Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Małami kolejny chłopak super. Jak tak dalej pójdzie to drużyne piłkarską będziemy zakładać z ovufriend hehe

Seli no nie ukryjesz ciąży
, ale to super. Ja jakbym niektóry o ciąży nie powiedziała to by się nie skapneli hehe
Dziewczyny cały dzień mnie z Wami nie będzie. Jedziemy z mężem do Jelcza. Jego kuzyn zaprosił nas na majówkę. To później Was nadrobię, jak coś.
Udanej majówki dla Wszystkich
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Małami kolejny chłopak super. Jak tak dalej pójdzie to drużyne piłkarską będziemy zakładać z ovufriend hehe

Seli no nie ukryjesz ciąży
, ale to super. Ja jakbym niektóry o ciąży nie powiedziała to by się nie skapneli hehe
Dziewczyny cały dzień mnie z Wami nie będzie. Jedziemy z mężem do Jelcza. Jego kuzyn zaprosił nas na majówkę. To później Was nadrobię, jak coś.
Udanej majówki dla Wszystkich
Jelcz laskowice? ahahah to byśmy się spotkały
bo mieliśmy jechać 
Mari92 lubi tę wiadomość
-
Seli dokładnie Jelcz-Laskowice
jaki ten świat mały hehdm
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Seli dokładnie Jelcz-Laskowice
jaki ten świat mały hehdm
O ja
No to do męża moich wujków jedziesz
właściwie ja ich uznaje jako swoją rodzinę
bo mam swojej za małą 
pojechałabym ale mam pisać mgr.... a ciężko mi idzie
-
MissKathy92 wrote:Witajcie dziewczyny

Mała Mi piękny synek, gratuluję
Seli no brzusio pokaźny i mąż ma rację, chyba raczej nie ukryjesz już go skoro taki masz nawet bez wody
A ja do was pisze z łóżka gdzie zżera mnie kac morderca
wczoraj się schlalam z przyjaciółkami ale było warto bo było wesoło i mogłam zapomnieć o problemach choć na chwilę
zaraz sobie podgrzeje wczorajszego rosołku to mi lepiej się zrobi 
Oj Miss
no niestety kac morderca bezlitosny jest jak widać nie odpuścił Ci
ale co tam przetrwasz a sie wybawiłaś przynajmniej 
Rosołek super sprawa na tego dziada
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Oj dziewczyny tego mi było trzeba
A szłam na spotkanie z myślą "nie będę pić"
ale u mnie często tak jest
teraz już jestem po rosolku- od razu lepiej
I oglądam serial 
Seli no mnie te wyniki trochę podłamaly, w ogóle miałam nie iść na te spotkanie ale pomyślałam że to tylko zle wyniki i nie będę zamykać się w domu i rozpaczac bo to i tak nic nie zmieni
A tak przynajmniej przez moment nie myślałam i czułam się dobrze
co do cyklu dziś mam 12 dzień, zero objawów owu, dziś tempke zmierzyłam o 7 a tak to mierze po 4 ale nie wskazuje na owu, w sumie jej pod uwagę i tak bym nie brała bo zaburzona mega 
Wczoraj z mężem podzialalismy - teraz mamy system co 2 dni
-
MissKathy92 wrote:Oj dziewczyny tego mi było trzeba
A szłam na spotkanie z myślą "nie będę pić"
ale u mnie często tak jest
teraz już jestem po rosolku- od razu lepiej
I oglądam serial 
Seli no mnie te wyniki trochę podłamaly, w ogóle miałam nie iść na te spotkanie ale pomyślałam że to tylko zle wyniki i nie będę zamykać się w domu i rozpaczac bo to i tak nic nie zmieni
A tak przynajmniej przez moment nie myślałam i czułam się dobrze
co do cyklu dziś mam 12 dzień, zero objawów owu, dziś tempke zmierzyłam o 7 a tak to mierze po 4 ale nie wskazuje na owu, w sumie jej pod uwagę i tak bym nie brała bo zaburzona mega 
Wczoraj z mężem podzialalismy - teraz mamy system co 2 dni
Oj trzeba ze znajomymi się bawić, bez względu na wyniki bo człowiek się relaksuje i nie można zamykać się w samych staraniach
A jak człowiek się dołuje to jest tylko gorzej, wiem po sobie, jak łapałam dół psychiczny to i fizycznie było gorzej.
-
Hej dziewczyny
Seli brzuchol konkretny, będą 5 raczki ;p
Ja też z łóżka jeszcze pisze bo nie mam coś natchnienia wstawać, wszyscy jeszcze śpią; )
Koleżanka mi wczoraj pisała że mało dzieci było w żłobie i chyba będę mogła mieć wolne też w piątek; ) dzisiaj zadzwonię do kierowniczki. Byłoby super bo nie musiałabym jeździć w te i wewte
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny
Seli brzuchol konkretny, będą 5 raczki ;p
Ja też z łóżka jeszcze pisze bo nie mam coś natchnienia wstawać, wszyscy jeszcze śpią; )
Koleżanka mi wczoraj pisała że mało dzieci było w żłobie i chyba będę mogła mieć wolne też w piątek; ) dzisiaj zadzwonię do kierowniczki. Byłoby super bo nie musiałabym jeździć w te i wewte
O
takiej to dobrze
-
A jak ;p
Seli No brzuszek pokaźny ;p
Mi dzisiaj szczeniaki spać nie dały nad ranem tak piszczały strasznie a moja Toska latała z klatki na łóżko do nas i nas budziła ...
No ale damy rade :p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Magdaa21 wrote:Hej hej, ale naskrobalyscie
my odpoczywamy w Dolinie Baryczy że znajomymi:) udanej majówki! 
ooo ale fajnie
-
alex0806 wrote:Najważniejszy czas dla malucha więc się cieszę, że spędzę go na spokojnie, w gronie najbliższych
W piątek jadę do przyjaciółki
Super weekend się zapowiada 
zazdroszczę
ja myślę co dalej
bo czekają mnie ciężkie dni w pracy, szkolenia i rady, spotkania z rodzicami...
-
alex0806 wrote:Seli, L4
Nie ma co się przemęczać. Ja zobaczę w środę co mi lekarz powie. Jak stwierdzi, że nie powinnam jechać do Egiptu to od razu poproszę o L4 od poniedziałku i tyle 
U mnie jeszcze są agresywne dzieciaki... Mam asystenta itp. ale kto wie co może odwalić, ma zmieniane leki itp. A umowy i tak nie przedłużą, ze stażem i tak nie powinno być problemu bo nie można mieć ciągiem miesiąca przez cały staż a jak bym poszła w 9.05 to już nawet nie miesiąc
bo do 31.05 mniej dni pozostaje. Poszłabym w sumie na jakieś 2 tygodnie, potem wróciła na chwile i poczekała na egzamin i znów