Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jak kupowałam to patrzyłam tylko na ilość miejsc i cenę, bo termometru za nie wiadomo ile pieniędzy też nie kupię.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyuważaj, z nami nie zadzieraj, mamy @ i potrafimy być wredne :p
chociaż ja mam dzisiaj świetny humor, nawet w pracy mówili, ze zachowuje się zupełnie inaczej, jakby mi coś ulżyło.
hihi, pewnie się boją, że coś na nich do szefa doniosłamsylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej Kochane, ależ naskrobałyście dużo, albo mnie tak dawno nie było
Witam nowe kobitki i trzymam za was kciuki!
La tak jak Ci pisałam nie przejmuj sie beta! jesli ci testy sikane wychodza + to jestes moja beta to tez była 0,1 i testy pozytywne, a po 2dniach kolejna beta juz jak najbardziej pozytywna (1404).
Ewa daj znac co tam u Ciebie! bardzo mnie to ciekawi i jestem pełna nadziei!
Sylwiaśta co tam u Ciebie ty niecierpliwa kobiecinko ?
Lenka kochanie nie przejmuj się bólami jak na @ ja też odczuwałam ze bedzie lada chwila a jej ani widu ani słychu od 17 lutego
Niecierpliwa bardzo się ciesze ze wszytsko ok a z ciekawosci latał już maluszek w pęcherzyku ? i kiedy idziesz na prenatalne ?lenka123321 lubi tę wiadomość
-
to zbliżone terminy mamy genetycznych ja 13 maja miał byc 12 ale odwołali na 13
Jeju tez chce juz podejrzec Kruszynkę a tu jeszcze 2tyg 6 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 19:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny