Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
małami u mnie wczoraj rosół a dzisiaj pomidorowa
koniecznie zdaj relacje jak po usg 
alex, Seli jesteście na początku ciąży to może jeszcze pamiętacie
Jak Was bolały piersi w ciąży przed planowanym okresem? Jestem 5dni przed okresem i ból powinien promieniować od pach tak jakby od boku a mnie nic nie boli tylko od góry mnie piersi bolą.
Dziewczyny powiedzcie jak się nie nakręcać jak co miesiąc mam to inne objawy ciąży a franca i tak przychodzi Hehe
Co miesiąc wynajduje inne symptomy ciąży a obiecuję sobie, że to już koniec z objawami bo to sensu nie ma
Starania o drugie dziecko. -
Małami czekamy na fotki

Lincori znam to przez 17 miesięcy miałam to samo. Zawsze jakiś objaw ciąży się znałzł, a @ i tak przychodził. Ja mierzyłam temp i jak leciała w dół to już wiedziałam, że okres. A jak udało się zajś to brzuch mnia bardzo bolał i tempka nie spadła.
Alex super tyle badań naraz
Odpoczywajcie
, a pracującym niech dzień w pracy szybko zleci.
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
ALex życzę Ci miłego wypoczynku u rodziców

Aaj zdam i pochwale się napewno
)
Lincori prawda jest taka ze u każdej jest inaczej .. jedne w cyklu ciążowym bolą od pach ,
Drugie od dołu .. jeszcze inne tylko sutki i inne wcale ... mnie w pierwszej ciąży kilka dni przed @ bolały od boku właśnie .. a zawsze biały prEd @ normalnie od dołu wiec dla mnie było to ooo dziwne .. w drugiej ciszy nie bolały mnie wcale dlatego strasznie schozowalam ze nic z tego bo cycki nie bolała , a w poprzedniej bolały ... później jak test 2 kreski to schozowaam
Ze wolno beta rośnie pewnie bo cycki nie bolą wiec hormon słaby ... No takie rzeczy się ma w głowie
Spokojnie zaczęły mnie bolec 1,5 tyg po @ tak wiec jak widać co ciąża to inne doświadczenie
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Lincori wrote:małami u mnie wczoraj rosół a dzisiaj pomidorowa
koniecznie zdaj relacje jak po usg 
alex, Seli jesteście na początku ciąży to może jeszcze pamiętacie
Jak Was bolały piersi w ciąży przed planowanym okresem? Jestem 5dni przed okresem i ból powinien promieniować od pach tak jakby od boku a mnie nic nie boli tylko od góry mnie piersi bolą.
Dziewczyny powiedzcie jak się nie nakręcać jak co miesiąc mam to inne objawy ciąży a franca i tak przychodzi Hehe
Co miesiąc wynajduje inne symptomy ciąży a obiecuję sobie, że to już koniec z objawami bo to sensu nie ma 
Mnie zaczely bolec 2 dni przed okresem i to urosly i staly sie ciezkie, najbardziej to mnie sutki bola ;p
Lincori lubi tę wiadomość
-
Mnie przed okresem rzadko bolały piersi. Jak unormowałam tarczycę i w ogóle, hormony się trochę uspokoiły, to tylko sutki kilka dni przed okresem bolały. A w cyklu ciążowym bolały mocniej, wyszły żyły na piersiach, a teraz bolą całe piersi, głównie po bokach i od dołu

No i z temperaturą miałam tak, że u mnie owulacji nie było więc i temperatura się nie podnosiła za bardzo. A w ciążowym książkowo
Ja dzisiaj padam na twarz już. Poszłam na tą cholerną pocztę, bo miałam awizo, że przesyłka została na poczcie i mam odebrać. A tam się okazało, że listonosz ma ją przy sobie bo to dzisiejsza
I mam przyjść ok 16. Może się uda przed wyjazdem jeszcze, bo chciałabym już tą moją bransoletkę na majówkę mieć 
W Opolu wieje tak, że głowę urywa... Chyba coś się kroi i będzie padało.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Czyli nie tylko ja tak mam, ja sobie co miesiąc obiecuje, że to sensu nie ma i po co się nakręcać ale co miesiąc nowe to symptomy mam

