Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małami kolejny chłopak super. Jak tak dalej pójdzie to drużyne piłkarską będziemy zakładać z ovufriend hehe :-)
    Seli no nie ukryjesz ciąży :-), ale to super. Ja jakbym niektóry o ciąży nie powiedziała to by się nie skapneli hehe

Dziewczyny cały dzień mnie z Wami nie będzie. Jedziemy z mężem do Jelcza. Jego kuzyn zaprosił nas na majówkę. To później Was nadrobię, jak coś.
    Udanej majówki dla Wszystkich :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Małami kolejny chłopak super. Jak tak dalej pójdzie to drużyne piłkarską będziemy zakładać z ovufriend hehe :-)
    Seli no nie ukryjesz ciąży :-), ale to super. Ja jakbym niektóry o ciąży nie powiedziała to by się nie skapneli hehe

Dziewczyny cały dzień mnie z Wami nie będzie. Jedziemy z mężem do Jelcza. Jego kuzyn zaprosił nas na majówkę. To później Was nadrobię, jak coś.
    Udanej majówki dla Wszystkich :-)

Jelcz laskowice? ahahah to byśmy się spotkały :D bo mieliśmy jechać :P

Mari92 lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli dokładnie Jelcz-Laskowice :-) jaki ten świat mały hehdm

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Seli dokładnie Jelcz-Laskowice :-) jaki ten świat mały hehdm

O ja :D No to do męża moich wujków jedziesz :D właściwie ja ich uznaje jako swoją rodzinę :P bo mam swojej za małą :D

pojechałabym ale mam pisać mgr.... a ciężko mi idzie :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• terka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Witajcie dziewczyny :)
    Mała Mi piękny synek, gratuluję :D
    Seli no brzusio pokaźny i mąż ma rację, chyba raczej nie ukryjesz już go skoro taki masz nawet bez wody :D
    A ja do was pisze z łóżka gdzie zżera mnie kac morderca :( wczoraj się schlalam z przyjaciółkami ale było warto bo było wesoło i mogłam zapomnieć o problemach choć na chwilę :) zaraz sobie podgrzeje wczorajszego rosołku to mi lepiej się zrobi :)

Oj Miss :D no niestety kac morderca bezlitosny jest jak widać nie odpuścił Ci :D ale co tam przetrwasz a sie wybawiłaś przynajmniej :)
    Rosołek super sprawa na tego dziada :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny tego mi było trzeba :D A szłam na spotkanie z myślą "nie będę pić" :D ale u mnie często tak jest :P teraz już jestem po rosolku- od razu lepiej :) I oglądam serial ;)
    Seli no mnie te wyniki trochę podłamaly, w ogóle miałam nie iść na te spotkanie ale pomyślałam że to tylko zle wyniki i nie będę zamykać się w domu i rozpaczac bo to i tak nic nie zmieni :/ A tak przynajmniej przez moment nie myślałam i czułam się dobrze :) co do cyklu dziś mam 12 dzień, zero objawów owu, dziś tempke zmierzyłam o 7 a tak to mierze po 4 ale nie wskazuje na owu, w sumie jej pod uwagę i tak bym nie brała bo zaburzona mega :P
    Wczoraj z mężem podzialalismy - teraz mamy system co 2 dni :D

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Oj dziewczyny tego mi było trzeba :D A szłam na spotkanie z myślą "nie będę pić" :D ale u mnie często tak jest :P teraz już jestem po rosolku- od razu lepiej :) I oglądam serial ;)
    Seli no mnie te wyniki trochę podłamaly, w ogóle miałam nie iść na te spotkanie ale pomyślałam że to tylko zle wyniki i nie będę zamykać się w domu i rozpaczac bo to i tak nic nie zmieni :/ A tak przynajmniej przez moment nie myślałam i czułam się dobrze :) co do cyklu dziś mam 12 dzień, zero objawów owu, dziś tempke zmierzyłam o 7 a tak to mierze po 4 ale nie wskazuje na owu, w sumie jej pod uwagę i tak bym nie brała bo zaburzona mega :P
    Wczoraj z mężem podzialalismy - teraz mamy system co 2 dni :D

Oj trzeba ze znajomymi się bawić, bez względu na wyniki bo człowiek się relaksuje i nie można zamykać się w samych staraniach :) A jak człowiek się dołuje to jest tylko gorzej, wiem po sobie, jak łapałam dół psychiczny to i fizycznie było gorzej.

