Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mari92 wrote:Hej dziewczyny a ja ból brzucha ciąg dalszy. Całą noc nie spałam. Strasznie boję się o dziecko.
Czy to może być zatrucie ciążowe?
Koło 9 spróbuje dozwonić się do swojego lekarza. Może mnie przyjmie po pacjentach.
Dziewczyny proszę o modlitwę za nas.
Będę o Was pamiętać ;*
Jeśli lekarz Cię nie przyjmie, jedź na IP. Daj nam znać! -
Dziewczyny boje się o dziecko. Dzięki za wsparcie.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari, trzymam kciuki, żeby to nie było nic groźnego!👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 7 l.
23.09.2025 - 9 dpo ⏸️
10 dpo - 121,9 mIU/mL
12 dpo - 278,5 mIU/mL / przyrost 128% 🥰
15 dpo - 1005,9 mIU/mL / przyrost 136% 🥰
7.10.2025 - jest pęcherzyk 🌼
10.10. 2025 - mamy serduszko 🥰
15.10.2025 - 7 mm maleństwa 🥰
6.11.2025 - 2.86 cm tańczącej malinki 🥰
27.11.2025 - prenatalne, niskie ryzyka. 6,7 cm gagatka 🥰
22.12.2025 - 165 g chłopczyka 💙
19.01.2026 połówkowe, 335g zdrowego bobaska
07/25 ktoś chciał być 💔
TSH 1.048 ✅️
owulacje potwierdzone ✅️
cytologia ✅️
morfologia ✅️
💛 marzenia są początkiem wszystkiego...

-
Przyjmie mnie moja doktor dopiero o 16.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Znalazłam fajna aplikacje - asystent ciąży. Pokazują ciekawe artykuły dla ciężarnych, a w innej zakładce wszystkie aktualne promocje na produkty dziecięce
wyswietlila mi się reklamą na instagramie to stwierdziłam że spróbuję
terka lubi tę wiadomość
-
Mari miejmy nadzieje ze wszystko w porządku i to jest złe samopoczucie u Ciebie niewpływające na maluszka...
Dobrze ze lekarz znalazł czas dla Ciebie, pamiętaj jakby bylo gorzej zawsze szpital masz prawo odwiedzić...
Czekamy oczywiście na wieścihttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Magdaa21 wrote:Od poniedziałku fajne sukienki w lidlu, ciekawe czy mi się uda załapać..
Mnie tata upolował w ten poniedziałek taką lnianą, jest śliczna. Wiązana w talii, ma fajną długość i niezłą jakość.
A te długie sukienki z Lidla uwielbiam
I ich piżamy
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Dziś mnie wyrwał budzik ze snu, mierzyłam sobie temperaturę totalnie na śpiocha, wpisałam ją na szybko i poszłam spać dalej. Teraz weszłam znowu na mój wykres, pooglądałam sobie wykresy innych... i szczerze, jakby mi lekarz nie powiedział, że u mnie żadnej owulacji nie było to zaczęłabym sobie coś wkręcać, bo ten wykres jest taki ładny
-
Ej An ale ten Twój wykres faktycznie ładnie wyglądaan1315 wrote:Dziś mnie wyrwał budzik ze snu, mierzyłam sobie temperaturę totalnie na śpiocha, wpisałam ją na szybko i poszłam spać dalej. Teraz weszłam znowu na mój wykres, pooglądałam sobie wykresy innych... i szczerze, jakby mi lekarz nie powiedział, że u mnie żadnej owulacji nie było to zaczęłabym sobie coś wkręcać, bo ten wykres jest taki ładny

ja nie wiem jak tam mogło owulacji nie być...
-
Witam się

Wczoraj byliśmy na juwenaliach, było fajnie ale znowu się troszkę upilam więc znowu tempka zaburzona i lekko podwyższona
zaraz zbieramy się na grilla do moich rodziców, zabieramy teściów i jedziemy
dziś już chyba nie pije bo moja wątroba tego nie wytrzyma 
Udanego dnia życzę
-
Pij póki możeszMissKathy92 wrote:Witam się

