Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małami kolejny chłopak super. Jak tak dalej pójdzie to drużyne piłkarską będziemy zakładać z ovufriend hehe :-)
    Seli no nie ukryjesz ciąży :-), ale to super. Ja jakbym niektóry o ciąży nie powiedziała to by się nie skapneli hehe

Dziewczyny cały dzień mnie z Wami nie będzie. Jedziemy z mężem do Jelcza. Jego kuzyn zaprosił nas na majówkę. To później Was nadrobię, jak coś.
    Udanej majówki dla Wszystkich :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Małami kolejny chłopak super. Jak tak dalej pójdzie to drużyne piłkarską będziemy zakładać z ovufriend hehe :-)
    Seli no nie ukryjesz ciąży :-), ale to super. Ja jakbym niektóry o ciąży nie powiedziała to by się nie skapneli hehe

Dziewczyny cały dzień mnie z Wami nie będzie. Jedziemy z mężem do Jelcza. Jego kuzyn zaprosił nas na majówkę. To później Was nadrobię, jak coś.
    Udanej majówki dla Wszystkich :-)

Jelcz laskowice? ahahah to byśmy się spotkały :D bo mieliśmy jechać :P

Mari92 lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli dokładnie Jelcz-Laskowice :-) jaki ten świat mały hehdm

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Seli dokładnie Jelcz-Laskowice :-) jaki ten świat mały hehdm

O ja :D No to do męża moich wujków jedziesz :D właściwie ja ich uznaje jako swoją rodzinę :P bo mam swojej za małą :D

pojechałabym ale mam pisać mgr.... a ciężko mi idzie :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• terka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Witajcie dziewczyny :)
    Mała Mi piękny synek, gratuluję :D
    Seli no brzusio pokaźny i mąż ma rację, chyba raczej nie ukryjesz już go skoro taki masz nawet bez wody :D
    A ja do was pisze z łóżka gdzie zżera mnie kac morderca :( wczoraj się schlalam z przyjaciółkami ale było warto bo było wesoło i mogłam zapomnieć o problemach choć na chwilę :) zaraz sobie podgrzeje wczorajszego rosołku to mi lepiej się zrobi :)

Oj Miss :D no niestety kac morderca bezlitosny jest jak widać nie odpuścił Ci :D ale co tam przetrwasz a sie wybawiłaś przynajmniej :)
    Rosołek super sprawa na tego dziada :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny tego mi było trzeba :D A szłam na spotkanie z myślą "nie będę pić" :D ale u mnie często tak jest :P teraz już jestem po rosolku- od razu lepiej :) I oglądam serial ;)
    Seli no mnie te wyniki trochę podłamaly, w ogóle miałam nie iść na te spotkanie ale pomyślałam że to tylko zle wyniki i nie będę zamykać się w domu i rozpaczac bo to i tak nic nie zmieni :/ A tak przynajmniej przez moment nie myślałam i czułam się dobrze :) co do cyklu dziś mam 12 dzień, zero objawów owu, dziś tempke zmierzyłam o 7 a tak to mierze po 4 ale nie wskazuje na owu, w sumie jej pod uwagę i tak bym nie brała bo zaburzona mega :P
    Wczoraj z mężem podzialalismy - teraz mamy system co 2 dni :D

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Oj dziewczyny tego mi było trzeba :D A szłam na spotkanie z myślą "nie będę pić" :D ale u mnie często tak jest :P teraz już jestem po rosolku- od razu lepiej :) I oglądam serial ;)
    Seli no mnie te wyniki trochę podłamaly, w ogóle miałam nie iść na te spotkanie ale pomyślałam że to tylko zle wyniki i nie będę zamykać się w domu i rozpaczac bo to i tak nic nie zmieni :/ A tak przynajmniej przez moment nie myślałam i czułam się dobrze :) co do cyklu dziś mam 12 dzień, zero objawów owu, dziś tempke zmierzyłam o 7 a tak to mierze po 4 ale nie wskazuje na owu, w sumie jej pod uwagę i tak bym nie brała bo zaburzona mega :P
    Wczoraj z mężem podzialalismy - teraz mamy system co 2 dni :D

Oj trzeba ze znajomymi się bawić, bez względu na wyniki bo człowiek się relaksuje i nie można zamykać się w samych staraniach :) A jak człowiek się dołuje to jest tylko gorzej, wiem po sobie, jak łapałam dół psychiczny to i fizycznie było gorzej.

