Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Najważniejsze że teraz było wszystko ok i się udało

Tak
a mam taki jakiś luz i spokój... Że nawet o dupku zapominam
mam nadzieję, że wszystko będzie ok, bo ja taki chill mam, że aż sobie sama się dziwie
-
Bo już nie musisz się przejmować badaniami to od razu taki spokój że już się udałoSeli wrote:Tak
a mam taki jakiś luz i spokój... Że nawet o dupku zapominam
mam nadzieję, że wszystko będzie ok, bo ja taki chill mam, że aż sobie sama się dziwie 
już fasoleczka jest i nie trzeba się starać tylko dbać o dzidzie
mam nadzieję że też doświadcze kiedyś tego spokoju
-
O Seli jaki brzusio
ja dopiero oe jakiegoś czasu mam brzuszek. Może masz bliźniaki?
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Może i bliźniaki
hahaha chciałabym 
Miss masz rację, pewnie już tak się uspokoiłam po tym
a nie ma plamień, nic jako tako nie boli to trzyma mnie myśl, że dobrze się dzidzia przyspawała
Mari92 lubi tę wiadomość
-
DokładnieSeli wrote:Może i bliźniaki
hahaha chciałabym 
Miss masz rację, pewnie już tak się uspokoiłam po tym
a nie ma plamień, nic jako tako nie boli to trzyma mnie myśl, że dobrze się dzidzia przyspawała 
I trzeba cieszyć się błogosławionym stanem
-
Miss-cenie sobie lekarzy którzy wprost mówią: nie znam się i kierują do osób które się powinny znać. Rodzinny nie musi się znać na hormonach, ale szczerze to powiedział a nie zaczął wymyślać

Spokojnie nie zarośniesz a nawet jeśli od czego są maszynerie wszelakie
żartuje
jeśli masz skierowanie PILNE to spokojnie szybko Cię przyjmie lekarz 
Seli-ładny brzusio
ja miałam taki na początku ciąży ale już daaawno nie miałam całkiem płaskiego więc u mnie tak to było ale Tobie szybciutko wybiło=trojaczki jak nic
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
MissKathy92 wrote:Dokładnie
I trzeba cieszyć się błogosławionym stanem 
Cieszę
jak pan z Tesco zobaczył mój brzuch to mi wypakował wszystkie zakupy
hahahaha
terka lubi tę wiadomość
-
terka wrote:Miss-cenie sobie lekarzy którzy wprost mówią: nie znam się i kierują do osób które się powinny znać. Rodzinny nie musi się znać na hormonach, ale szczerze to powiedział a nie zaczął wymyślać

żartuje
Seli-ładny brzusio
ja miałam taki na początku ciąży ale już daaawno nie miałam całkiem płaskiego więc u mnie tak to było ale Tobie szybciutko wybiło=trojaczki jak nic

hahaha
trojaczki 
Masz rację, dobrze że tak mówią a nie wymyślają jak co niektórzy... -
Nie no to ja też doceniam że nie wymyślal i wprost powiedział że się nie zna zamiast dac jakaś receptę czy cośterka wrote:Miss-cenie sobie lekarzy którzy wprost mówią: nie znam się i kierują do osób które się powinny znać. Rodzinny nie musi się znać na hormonach, ale szczerze to powiedział a nie zaczął wymyślać

