Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Najważniejsze że teraz było wszystko ok i się udało ;)

Tak :) a mam taki jakiś luz i spokój... Że nawet o dupku zapominam :P mam nadzieję, że wszystko będzie ok, bo ja taki chill mam, że aż sobie sama się dziwie :D

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Tak :) a mam taki jakiś luz i spokój... Że nawet o dupku zapominam :P mam nadzieję, że wszystko będzie ok, bo ja taki chill mam, że aż sobie sama się dziwie :D
    Bo już nie musisz się przejmować badaniami to od razu taki spokój że już się udało ;) już fasoleczka jest i nie trzeba się starać tylko dbać o dzidzie :) mam nadzieję że też doświadcze kiedyś tego spokoju :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Seli jaki brzusio :-) ja dopiero oe jakiegoś czasu mam brzuszek. Może masz bliźniaki?

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może i bliźniaki :D hahaha chciałabym :D

Miss masz rację, pewnie już tak się uspokoiłam po tym :) a nie ma plamień, nic jako tako nie boli to trzyma mnie myśl, że dobrze się dzidzia przyspawała :D

Mari92 lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Może i bliźniaki :D hahaha chciałabym :D

Miss masz rację, pewnie już tak się uspokoiłam po tym :) a nie ma plamień, nic jako tako nie boli to trzyma mnie myśl, że dobrze się dzidzia przyspawała :D
    Dokładnie :) I trzeba cieszyć się błogosławionym stanem ;)

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss-cenie sobie lekarzy którzy wprost mówią: nie znam się i kierują do osób które się powinny znać. Rodzinny nie musi się znać na hormonach, ale szczerze to powiedział a nie zaczął wymyślać :)
    Spokojnie nie zarośniesz a nawet jeśli od czego są maszynerie wszelakie :P żartuje :) jeśli masz skierowanie PILNE to spokojnie szybko Cię przyjmie lekarz :)

Seli-ładny brzusio :) ja miałam taki na początku ciąży ale już daaawno nie miałam całkiem płaskiego więc u mnie tak to było ale Tobie szybciutko wybiło=trojaczki jak nic :P :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Dokładnie :) I trzeba cieszyć się błogosławionym stanem ;)

Cieszę :D jak pan z Tesco zobaczył mój brzuch to mi wypakował wszystkie zakupy :D hahahaha

terka lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Miss-cenie sobie lekarzy którzy wprost mówią: nie znam się i kierują do osób które się powinny znać. Rodzinny nie musi się znać na hormonach, ale szczerze to powiedział a nie zaczął wymyślać :)
    Spokojnie nie zarośniesz a nawet jeśli od czego są maszynerie wszelakie :P żartuje :) jeśli masz skierowanie PILNE to spokojnie szybko Cię przyjmie lekarz :)

Seli-ładny brzusio :) ja miałam taki na początku ciąży ale już daaawno nie miałam całkiem płaskiego więc u mnie tak to było ale Tobie szybciutko wybiło=trojaczki jak nic :P :D

hahaha <3 trojaczki :D

Masz rację, dobrze że tak mówią a nie wymyślają jak co niektórzy...

dZhdp1.png

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:

Nie no to ja też doceniam że nie wymyślal i wprost powiedział że się nie zna zamiast dac jakaś receptę czy coś :) ale dobrze że dał te skierowanie do endo a nie np że wszystko ok jest więc po co skierowanie...

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/94415137acc9.jpg

Taki był w środę ;D

Mari92 lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah Seli ale szał z tym brzuchem ;p u mnie tez też się zaokrągla po jedzeniu i jak mam wzdęcia ale nie aż tak ;p jutro powiem mężowi żeby mi zdjęcie zrobił to wam wyśle; p bo dzisiaj to sie bigosu objadłam to jest większy; p
    My po przyjeździe do rodziców od razu wjechalismy w burzę. Jak skończyło padać to mąż poleciał kosic trawę, a ja naszykowalam na szaszłyki. Oby jutro nie padalo bo bedziemy musieli to wszystko w piekarniku piec

