ŻE UWIELBIAM DZIEWCZYNKĘ W NIEBIESKIEJ BOKSERCE, KOCHAM UWIELBIAM UBÓSTWIAM, GDYBY JEJ MAMA WIEDZIAŁA ŻE MAM CAŁY DOM OBWIESZONY JEJ ZDJECIAMI ZLOZYLA BY MI CHYBA SPRAWE DO SADU TAAAAK WYOBRAZAM SOBIE SWOJA MARCELE:)
margarettad lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:miesiączka juleńko... a miałam taką nadzieję, nigdy tak nie bolały mnie piersi i nie miałam mdłości przed miesiączką a tu benc. @.
notabene- dlaczego tak się dzieje że ciąża jest i @ również?
zdaża się tak ze występuje krwiawienie, mi moze lekarze nazywają to mocniejszym plamieniem ;/
co prawda różniła się wtedy od "normalnej" miesiączki, była tak samo obfita i w ogole, lecz inna pod wzgledem hmm? konsystencji? inny też kolor miała bardziej delikatniejszy
ja się w to nie wdrażałam bardziej bo skoro lekarze mówią że to się czesto zdarza wiec luzik był teraz moja @ została zatrzymana
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypiękny maluszek z ipada możesz wrzucać, na pinteresta, tumblr, flickr, imageshack. wiele serwisów ogarnia i całkiem sprawnie to idzie
jula do mnie też @ zawitała, w 38 dc(normalnie 28)
tylko jest dziwna, jasna i nie ma tego specyficznego zapachu… musze iść do gina, może przez to opóznienie coś mi się poprzestawiało ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 20:58
niecierpliwa21, margarettad lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewa kochanie przykro mi ale nie chcę Cie nakręcać ale tak jak pisałam w 1 ciazy mialam okres nie wiem czy sie spozniał bo nie sprawdzałam i nie liczylam .. ale był dosłownie taki jki teraz ty masz
-
Kochane ja niestety muszę lecieć
Narzeczony ze służby wraca wiec kolacyjka mu sie nalezy
i jeszcze jestem lekko nadal przeziebiona.. + zapalenie pęcherza!!! ;( Boli jak cholera i jeszcze mogę non stop siedziec na kibelku bo mam wrazenie ze mi zawór j*bnie ;/ sorki za słownictwo ale jestem wsciekła na to zapalenie ;/
nic nie pomaga, leków nie moge zadnej furaginy nic mimo ze lekarz pozwolil gdybym nie miala na wszystkie te na pecherz uczulenie!
została mi żurawina ale juz wychodzi mi ona dziurkami
Trzymajcie sie kochane jutro napewno wpadne, zeby kolejnej lektury nie miec
Buziaki -
Jula u mnie @ przyszła, ale jakaś wyjątkowo dziwna. Zero skrzepów, a do tego tak jakby się kończy. Jak zazwyczaj krwawię przez minimum 5 dni, a potem jeszcze plamię, to dzisiaj tak na prawdę wystarczyłaby mi wkładka zamast podpaski. Plus ja wiem, że wieczorem się nie mierzy, ale mam 37,72, wręcz gorączka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 21:37
margarettad lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
zmierzyłam dzisiaj temperaturę i miałam dziwne wahania. w ciągu dnia wyszło mi 36,4 zaś po drzemce wieczorem wyszło mi 36,8. niby jest u mnie mokro, ale z temperaturą nie wiem jak to jest, i nie mam pojęcia co z moją owulacją
dziewczyny z miesiączką, trzymam za was kciuki w nastęonym cyklu a niecierpliwa, usg bomba. sama bym chciała zobaczyć fasolkę gdyby byłaniecierpliwa21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoooj Julka, pozostało ci jak najczęstsze sikanie, by się jak najszycij się wszystko oczyszczało
margarettad a gdzie twoje tempki na wykresie?
ewa?
madzior?
o niecierpliwą nawet nie pytam bo pewnie siedzi przed zdjęciem fasolki i wzdycha
aaaaaa słuchajcie była tu też taka dziewczyna "niecierpliwa", miałą iść do szpitala, ciekawe co z nią...