Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:W tym samym labo robiłam co w poniedziałek. A wcześniejsze w SLA. Na styczniowkach dziewczyny też uważają że za mały przyrost i za niskie wartosci. Nie wiem. Nie mam siły się podnieść z łóżka. Gin jeszcze nie odpisał
No fioletowa strona teraz niewskazana... Oni tam wszystkich straszą wszystkim... Wg fioletu żadna ciąża nie jest prawidłowa także kochana. Luuuz proszę Cie. Od takiego stresu nic dobrego nie będzie
Kitkat lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:No fioletowa strona teraz niewskazana... Oni tam wszystkich straszą wszystkim... Wg fioletu żadna ciąża nie jest prawidłowa także kochana. Luuuz proszę Cie. Od takiego stresu nic dobrego nie będzie
Dokladnie! -
Sama dobrze wiesz, że na fioletowej stronie lubią straszyć i tam czarnowidztwo jest na porządku dziennymalex0806 wrote:W tym samym labo robiłam co w poniedziałek. A wcześniejsze w SLA. Na styczniowkach dziewczyny też uważają że za mały przyrost i za niskie wartosci. Nie wiem. Nie mam siły się podnieść z łóżka. Gin jeszcze nie odpisał👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 7 l.
23.09.2025 - 9 dpo ⏸️
10 dpo - 121,9 mIU/mL
12 dpo - 278,5 mIU/mL / przyrost 128% 🥰
15 dpo - 1005,9 mIU/mL / przyrost 136% 🥰
7.10.2025 - jest pęcherzyk 🌼
10.10. 2025 - mamy serduszko 🥰
15.10.2025 - 7 mm maleństwa 🥰
6.11.2025 - 2.86 cm tańczącej malinki 🥰
27.11.2025 - prenatalne, niskie ryzyka. 6,7 cm gagatka 🥰
22.12.2025 - 165 g chłopczyka 💙
19.01.2026 połówkowe, 335g zdrowego bobaska
07/25 ktoś chciał być 💔
TSH 1.048 ✅️
owulacje potwierdzone ✅️
cytologia ✅️
morfologia ✅️
💛 marzenia są początkiem wszystkiego...

-
Alex ja wierze, że wszystko u Ciebie będzie dobrze.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
ALex odpustem jaku można mówić jak pęcherzyk ma 25mm i nie ma zarodka ty mAsz dopiero 10mm wiec popatrz ile JesCze czasu
uspokój się , fooletowe zawsze wszytko widza w czarnych kolorach dlatego tam bardzo rzadko zaglądam ..
Kitkat lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ehh dziewczyny, jak ja wytrzymam do 20 maja... Mam wtedy przyjść na kolejne USG do szpitala. Chyba, że lekarz uzna że przyrost niewystarczający...
Ale poszperałam i jak jest pęcherzyk żółtkowy to będzie zarodek... Lepiej już nic nie czytam, bo tylko mam nadzieję
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ehh dziewczyny, jak ja wytrzymam do 20 maja... Mam wtedy przyjść na kolejne USG do szpitala. Chyba, że lekarz uzna że przyrost niewystarczający...
Ale poszperałam i jak jest pęcherzyk żółtkowy to będzie zarodek... Lepiej już nic nie czytam, bo tylko mam nadzieję
Lepiej nadzieje niz niepotrzebne nerwy!
Kitkat lubi tę wiadomość
-
Alex ty już nic w necie nie szukaj do tego 20 maja.
Tylko na nasze forum
będzie dobrze.
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
alex0806 wrote:Ehh dziewczyny, jak ja wytrzymam do 20 maja... Mam wtedy przyjść na kolejne USG do szpitala. Chyba, że lekarz uzna że przyrost niewystarczający...
Masz dwie racje.
1-ze czytanie neta nic Co nie da bo on nie zna Ciebie i Twojej sytuacji
2-to co Ci pisałam -jesli jest ciałko żółtkowe to znaczy ze nie ma pustego jaja... No bo jest! To jak moze byc puste jak jest ciałko?
Przecież to sie kupy nie trzyma nawet. Jest-tylko musi sie rozwinąć...
Daj maleństwu czas i możliwości rozwoju
Padniesz nam na zawal serca w ciągu tych kilku dni przecież...
Wszystko jest w porządku, lekarz kazał przyjść za jakiś czas żebyś mogła juz zobaczyć wszystko bo teraz jest po prostu za wcześnie!
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Cześć dziewczyny
spokojnego dnia Wam życzę.
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
Marta 💓 -
I ja się witam

Mam tak, że budzę się koło 1-2 i nie śpię do 3-4, masakra
śpiąca jestem mega, ale dziś ostatni dzień
ha! i dwa tygodnie ponad sobie wyleżę, będę ładnie trzymała pór jedzenia, robiła sobie zdrowe rzeczy
I będę rosnąć
-
alex0806 wrote:Ja nie spałam cała noc... A teraz zbieram się do tego burdelu. Dzisiaj idziemy do straży pożarnej. Czeka mnie masakryczny dzien
Alex, ale Ty nie potrzebnie spanikowałaś, ciąża się rozwija! U mnie też jest przecież młodsza, powiedział, że trudno określić ale taki przełom 4/5 tydzień albo 5 i parę dni. Mam czekać do 28.05
Masz ciałko żółte i rozwijającego się zarodka. Jak bardzo się martwisz to za parę dni np. możesz iść do kogoś na usg i może będziesz spokojniejsza? bo to kwestia pewnie paru dni by pojawił się maluch
-
Cześć dziewczyny

Alex życzę Tobie dużo wytrwałości do kolejnej wizyty, ma pewno wszystko będzie dobrze
Seli fajnie że masz zwolnienie, odpoczniesz chociaż
A ja walczę ze spuchniętą kostką
wczoraj u mnie było 28 stopni i bach - wróciłam do domu z jedną kostką dwa razy większą
się utrzymuje do dziś i trochę mrowi
kulejąca idę do roboty 
Życzę Wam spokojnego dnia, już jutro piątek
-
MissKathy92 wrote:Cześć dziewczyny

Alex życzę Tobie dużo wytrwałości do kolejnej wizyty, ma pewno wszystko będzie dobrze
Seli fajnie że masz zwolnienie, odpoczniesz chociaż
A ja walczę ze spuchniętą kostką
wczoraj u mnie było 28 stopni i bach - wróciłam do domu z jedną kostką dwa razy większą
się utrzymuje do dziś i trochę mrowi
kulejąca idę do roboty 
Życzę Wam spokojnego dnia, już jutro piątek
Ale tak po prostu? Może coś ugryzło Cię?
Odpocznę
bez głupich afer i przejmowania się
I coraz częściej zastanawiam się czy chce wracać do szkoły...
-
Ale Seli u Ciebie ładnie rosła beta a moja słabo przyrosla... tym się martwię a nie młodszą ciążą. Pójdę chyba w tygodniu do jakiegoś gina bo do 20 maja nie wytrzymam. Chyba że lekarz mi odpisze że tak może być i mam się uzbroić w cierpliwość. Na razie się czuje jakbym traciła to dziecko. Nawet wzdęcia nie mam i piersi nie bolaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ale Seli u Ciebie ładnie rosła beta a moja słabo przyrosla... tym się martwię a nie młodszą ciążą. Pójdę chyba w tygodniu do jakiegoś gina bo do 20 maja nie wytrzymam. Chyba że lekarz mi odpisze że tak może być i mam się uzbroić w cierpliwość. Na razie się czuje jakbym traciła to dziecko. Nawet wzdęcia nie mam i piersi nie bola
Objawy nic nie znaczą, beta to też indywidualna sprawa. Mi powiedział bym na pewno więcej nie robiła, bo nie będzie takich przyrostów. -
U mnie tak po prostu puchnie prawa kostka od dłuższego siedzenia w ciepłeSeli wrote:Ale tak po prostu? Może coś ugryzło Cię?
Odpocznę
bez głupich afer i przejmowania się
I coraz częściej zastanawiam się czy chce wracać do szkoły...
W zeszłym roku w sierpniu jechaliśmy z mężem nad morze samochodem i też mi spuchla od siedzenia w aucie
szwagierka mi wtedy obłozyla noge lodem i jakaś maść dała i zeszło po kilku h... teraz nic nie robiłam bo myślałam że po nocy zejdzie ale nic nie zeszło a do tego jeszcze mrowi i jak chodzę to aż całe kolano czuje jak pracuje
jejku mam nadzieję że dziś w teren nie pojadę bo będę wyglądać jak kaleka
-
MissKathy92 wrote:U mnie tak po prostu puchnie prawa kostka od dłuższego siedzenia w ciepłe
W zeszłym roku w sierpniu jechaliśmy z mężem nad morze samochodem i też mi spuchla od siedzenia w aucie
szwagierka mi wtedy obłozyla noge lodem i jakaś maść dała i zeszło po kilku h... teraz nic nie robiłam bo myślałam że po nocy zejdzie ale nic nie zeszło a do tego jeszcze mrowi i jak chodzę to aż całe kolano czuje jak pracuje
jejku mam nadzieję że dziś w teren nie pojadę bo będę wyglądać jak kaleka 
A może kup jakiś alcatec ? albo coś takiego chłodzącego?
-
No właśnie po pracy idę po maść chłodzącą jakaśSeli wrote:A może kup jakiś alcatec ? albo coś takiego chłodzącego?

teraz trochę zeszło ale w ciągu dnia znowu spuchnie pewnie bo taki upał że masakra