żartuje
Seli-ładny brzusio

ale dobrze że dał te skierowanie do endo a nie np że wszystko ok jest więc po co skierowanie...
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/94415137acc9.jpg
Taki był w środę
Mari92 lubi tę wiadomość
-
Hahah Seli ale szał z tym brzuchem ;p u mnie tez też się zaokrągla po jedzeniu i jak mam wzdęcia ale nie aż tak ;p jutro powiem mężowi żeby mi zdjęcie zrobił to wam wyśle; p bo dzisiaj to sie bigosu objadłam to jest większy; p
My po przyjeździe do rodziców od razu wjechalismy w burzę. Jak skończyło padać to mąż poleciał kosic trawę, a ja naszykowalam na szaszłyki. Oby jutro nie padalo bo bedziemy musieli to wszystko w piekarniku piecLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hahah Seli ale szał z tym brzuchem ;p u mnie tez też się zaokrągla po jedzeniu i jak mam wzdęcia ale nie aż tak ;p jutro powiem mężowi żeby mi zdjęcie zrobił to wam wyśle; p bo dzisiaj to sie bigosu objadłam to jest większy; p
My po przyjeździe do rodziców od razu wjechalismy w burzę. Jak skończyło padać to mąż poleciał kosic trawę, a ja naszykowalam na szaszłyki. Oby jutro nie padalo bo bedziemy musieli to wszystko w piekarniku piec
to po wodzie mineralnej...
bo tak w sumie zjadłam 3 małe kawałeczki kurczaka z grilla
a tak to nie jem, a nie wiem czemu tak
może jeszcze spadnie mi... ale z rana wcale nie jest płaski
od tygodnia ponad
-
alex0806 wrote:Hahah Seli ale szał z tym brzuchem ;p u mnie tez też się zaokrągla po jedzeniu i jak mam wzdęcia ale nie aż tak ;p jutro powiem mężowi żeby mi zdjęcie zrobił to wam wyśle; p bo dzisiaj to sie bigosu objadłam to jest większy; p
My po przyjeździe do rodziców od razu wjechalismy w burzę. Jak skończyło padać to mąż poleciał kosic trawę, a ja naszykowalam na szaszłyki. Oby jutro nie padalo bo bedziemy musieli to wszystko w piekarniku piec
Zawsze jest to jakaś opcja z tym piekarnikiem, dobrze że macie alternatywę i się nie zmarnuje
ale co grill to grill jednak 
No pogoda zmienna jak w górach
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Tu blisko gór jest więc dlatego
ale jutro niby ma być 20 stopni i bez deszczu
Wystarczy; ) od rana maszerujemy na działkę a ok 15-16 już zaczynamy grillowanie
alternatywa w razie czego jest bo szkoda żeby się wszystko zmarnowało. A będzie nas ok 10 osób to na spokojnie w domu sie pomiescimy
psy też się zmieszczą
chociaż jak robiliśmy ostatnio na wakacjach urodziny koleżanki u nas na działce to rozpętała się burza i wszyscy w 8 osób i 3 psy siedzieliśmy w małej altance; p tak sie wtedy spiłam ze spałam na kafelkach w łazience; p jak sobie to przypomnę to dobrze że teraz mam spokój z piciem przez jakieś 2 lata ;p
A wy w ogóle jakie plany na majoweczkę?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Tu blisko gór jest więc dlatego
Wystarczy; ) od rana maszerujemy na działkę a ok 15-16 już zaczynamy grillowanie
alternatywa w razie czego jest bo szkoda żeby się wszystko zmarnowało. A będzie nas ok 10 osób to na spokojnie w domu sie pomiescimy
psy też się zmieszczą
chociaż jak robiliśmy ostatnio na wakacjach urodziny koleżanki u nas na działce to rozpętała się burza i wszyscy w 8 osób i 3 psy siedzieliśmy w małej altance; p tak sie wtedy spiłam ze spałam na kafelkach w łazience; p jak sobie to przypomnę to dobrze że teraz mam spokój z piciem przez jakieś 2 lata ;p
ja będę dalej pisać mgr... Bo dziś worda otworzyłam i mam książki tylko
terka lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Tu blisko gór jest więc dlatego
psy też się zmieszczą
Spanie na kafelkach zapewne ciekawym wspomnieniem
U nas majówka pod tytułem "mąż pracuje 2.05 więc korzystamy z 1, 3 i potem 5 i 6 bo weekend
A co będziemy robić... sama nie wiem
chociaż znając moje schizy może namówię go do przemeblowania mieszkania już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 20:18
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
uhh dziś i kolano i blizna mnie tak mierzi... przez pogodę, a wcale nie popadało ;/ przez moment to nawet ciężko oddychać było.
Zwijam się spać bo pewnie o 4 albo 5 wstanę
mój zegar się przestawił
w tym roku jakoś późno...
-
Seli wrote:uhh dziś i kolano i blizna mnie tak mierzi... przez pogodę, a wcale nie popadało ;/ przez moment to nawet ciężko oddychać było.
Zwijam się spać bo pewnie o 4 albo 5 wstanę
mój zegar się przestawił
w tym roku jakoś późno...
Taki tryb nie jest zły
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ja lubie rano wstawacterka wrote:Taki tryb nie jest zły

duzo rzeczy wtedy robie i mnostwo dnia zostaje wolnego
-
Ja też wstaję wcześniej, w weekend przed 7 już się budziłam i byłam wyspana
Dzisiaj jak mąż o 6.30 wyszedł to ledwo zasnęłam i przed 8 już wstałam. Też mi się schemat przestawia 
U mnie druga burza, mocniejsza od poprzedniej... A że się boję burzy to siedzę pod kołdrą i będę oglądać serial
Dzisiaj mnie brzuch cały dzień boli. Nie wiem, czy to od wzdęcia jelita mnie bolą, czy macica. Jakbym miała zaraz pęknąć. Może jutro będzie lżej.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