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Hahah Seli ale szał z tym brzuchem ;p u mnie tez też się zaokrągla po jedzeniu i jak mam wzdęcia ale nie aż tak ;p jutro powiem mężowi żeby mi zdjęcie zrobił to wam wyśle; p bo dzisiaj to sie bigosu objadłam to jest większy; p
    My po przyjeździe do rodziców od razu wjechalismy w burzę. Jak skończyło padać to mąż poleciał kosic trawę, a ja naszykowalam na szaszłyki. Oby jutro nie padalo bo bedziemy musieli to wszystko w piekarniku piec

to po wodzie mineralnej... :P bo tak w sumie zjadłam 3 małe kawałeczki kurczaka z grilla :P a tak to nie jem, a nie wiem czemu tak :) może jeszcze spadnie mi... ale z rana wcale nie jest płaski :P od tygodnia ponad

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:

Zawsze jest to jakaś opcja z tym piekarnikiem, dobrze że macie alternatywę i się nie zmarnuje :) ale co grill to grill jednak :)
    No pogoda zmienna jak w górach :P

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu blisko gór jest więc dlatego ;) ale jutro niby ma być 20 stopni i bez deszczu
    Wystarczy; ) od rana maszerujemy na działkę a ok 15-16 już zaczynamy grillowanie ;) alternatywa w razie czego jest bo szkoda żeby się wszystko zmarnowało. A będzie nas ok 10 osób to na spokojnie w domu sie pomiescimy ;) psy też się zmieszczą ;) chociaż jak robiliśmy ostatnio na wakacjach urodziny koleżanki u nas na działce to rozpętała się burza i wszyscy w 8 osób i 3 psy siedzieliśmy w małej altance; p tak sie wtedy spiłam ze spałam na kafelkach w łazience; p jak sobie to przypomnę to dobrze że teraz mam spokój z piciem przez jakieś 2 lata ;p
    A wy w ogóle jakie plany na majoweczkę? ;)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Tu blisko gór jest więc dlatego ;) ale jutro niby ma być 20 stopni i bez deszczu
    Wystarczy; ) od rana maszerujemy na działkę a ok 15-16 już zaczynamy grillowanie ;) alternatywa w razie czego jest bo szkoda żeby się wszystko zmarnowało. A będzie nas ok 10 osób to na spokojnie w domu sie pomiescimy ;) psy też się zmieszczą ;) chociaż jak robiliśmy ostatnio na wakacjach urodziny koleżanki u nas na działce to rozpętała się burza i wszyscy w 8 osób i 3 psy siedzieliśmy w małej altance; p tak sie wtedy spiłam ze spałam na kafelkach w łazience; p jak sobie to przypomnę to dobrze że teraz mam spokój z piciem przez jakieś 2 lata ;p

ja będę dalej pisać mgr... Bo dziś worda otworzyłam i mam książki tylko :P

terka lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:

Spanie na kafelkach zapewne ciekawym wspomnieniem :P

U nas majówka pod tytułem "mąż pracuje 2.05 więc korzystamy z 1, 3 i potem 5 i 6 bo weekend :P
    A co będziemy robić... sama nie wiem :P chociaż znając moje schizy może namówię go do przemeblowania mieszkania już :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 20:18

• Seli Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uhh dziś i kolano i blizna mnie tak mierzi... przez pogodę, a wcale nie popadało ;/ przez moment to nawet ciężko oddychać było.
    Zwijam się spać bo pewnie o 4 albo 5 wstanę :P mój zegar się przestawił :) w tym roku jakoś późno...

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    uhh dziś i kolano i blizna mnie tak mierzi... przez pogodę, a wcale nie popadało ;/ przez moment to nawet ciężko oddychać było.
    Zwijam się spać bo pewnie o 4 albo 5 wstanę :P mój zegar się przestawił :) w tym roku jakoś późno...

Taki tryb nie jest zły ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Taki tryb nie jest zły ;)
    Ja lubie rano wstawac ;D duzo rzeczy wtedy robie i mnostwo dnia zostaje wolnego ;D

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wstaję wcześniej, w weekend przed 7 już się budziłam i byłam wyspana :) Dzisiaj jak mąż o 6.30 wyszedł to ledwo zasnęłam i przed 8 już wstałam. Też mi się schemat przestawia :)
    U mnie druga burza, mocniejsza od poprzedniej... A że się boję burzy to siedzę pod kołdrą i będę oglądać serial :)

Dzisiaj mnie brzuch cały dzień boli. Nie wiem, czy to od wzdęcia jelita mnie bolą, czy macica. Jakbym miała zaraz pęknąć. Może jutro będzie lżej.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
‹‹ 1019 1020 1021 1022 1023 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