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;) Seli brzuchol konkretny, będą 5 raczki ;p
    Ja też z łóżka jeszcze pisze bo nie mam coś natchnienia wstawać, wszyscy jeszcze śpią; )
    Koleżanka mi wczoraj pisała że mało dzieci było w żłobie i chyba będę mogła mieć wolne też w piątek; ) dzisiaj zadzwonię do kierowniczki. Byłoby super bo nie musiałabym jeździć w te i wewte ;)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Hej dziewczyny ;) Seli brzuchol konkretny, będą 5 raczki ;p
    Ja też z łóżka jeszcze pisze bo nie mam coś natchnienia wstawać, wszyscy jeszcze śpią; )
    Koleżanka mi wczoraj pisała że mało dzieci było w żłobie i chyba będę mogła mieć wolne też w piątek; ) dzisiaj zadzwonię do kierowniczki. Byłoby super bo nie musiałabym jeździć w te i wewte ;)

O :D takiej to dobrze :D

dZhdp1.png

• Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak ;p
    Seli No brzuszek pokaźny ;p
    Mi dzisiaj szczeniaki spać nie dały nad ranem tak piszczały strasznie a moja Toska latała z klatki na łóżko do nas i nas budziła ...
    No ale damy rade :p

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urlop do poniedziałku; ) cudownie ;)

terka lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • terka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Urlop do poniedziałku; ) cudownie ;)

Takiej to dobrze :D odpoczniesz, nie namęczysz sie w pracy, układ idealny :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja idę jutro do pracy i później dopiero w poniedziałek.:) Dzisiaj jedziemy na ognisko do teściów. :)

3i49krhm19wid3ce.png
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej, ale naskrobalyscie :) my odpoczywamy w Dolinie Baryczy że znajomymi:) udanej majówki! :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja upiekłam ciastka :D

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Hej hej, ale naskrobalyscie :) my odpoczywamy w Dolinie Baryczy że znajomymi:) udanej majówki! :)

ooo ale fajnie :)

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejszy czas dla malucha więc się cieszę, że spędzę go na spokojnie, w gronie najbliższych :) W piątek jadę do przyjaciółki :) Super weekend się zapowiada :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Najważniejszy czas dla malucha więc się cieszę, że spędzę go na spokojnie, w gronie najbliższych :) W piątek jadę do przyjaciółki :) Super weekend się zapowiada :)

zazdroszczę :) ja myślę co dalej :P bo czekają mnie ciężkie dni w pracy, szkolenia i rady, spotkania z rodzicami...

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, L4 :) Nie ma co się przemęczać. Ja zobaczę w środę co mi lekarz powie. Jak stwierdzi, że nie powinnam jechać do Egiptu to od razu poproszę o L4 od poniedziałku i tyle :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Seli, L4 :) Nie ma co się przemęczać. Ja zobaczę w środę co mi lekarz powie. Jak stwierdzi, że nie powinnam jechać do Egiptu to od razu poproszę o L4 od poniedziałku i tyle :)

U mnie jeszcze są agresywne dzieciaki... Mam asystenta itp. ale kto wie co może odwalić, ma zmieniane leki itp. A umowy i tak nie przedłużą, ze stażem i tak nie powinno być problemu bo nie można mieć ciągiem miesiąca przez cały staż a jak bym poszła w 9.05 to już nawet nie miesiąc :P bo do 31.05 mniej dni pozostaje. Poszłabym w sumie na jakieś 2 tygodnie, potem wróciła na chwile i poczekała na egzamin i znów :P

dZhdp1.png

‹‹ 1021 1022 1023 1024 1025 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