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;) Seli brzuchol konkretny, będą 5 raczki ;p
    Ja też z łóżka jeszcze pisze bo nie mam coś natchnienia wstawać, wszyscy jeszcze śpią; )
    Koleżanka mi wczoraj pisała że mało dzieci było w żłobie i chyba będę mogła mieć wolne też w piątek; ) dzisiaj zadzwonię do kierowniczki. Byłoby super bo nie musiałabym jeździć w te i wewte ;)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Hej dziewczyny ;) Seli brzuchol konkretny, będą 5 raczki ;p
    Ja też z łóżka jeszcze pisze bo nie mam coś natchnienia wstawać, wszyscy jeszcze śpią; )
    Koleżanka mi wczoraj pisała że mało dzieci było w żłobie i chyba będę mogła mieć wolne też w piątek; ) dzisiaj zadzwonię do kierowniczki. Byłoby super bo nie musiałabym jeździć w te i wewte ;)

O :D takiej to dobrze :D

dZhdp1.png

• Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak ;p
    Seli No brzuszek pokaźny ;p
    Mi dzisiaj szczeniaki spać nie dały nad ranem tak piszczały strasznie a moja Toska latała z klatki na łóżko do nas i nas budziła ...
    No ale damy rade :p

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urlop do poniedziałku; ) cudownie ;)

terka lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • terka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Urlop do poniedziałku; ) cudownie ;)

Takiej to dobrze :D odpoczniesz, nie namęczysz sie w pracy, układ idealny :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja idę jutro do pracy i później dopiero w poniedziałek.:) Dzisiaj jedziemy na ognisko do teściów. :)

3i49krhm19wid3ce.png
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej, ale naskrobalyscie :) my odpoczywamy w Dolinie Baryczy że znajomymi:) udanej majówki! :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja upiekłam ciastka :D

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Hej hej, ale naskrobalyscie :) my odpoczywamy w Dolinie Baryczy że znajomymi:) udanej majówki! :)

ooo ale fajnie :)

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejszy czas dla malucha więc się cieszę, że spędzę go na spokojnie, w gronie najbliższych :) W piątek jadę do przyjaciółki :) Super weekend się zapowiada :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Najważniejszy czas dla malucha więc się cieszę, że spędzę go na spokojnie, w gronie najbliższych :) W piątek jadę do przyjaciółki :) Super weekend się zapowiada :)

zazdroszczę :) ja myślę co dalej :P bo czekają mnie ciężkie dni w pracy, szkolenia i rady, spotkania z rodzicami...

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, L4 :) Nie ma co się przemęczać. Ja zobaczę w środę co mi lekarz powie. Jak stwierdzi, że nie powinnam jechać do Egiptu to od razu poproszę o L4 od poniedziałku i tyle :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Seli, L4 :) Nie ma co się przemęczać. Ja zobaczę w środę co mi lekarz powie. Jak stwierdzi, że nie powinnam jechać do Egiptu to od razu poproszę o L4 od poniedziałku i tyle :)

U mnie jeszcze są agresywne dzieciaki... Mam asystenta itp. ale kto wie co może odwalić, ma zmieniane leki itp. A umowy i tak nie przedłużą, ze stażem i tak nie powinno być problemu bo nie można mieć ciągiem miesiąca przez cały staż a jak bym poszła w 9.05 to już nawet nie miesiąc :P bo do 31.05 mniej dni pozostaje. Poszłabym w sumie na jakieś 2 tygodnie, potem wróciła na chwile i poczekała na egzamin i znów :P

dZhdp1.png

‹‹ 1021 1022 1023 1024 1025 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