UWAGA! Symptomy tego cyklu to: kłucie jajników naprzemiennie ale głównie prawy choć od wczoraj jest spokój, właśnie te piersi, bolą ale dziwnie bo nie od dołu i nie od boku a od góry, czułam dziwne ciągnięcie w brzuchu ale ustąpiło 3dni temu. Jak widać mogę wymieniac i wymieniać i jak zwykle "nigdy tak wcześniej nie miałam" moje ulubione słowo hehe
A dodam, że lekarz mówił, że to prawdopodobnie cykl bezowulacyjny więc nie powinno to mieć sensu i nawet spokojna byłam ale im bliżej dnia @ tym ja świruję
Starania o drugie dziecko. -
alex0806 wrote:Mnie przed okresem rzadko bolały piersi. Jak unormowałam tarczycę i w ogóle, hormony się trochę uspokoiły, to tylko sutki kilka dni przed okresem bolały. A w cyklu ciążowym bolały mocniej, wyszły żyły na piersiach, a teraz bolą całe piersi, głównie po bokach i od dołu

No i z temperaturą miałam tak, że u mnie owulacji nie było więc i temperatura się nie podnosiła za bardzo. A w ciążowym książkowo
Ja dzisiaj padam na twarz już. Poszłam na tą cholerną pocztę, bo miałam awizo, że przesyłka została na poczcie i mam odebrać. A tam się okazało, że listonosz ma ją przy sobie bo to dzisiejsza
I mam przyjść ok 16. Może się uda przed wyjazdem jeszcze, bo chciałabym już tą moją bransoletkę na majówkę mieć 
W Opolu wieje tak, że głowę urywa... Chyba coś się kroi i będzie padało.
U mnie ciepło, wręcz gorąc już i pranie wyschło w godzinkę
Ale mogłoby popadać
-
ciągnięcie brzucha to dobry symptomLincori wrote:Czyli nie tylko ja tak mam, ja sobie co miesiąc obiecuje, że to sensu nie ma i po co się nakręcać ale co miesiąc nowe to symptomy mam

UWAGA! Symptomy tego cyklu to: kłucie jajników naprzemiennie ale głównie prawy choć od wczoraj jest spokój, właśnie te piersi, bolą ale dziwnie bo nie od dołu i nie od boku a od góry, czułam dziwne ciągnięcie w brzuchu ale ustąpiło 3dni temu. Jak widać mogę wymieniac i wymieniać i jak zwykle "nigdy tak wcześniej nie miałam" moje ulubione słowo hehe
A dodam, że lekarz mówił, że to prawdopodobnie cykl bezowulacyjny więc nie powinno to mieć sensu i nawet spokojna byłam ale im bliżej dnia @ tym ja świruję 
Lincori lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:A to że gorąco to też
Ale mocno wieje. Jak szłam od lekarza po moście nad rzeką to myślałam, że się uduszę, bo powietrza nie szło złapać. Teraz to samo, głowę urywa.
łooo... no to rzeczywiście, u mnie zastój jest, ale z Opola może doleci. -
Ja jeszcze po tort dla męża poleciałam. Najpierw nie chciał, a teraz idź kup. Masakra z facetami
Dobrze że w piekarni obok pieką takie małe gotowe, kilogramowe. Akurat dzisiejsze świeże to wzięłam 
Dzisiaj tyle się nabiegałam że mnie brzuch zaczął boleć. Już się nie ruszam do wyjazdu. Muszę chwilę odpocząć zanim mąż wróci.
terka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
a ja uwielbiam torty te mrożone
takie Conditorei Coppenrath Wiese 
Ja bym chciała by popadało, w ogóle muszę w końcu nawilżać powietrza do domu kupić. -
alex0806 wrote:Ja też lubię lodowe torty, ale na działkę zanim doniosę to się stopi
Fakt, że mam blisko, ale wolę nie ryzykować
Kupiłam wiśniowy z mascarpone i białą czekoladą 
dobra, źle napisałam on jest mrożony a nie lodowy
ale są mega, z cukierni żadnego tak dobrego nie jadłam
-
Seli też lubię mrożone torte, ale te z cukierni też są smaczne
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Seli też lubię mrożone torte, ale te z cukierni też są smaczne

ja nie trafiłam na dobre, serio. A mój teść robi mega torty
teraz na ślub on ma wypiekać
ale on lubi, sam robi wiśnie w zalewie w lato, malinki do słoiczka, dekoruje nawet ładnie już
-
Alex to nieźle tych badań Ci narobią, poczujesz sie jak na krwiodawstwie

Seli to jeszcze nie kupiłaś nawilżacza? Haha pamiętam jak mówiłaś że kupisz (daaawno temu
)
Lincori- a no już zaawansowany stan okrągłości
jak bardzo uświadomiłam sobie i mężowi dzisiaj rano
czas leci i leci 
Dziewczyny u mnie też strasznie gorąco będzie ok 30st... Wolę nie myśleć ile dokładnie... A to dopiero początek maja (no dobra jutro maj ale pisać ze jest kwiecień to przesada
) chyba czas na przeprowadzkę do Norwegii albo Grenlandie na najbliższe 3-4msc
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm