Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie noca mecza i nad ranem :p ale przeszly i jogurt wypilam :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zjadłam rano jajecznicę i chyba zaraz ją oddam... Jak na razie nafaszerowałam się migdałami. Zaraz się zbieram, suszę włosy i się ogarniam. Bo od rana nie miałam siły, a właśnie skończyłam Originalsów oglądać to czas zebrać tyłek :)
    Dobrze, że do pracy nie pojechałam, bo więcej niż 1 moje dziecko nie przyszło :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mdlosci imbir podobno dobry... :D ja na szczescie nie wymiotuje...

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• terka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Na mdlosci imbir podobno dobry... :D ja na szczescie nie wymiotuje...

Imbir to absolutny nr 1 na mdłości ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zrobilam dzien dziecka mezowi ;) podjechalam do niego do pracy i go zabralam na burgera ;D

dZhdp1.png

• Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mdłości D okładanie imbir dobry ;)
    Ja już po komisji pomyślnie dla mnie ;zd mam spokój już do macierzyńskiego uff ;p

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała_Mii wrote:
    Ja już po komisji pomyślnie dla mnie ;zd mam spokój już do macierzyńskiego uff ;p

Super ;D

Mała_Mii lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• Lincori Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2018, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulix witaj w gronie starających się :)
    Na mdłości oprócz imbira to polecam jeść regularnie. Nie doprowadzać do głodu bo wtedy zazwyczaj pojawiają się mdłości i oczywiście odwrotnie do przejedzenia :) Najlepiej to nawet co godzinę jeśc jakieś drobne przekąski :)

Dziewczyny ja dzisiaj bądź jutro dostanę okres i niestety czuję, że go dostanę, mam takie dziwne uczucie w brzuchu które zawsze mi towarzyszy kilka/kilkanaście godzin przed okresem a później ból brzucha i krwawienie.

Starania o drugie dziecko.
  • Lincori Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2018, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    A ja zrobilam dzien dziecka mezowi ;) podjechalam do niego do pracy i go zabralam na burgera ;D

Fajnie :D :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lincori wrote:
    Na mdłości oprócz imbira to polecam jeść regularnie. Nie doprowadzać do głodu bo wtedy zazwyczaj pojawiają się mdłości i oczywiście odwrotnie do przejedzenia :) Najlepiej to nawet co godzinę jeśc jakieś drobne przekąski :)

Dziewczyny ja dzisiaj bądź jutro dostanę okres i niestety czuję, że go dostanę, mam takie dziwne uczucie w brzuchu które zawsze mi towarzyszy kilka/kilkanaście godzin przed okresem a później ból brzucha i krwawienie.

A ktory masz dc? Ten bol okresowy to taki zdradliwy... ;)

dZhdp1.png

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lincori daj znac czy okres sie zjawil. U mnie dzisiaj 23dc.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Lincori Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2018, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    A ktory masz dc? Ten bol okresowy to taki zdradliwy... ;)

Ten cykl taki zagmatwany i skomplikowany, że nie wiem czy ktoś sie połapię :D Bo sama ledwo się łapię :)
    Mnie na razie nie boli brzuch tylko mam taki napięty i odczuwam dziwne uczucie w brzuchu ale to nie ból tylko ciężko mi opisać co to, ale zawsze towarzyszy mi przed miesiączką kilka/kilkanaście godzin więc zapewne nadchodzi wstrętna @ :)
    Mam dopiero 25dc ale jeśli miałam owulacje to miesiączka będzie dzisiaj lub jutro, jeśli cykl był bezowulacyjny to wtedy nie wiem kiedy miesiączka by mogła przyjść ale czuje że nadchodzi więc cykl był prawdopodobnie tak jak przypuszczałam.

• Seli Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm :) Lincori to takie jakby ciepło w brzuchu? rozpulchnienie? ja nawet i teraz to czuje.

Puchatkowa i jak się czujesz? Będziesz badać proga? albo testować potem? :D

dZhdp1.png

• Lincori Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2018, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli ciepło chyba nie ale takie rozpulchnienie tak, dajesz kochana nadzieję ale ja niestety tak odczuwam zbliżającą się miesiączkę, gdyby to uczucie towarzyszyło mi pierwszy raz to pewnie doszukiwałabym się w tym objawów ciąży ale ja tak mam co jakiś cykl, także u mnie to norma :(

• Lincori Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Lincori daj znac czy okres sie zjawil. U mnie dzisiaj 23dc.

Oczywiście dam znać :) Jak długie masz cykle? :)

• terka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lincori wrote:

Nie ma co myśleć czy będzie czy nie :) podobne objawy są i przed @ i na początku ciąży :)

• terka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała_Mii wrote:

Pięknie! :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lincori wrote:
    Seli ciepło chyba nie ale takie rozpulchnienie tak, dajesz kochana nadzieję ale ja niestety tak odczuwam zbliżającą się miesiączkę, gdyby to uczucie towarzyszyło mi pierwszy raz to pewnie doszukiwałabym się w tym objawów ciąży ale ja tak mam co jakiś cykl, także u mnie to norma :(

Niby tak, ale jak Terka pisze. Ja w tym szczesliwym cyklu nie mialam nowych i wymyslnych objawow. A nasilone okresowe.

Lincori lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• Lincori Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2018, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Nie ma co myśleć czy będzie czy nie :) podobne objawy są i przed @ i na początku ciąży :)

To racja ale póki co pamiętam tylko i wyłącznie objawy z poprzednich miesiączek więc je przypisuje do okresu bo są właśnie takie ale spokojnie jak przyjdzie wredota to sobie wynagrodzę to zakupami w niedzielę bo teraz chyba handlowa? :)

• Seli Autorytet

Wysłany: 4 maja 2018, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lincori wrote:
    To racja ale póki co pamiętam tylko i wyłącznie objawy z poprzednich miesiączek więc je przypisuje do okresu bo są właśnie takie ale spokojnie jak przyjdzie wredota to sobie wynagrodzę to zakupami w niedzielę bo teraz chyba handlowa? :)

Tak :D hahaha tylko nie szalej bo ja np. pocieszylam sie drugim mco :p i teraz Rudzisko mnie meczy ;)

Lincori lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

‹‹ 1033 1034 1035 1036 1037 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