Wczoraj byliśmy na juwenaliach, było fajnie ale znowu się troszkę upilam więc znowu tempka zaburzona i lekko podwyższona
zaraz zbieramy się na grilla do moich rodziców, zabieramy teściów i jedziemy
dziś już chyba nie pije bo moja wątroba tego nie wytrzyma 
Udanego dnia życzę
Ja chętnie napiłabym się wina, a muszę poczekać do 2019 roku
Magdaa21, terka lubią tę wiadomość
👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 7 l.
23.09.2025 - 9 dpo ⏸️
10 dpo - 121,9 mIU/mL
12 dpo - 278,5 mIU/mL / przyrost 128% 🥰
15 dpo - 1005,9 mIU/mL / przyrost 136% 🥰
7.10.2025 - jest pęcherzyk 🌼
10.10. 2025 - mamy serduszko 🥰
15.10.2025 - 7 mm maleństwa 🥰
6.11.2025 - 2.86 cm tańczącej malinki 🥰
27.11.2025 - prenatalne, niskie ryzyka. 6,7 cm gagatka 🥰
22.12.2025 - 165 g chłopczyka 💙
19.01.2026 połówkowe, 335g zdrowego bobaska
07/25 ktoś chciał być 💔
TSH 1.048 ✅️
owulacje potwierdzone ✅️
cytologia ✅️
morfologia ✅️
💛 marzenia są początkiem wszystkiego...

-
MissKathy92 wrote:Ej An ale ten Twój wykres faktycznie ładnie wygląda
ja nie wiem jak tam mogło owulacji nie być...
Już sobie poczytałam, że to może być LUF - zespół luteinizacji niepękniętego pęcherzyka; wtedy jest szereg objawów wskazujących na owulację, ale komórka nie pęka.
Bo tak przejrzałam cykle bezowulacyjne w galerii i wyglądają zupełnie inaczej niż mój.
Według ulotki Duphaston też nie powinien podnosić sztucznie temperatury... -
Ja chętnie bym też nie piła z tego powodu co Ty i reszta zafasolkowanychKitkat wrote:Pij póki możesz
Ja chętnie napiłabym się wina, a muszę poczekać do 2019 roku 
-
O kurde to z czymś takim jeszcze się nie spotkałaman1315 wrote:Już sobie poczytałam, że to może być LUF - zespół luteinizacji niepękniętego pęcherzyka; wtedy jest szereg objawów wskazujących na owulację, ale komórka nie pęka.
Bo tak przejrzałam cykle bezowulacyjne w galerii i wyglądają zupełnie inaczej niż mój.
Według ulotki Duphaston też nie powinien podnosić sztucznie temperatury...
A co do duphastonu to właśnie czytałam że on nie wpływa ani na temperaturę ani na wyniki proga w badaniu za to luteina już tak
-
MissKathy92 wrote:O kurde to z czymś takim jeszcze się nie spotkałam
A co do duphastonu to właśnie czytałam że on nie wpływa ani na temperaturę ani na wyniki proga w badaniu za to luteina już tak
Ja się samodiagnozuję
I to wcale nie jest dobre bo wiadomo, zaczynam szukać problemów tam gdzie ich nie ma.
A ja Wam powiem, że nie piję alkoholu od kilku lat, z małymi wyjątkami (w tym roku jeszcze nie piłam wcale), w zeszłym może 2-3 razy (łącznie z jakimś drinkiem na wakacjach). Ludzie już przywykli, chociaż niektórych nadal to szokuje. Na początku, jak odmawiałam, zawsze były jakieś dziwne spojrzenia, czy urywane pytania, nawet śmieszki a teraz na szczęście nic

i pewnie nie dotrę tam...