Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaassiia wrote:Terka, czy to chłopiec czy dziewczynka grunt że się udało dziadkowie pokochaja i tak i tak
A propo oczekiwań ja powoli wyglądam skoku tempki i zobaczymy co będzie dalej
I żeby było zdrowe. A czy chłopiec czy dziewczynka to pewnie małe znaczenie dla Was maWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 14:44
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Jasne ze mało ważne czy chłopak czy dziewczynka, bedziemy całym sercem kochać albo piękna małą damę albo przystojnego małego mężczyznę ale już obstawiają-nie co by chcieli ale co wg nich będzie
Haha nie mała Tereska tylko mała Laurcia mąż kiedyś chciał miec córkę Tereske ale myślę ze ja mu wystarczę za wszystkie Tereski świata
Alegzi co Ty wygadujesz? bardzo ładnie Twój cykl wygląda przecież co sie go czepiasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 14:53
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Jasne ze mało ważne czy chłopak czy dziewczynka, ale juz obstawiają-nie co by chcieli ale co wg nich będzie
Haha nie mała Tereska tylko mała Laurcia mąż kiedyś chciał miec córkę Tereske ale myślę ze ja mu wystarczę za wszystkie Tereski świata
Alegzi co Ty wygadujesz? bardzo ładnie Twój cykl wygląda przecież co sie go czepiasz?
Mój wykres co miesiąc tak pięknie wygląda, a jak co do czego to brzydactwo spada i przychodzi @. Oj ile ja się już tych ładnych wykresów naoglądałam. Także wiem, że nic z tego.1cs z CLO
-
Kaassiia wrote:Oczywiście zdrówko najwazniejsze:) dziewczyny a co sądzicie o szczepieniu maluszków?
Szczerze mówiąc nigdy się nad tym jakoś zbytnio nie zastanawiałam. Pewnie dlatego, że nie musiałam Ale jestem ciekawa Waszych opinii1cs z CLO
-
Kaassiia wrote:Oczywiście zdrówko najwazniejsze:) dziewczyny a co sądzicie o szczepieniu maluszków?
Wg mnie-z rozwaga nie na cale zło tego świata ale na najbardziej paskudne choróbska oczywiście... Nie wyobrażam sobie ze przeze mnie np dziecko zachorowałoby na gruźlicę czy inne paskudztwo... Ale z rozwaga i nie po 10 szczepień na raz bo mało który organizm dobrze by zareagował na to a co dopiero maleńkihttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:Ja to w ogole moj cykl nadaje sie do kosza wiec czekam na następny! ☺
Ok zerklam- jesteś usprawiedliwiona faktycznie lepiej u Ciebie niech sie zacznie cos nowego...
Alegzi-Ty nie jesteś usprawiedliwiona mi sie Twoj wykres podoba i koniechttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Ok zerklam- jesteś usprawiedliwiona faktycznie lepiej u Ciebie niech sie zacznie cos nowego...
Alegzi-Ty nie jesteś usprawiedliwiona mi sie Twoj wykres podoba i koniec
terka, lepiej tak nie mów, bo jak narobisz mi nadziei na ten miesiąc, a @ jak to @ przyjdzie to będzie mi przykro ;p1cs z CLO
-
No ja co do szczepień mam matlik,również bym się nie zastanawiała nad tym ale ze szefowa wprowadziła mnie w temat wysłuchalam trochę audycji to nasze szczepienia to horror22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Warto wysłuchać Wypowiedzi Jerzego Zięby,on tam wszystko dokładnie tłumaczy i uzasadnia, bo nie chciała bym was wprowadzać w błąd.22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Hej dziewczyny, aleście naprodukowały dzisiaj Wczoraj taka cisza, a dzisiaj Terka nie śpi i rozkręca
Ja wróciłam z pracy, szykuję obiad. Oczywiście znowu pewnie zjem go wieczorem, bo coś u mnie cieniutko z apetytem. Wykres faktycznie ładnie zaczyna wyglądać, nie takie nostromo jak ostatnio W pracy bostonki ciąg dalszy, mam nadzieję, że się dzieci wykruszą to będzie lżej. Bo znowu mnie praca wykańcza, łeb mi dzisiaj pęka.
Ja też marzę o Laurze Będą faktycznie w przewadze.
Ja myślę, że szczepienia te podstawowe i na choroby zakaźne są jak najbardziej potrzebne. Mam taką w żłobku wariatkę, że z dzieckiem do lekarza nie chodzi, bo kazałby szczepić. Dziewczynka lekarza na oczy nie widzi, nawet jak jest chora to matka ją jakimiś kropelkami leczy... A po nich ma biegunki. Była tylko szczepiona po urodzeniu w szpitalu, wiecznie jest chora, chodzi zasmarkana, a do lekarza matka nie pójdzie, żeby raz a porządnie dziecko wyleczyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 17:06
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, właśnie ty masz z dziećmi styczność cały czas, i faktycznie niby dzieciom po szczepieniu nic poważnego się nie dzieje ale właśnie to ale... Są przypad NOP i rodzice muszą sobie radzić często sami bo nie dostaną pomocy od rządu.znam rodzinie która pierwsze dziecko zaszczepili lecz drugiego już nie ponieważ u pierwszej dziewczynki spostrzegł pewne problemy22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Ja myślę, że jak dziecko jest świeżo po szczepieniu to na drugi dzień powinno zostać w domu. Może się pojawić gorączka, w żłobku/przedszkolu ma styczność z zasmarkanymi dziećmi i bakteriami. Jeśli jest zaszczepione musi tego unikać dzień/dwa, żeby żadnych powikłań nie było. A nie, że rodzic rano dziecko zaszczepi, a później ok 10-11 hop do żłobka. I miałam takie przypadki, że później gorączka i choroba przez 2 tygodnie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja ze swojej strony mogę tylko napisać, że się boję. Do roku szczepiłam syna, teraz już 2 dawki mamy zaległe i nie wiem co mam dalej robić.
Za dużo czytam, wszędzie są sprzeczne informacje i totalny brak dialogu pomiedzy obiema stronami. W dodatku rząd wprowadza po cichu dziwne ustawy o których media milczą. A media swoją drogą sieją chorą propagandę, co tydzień ogłaszając epidemie, których nie ma.
Wiele osób z mojej rodziny i wśród znajomych ma dylematy odnośnie szczepień. To bardzo trudny temat