Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie noca mecza i nad ranem :p ale przeszly i jogurt wypilam
-
Ja zjadłam rano jajecznicę i chyba zaraz ją oddam... Jak na razie nafaszerowałam się migdałami. Zaraz się zbieram, suszę włosy i się ogarniam. Bo od rana nie miałam siły, a właśnie skończyłam Originalsów oglądać to czas zebrać tyłek

Dobrze, że do pracy nie pojechałam, bo więcej niż 1 moje dziecko nie przyszło
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Na mdlosci imbir podobno dobry...
ja na szczescie nie wymiotuje...
-
A ja zrobilam dzien dziecka mezowi
podjechalam do niego do pracy i go zabralam na burgera
-
Na mdłości D okładanie imbir dobry

Ja już po komisji pomyślnie dla mnie ;zd mam spokój już do macierzyńskiego uff ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Na mdłości D okładanie imbir dobry

Ja już po komisji pomyślnie dla mnie ;zd mam spokój już do macierzyńskiego uff ;p
Super
Mała_Mii lubi tę wiadomość
-
Paulix witaj w gronie starających się

Na mdłości oprócz imbira to polecam jeść regularnie. Nie doprowadzać do głodu bo wtedy zazwyczaj pojawiają się mdłości i oczywiście odwrotnie do przejedzenia
Najlepiej to nawet co godzinę jeśc jakieś drobne przekąski 
Dziewczyny ja dzisiaj bądź jutro dostanę okres i niestety czuję, że go dostanę, mam takie dziwne uczucie w brzuchu które zawsze mi towarzyszy kilka/kilkanaście godzin przed okresem a później ból brzucha i krwawienie.
Starania o drugie dziecko. -
Lincori wrote:Paulix witaj w gronie starających się

Na mdłości oprócz imbira to polecam jeść regularnie. Nie doprowadzać do głodu bo wtedy zazwyczaj pojawiają się mdłości i oczywiście odwrotnie do przejedzenia
Dziewczyny ja dzisiaj bądź jutro dostanę okres i niestety czuję, że go dostanę, mam takie dziwne uczucie w brzuchu które zawsze mi towarzyszy kilka/kilkanaście godzin przed okresem a później ból brzucha i krwawienie.
A ktory masz dc? Ten bol okresowy to taki zdradliwy...
-
Seli wrote:A ktory masz dc? Ten bol okresowy to taki zdradliwy...

Ten cykl taki zagmatwany i skomplikowany, że nie wiem czy ktoś sie połapię
Bo sama ledwo się łapię 
Mnie na razie nie boli brzuch tylko mam taki napięty i odczuwam dziwne uczucie w brzuchu ale to nie ból tylko ciężko mi opisać co to, ale zawsze towarzyszy mi przed miesiączką kilka/kilkanaście godzin więc zapewne nadchodzi wstrętna @
Mam dopiero 25dc ale jeśli miałam owulacje to miesiączka będzie dzisiaj lub jutro, jeśli cykl był bezowulacyjny to wtedy nie wiem kiedy miesiączka by mogła przyjść ale czuje że nadchodzi więc cykl był prawdopodobnie tak jak przypuszczałam.
Hmmm
Lincori to takie jakby ciepło w brzuchu? rozpulchnienie? ja nawet i teraz to czuje.
Puchatkowa i jak się czujesz? Będziesz badać proga? albo testować potem?
-
Seli ciepło chyba nie ale takie rozpulchnienie tak, dajesz kochana nadzieję ale ja niestety tak odczuwam zbliżającą się miesiączkę, gdyby to uczucie towarzyszyło mi pierwszy raz to pewnie doszukiwałabym się w tym objawów ciąży ale ja tak mam co jakiś cykl, także u mnie to norma
Lincori wrote:Paulix witaj w gronie starających się

Nie ma co myśleć czy będzie czy nie
podobne objawy są i przed @ i na początku ciąży 
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Lincori wrote:Seli ciepło chyba nie ale takie rozpulchnienie tak, dajesz kochana nadzieję ale ja niestety tak odczuwam zbliżającą się miesiączkę, gdyby to uczucie towarzyszyło mi pierwszy raz to pewnie doszukiwałabym się w tym objawów ciąży ale ja tak mam co jakiś cykl, także u mnie to norma

Niby tak, ale jak Terka pisze. Ja w tym szczesliwym cyklu nie mialam nowych i wymyslnych objawow. A nasilone okresowe.
Lincori lubi tę wiadomość
-
terka wrote:Nie ma co myśleć czy będzie czy nie
podobne objawy są i przed @ i na początku ciąży 
To racja ale póki co pamiętam tylko i wyłącznie objawy z poprzednich miesiączek więc je przypisuje do okresu bo są właśnie takie ale spokojnie jak przyjdzie wredota to sobie wynagrodzę to zakupami w niedzielę bo teraz chyba handlowa?
Lincori wrote:To racja ale póki co pamiętam tylko i wyłącznie objawy z poprzednich miesiączek więc je przypisuje do okresu bo są właśnie takie ale spokojnie jak przyjdzie wredota to sobie wynagrodzę to zakupami w niedzielę bo teraz chyba handlowa?

Tak
hahaha tylko nie szalej bo ja np. pocieszylam sie drugim mco :p i teraz Rudzisko mnie meczy
Lincori lubi tę wiadomość