Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Najważniejsze że teraz było wszystko ok i się udało ;)

Tak :) a mam taki jakiś luz i spokój... Że nawet o dupku zapominam :P mam nadzieję, że wszystko będzie ok, bo ja taki chill mam, że aż sobie sama się dziwie :D

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Tak :) a mam taki jakiś luz i spokój... Że nawet o dupku zapominam :P mam nadzieję, że wszystko będzie ok, bo ja taki chill mam, że aż sobie sama się dziwie :D
    Bo już nie musisz się przejmować badaniami to od razu taki spokój że już się udało ;) już fasoleczka jest i nie trzeba się starać tylko dbać o dzidzie :) mam nadzieję że też doświadcze kiedyś tego spokoju :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Seli jaki brzusio :-) ja dopiero oe jakiegoś czasu mam brzuszek. Może masz bliźniaki?

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może i bliźniaki :D hahaha chciałabym :D

Miss masz rację, pewnie już tak się uspokoiłam po tym :) a nie ma plamień, nic jako tako nie boli to trzyma mnie myśl, że dobrze się dzidzia przyspawała :D

Mari92 lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Może i bliźniaki :D hahaha chciałabym :D

Miss masz rację, pewnie już tak się uspokoiłam po tym :) a nie ma plamień, nic jako tako nie boli to trzyma mnie myśl, że dobrze się dzidzia przyspawała :D
    Dokładnie :) I trzeba cieszyć się błogosławionym stanem ;)

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss-cenie sobie lekarzy którzy wprost mówią: nie znam się i kierują do osób które się powinny znać. Rodzinny nie musi się znać na hormonach, ale szczerze to powiedział a nie zaczął wymyślać :)
    Spokojnie nie zarośniesz a nawet jeśli od czego są maszynerie wszelakie :P żartuje :) jeśli masz skierowanie PILNE to spokojnie szybko Cię przyjmie lekarz :)

Seli-ładny brzusio :) ja miałam taki na początku ciąży ale już daaawno nie miałam całkiem płaskiego więc u mnie tak to było ale Tobie szybciutko wybiło=trojaczki jak nic :P :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Dokładnie :) I trzeba cieszyć się błogosławionym stanem ;)

Cieszę :D jak pan z Tesco zobaczył mój brzuch to mi wypakował wszystkie zakupy :D hahahaha

terka lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Miss-cenie sobie lekarzy którzy wprost mówią: nie znam się i kierują do osób które się powinny znać. Rodzinny nie musi się znać na hormonach, ale szczerze to powiedział a nie zaczął wymyślać :)
    Spokojnie nie zarośniesz a nawet jeśli od czego są maszynerie wszelakie :P żartuje :) jeśli masz skierowanie PILNE to spokojnie szybko Cię przyjmie lekarz :)

Seli-ładny brzusio :) ja miałam taki na początku ciąży ale już daaawno nie miałam całkiem płaskiego więc u mnie tak to było ale Tobie szybciutko wybiło=trojaczki jak nic :P :D

hahaha <3 trojaczki :D

Masz rację, dobrze że tak mówią a nie wymyślają jak co niektórzy...

dZhdp1.png

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:

Nie no to ja też doceniam że nie wymyślal i wprost powiedział że się nie zna zamiast dac jakaś receptę czy coś :) ale dobrze że dał te skierowanie do endo a nie np że wszystko ok jest więc po co skierowanie...

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/94415137acc9.jpg

Taki był w środę ;D

Mari92 lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah Seli ale szał z tym brzuchem ;p u mnie tez też się zaokrągla po jedzeniu i jak mam wzdęcia ale nie aż tak ;p jutro powiem mężowi żeby mi zdjęcie zrobił to wam wyśle; p bo dzisiaj to sie bigosu objadłam to jest większy; p
    My po przyjeździe do rodziców od razu wjechalismy w burzę. Jak skończyło padać to mąż poleciał kosic trawę, a ja naszykowalam na szaszłyki. Oby jutro nie padalo bo bedziemy musieli to wszystko w piekarniku piec

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Hahah Seli ale szał z tym brzuchem ;p u mnie tez też się zaokrągla po jedzeniu i jak mam wzdęcia ale nie aż tak ;p jutro powiem mężowi żeby mi zdjęcie zrobił to wam wyśle; p bo dzisiaj to sie bigosu objadłam to jest większy; p
    My po przyjeździe do rodziców od razu wjechalismy w burzę. Jak skończyło padać to mąż poleciał kosic trawę, a ja naszykowalam na szaszłyki. Oby jutro nie padalo bo bedziemy musieli to wszystko w piekarniku piec

to po wodzie mineralnej... :P bo tak w sumie zjadłam 3 małe kawałeczki kurczaka z grilla :P a tak to nie jem, a nie wiem czemu tak :) może jeszcze spadnie mi... ale z rana wcale nie jest płaski :P od tygodnia ponad

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:

Zawsze jest to jakaś opcja z tym piekarnikiem, dobrze że macie alternatywę i się nie zmarnuje :) ale co grill to grill jednak :)
    No pogoda zmienna jak w górach :P

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu blisko gór jest więc dlatego ;) ale jutro niby ma być 20 stopni i bez deszczu
    Wystarczy; ) od rana maszerujemy na działkę a ok 15-16 już zaczynamy grillowanie ;) alternatywa w razie czego jest bo szkoda żeby się wszystko zmarnowało. A będzie nas ok 10 osób to na spokojnie w domu sie pomiescimy ;) psy też się zmieszczą ;) chociaż jak robiliśmy ostatnio na wakacjach urodziny koleżanki u nas na działce to rozpętała się burza i wszyscy w 8 osób i 3 psy siedzieliśmy w małej altance; p tak sie wtedy spiłam ze spałam na kafelkach w łazience; p jak sobie to przypomnę to dobrze że teraz mam spokój z piciem przez jakieś 2 lata ;p
    A wy w ogóle jakie plany na majoweczkę? ;)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Tu blisko gór jest więc dlatego ;) ale jutro niby ma być 20 stopni i bez deszczu
    Wystarczy; ) od rana maszerujemy na działkę a ok 15-16 już zaczynamy grillowanie ;) alternatywa w razie czego jest bo szkoda żeby się wszystko zmarnowało. A będzie nas ok 10 osób to na spokojnie w domu sie pomiescimy ;) psy też się zmieszczą ;) chociaż jak robiliśmy ostatnio na wakacjach urodziny koleżanki u nas na działce to rozpętała się burza i wszyscy w 8 osób i 3 psy siedzieliśmy w małej altance; p tak sie wtedy spiłam ze spałam na kafelkach w łazience; p jak sobie to przypomnę to dobrze że teraz mam spokój z piciem przez jakieś 2 lata ;p

ja będę dalej pisać mgr... Bo dziś worda otworzyłam i mam książki tylko :P

terka lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:

Spanie na kafelkach zapewne ciekawym wspomnieniem :P

U nas majówka pod tytułem "mąż pracuje 2.05 więc korzystamy z 1, 3 i potem 5 i 6 bo weekend :P
    A co będziemy robić... sama nie wiem :P chociaż znając moje schizy może namówię go do przemeblowania mieszkania już :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 20:18

• Seli Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uhh dziś i kolano i blizna mnie tak mierzi... przez pogodę, a wcale nie popadało ;/ przez moment to nawet ciężko oddychać było.
    Zwijam się spać bo pewnie o 4 albo 5 wstanę :P mój zegar się przestawił :) w tym roku jakoś późno...

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    uhh dziś i kolano i blizna mnie tak mierzi... przez pogodę, a wcale nie popadało ;/ przez moment to nawet ciężko oddychać było.
    Zwijam się spać bo pewnie o 4 albo 5 wstanę :P mój zegar się przestawił :) w tym roku jakoś późno...

Taki tryb nie jest zły ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Taki tryb nie jest zły ;)
    Ja lubie rano wstawac ;D duzo rzeczy wtedy robie i mnostwo dnia zostaje wolnego ;D

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wstaję wcześniej, w weekend przed 7 już się budziłam i byłam wyspana :) Dzisiaj jak mąż o 6.30 wyszedł to ledwo zasnęłam i przed 8 już wstałam. Też mi się schemat przestawia :)
    U mnie druga burza, mocniejsza od poprzedniej... A że się boję burzy to siedzę pod kołdrą i będę oglądać serial :)

Dzisiaj mnie brzuch cały dzień boli. Nie wiem, czy to od wzdęcia jelita mnie bolą, czy macica. Jakbym miała zaraz pęknąć. Może jutro będzie lżej.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
‹‹ 1019 1020 1021 1022 1023 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