Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzisz, nie martw się, u mnie niski był a sie udałoMissKathy92 wrote:Ogólnie gin przepisał mi dupka na wydłużenie cyklu ale gdy powiedziałam jakie mi progi wychodzą w 7dpo (7.5 i 11.5) to powiedział że na to też on pomoże
z tym że gin kazał brać dupka do 25dc i później odstawic i czekać na okres, jeśli się nie pojawi po tygodniu to można testować
więc tak jakby zakładał że dupek mi nie potrzebny do utrzymania ciąży... wiem to strasznie pogmatwane u mnie jest 
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Magdaa21 wrote:To pamiętaj żeby wziąć ze sobą róże
oni tam sprzedają przed kościołem, ale warto mieć swoje lepszej jakości 
Ja będę jechać prosto po pracy (a będę wtedy do 17) więc jedyna opcja raczej to kupienie przed kościołem. I tak zdążę raczej tylko na mszę. -
Tak, bierze salfazin, androvit plus i selenterka wrote:Ah tak tak, pamiętam już... Ale robi juz cos z tym? Dieta, suplementy cos?
Z dietą różnie
-
nick nieaktualnyJa to wszystko wiem...ale nir daje mi spokoju fakt, że jak gdzieś czytam to dziewczyn piszą, ze 15dpo mialy juz 600 czy wiecej..Magdaa21 wrote:Dorka, zagniezdzenie może trwać nawet i 10 dni

Tak samo na wynikach gdzie podaja normy dla wieku ciazy to podaja dla wieku plodu czy faktycznej ciazy ( zaokraglajac ogolnie ze cykl trwa 28 dni i owu jest w 14) ? -
Dorka spokojnie nie panikuj ! Beta pozytywna to najważniejsze i tyle !
Dostałam od teściowej biologiczne pomidorki ( pracuje na szklarni biologicznej )
I zrobiłam z nich zupkę pomidorowa
chyba młody tez pojadł bo wirzga w brzuszku ;p
Co do świetego rity super pomysł ja się codziennie modlę do św Rity , Dominika ,Ignacego i Anny
)
Magdaa21 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
nick nieaktualnyBoooooze gdyby nie to wszystko to xhyba bym sie upila.Mała_Mii wrote:Dorka spokojnie nie panikuj ! Beta pozytywna to najważniejsze i tyle !
Dostałam od teściowej biologiczne pomidorki ( pracuje na szklarni biologicznej )
Co do świetego rity super pomysł ja się codziennie modlę do św Rity , Dominika ,Ignacego i Anny
)
Nie umiem nie myslec i sie nie zamartwiac. -
Jak każda z nasDoooorka16 wrote:Boooooze gdyby nie to wszystko to xhyba bym sie upila.
Nie umiem nie myslec i sie nie zamartwiac.
zawsze bedziemy się zastanawiać i analizować
A upić się możesz ale mlekiem
Dorka tak jak dziewczyny piszą: spokojnie i się nie martw 
A u mnie już lepiej
porozmawialam z mężem o tym wszystkim, powiedział że będą kolejne cykle i w końcu nam się uda a teraz nic się nie stało
jeszcze mamy czas
o planie na kolejne cykle narazie nie rozmawialiśmy bo chce odpocząć
może po okresie coś ustalimy ale raczej ten cykl będzie na spokojnie, bez lekarzy (tylko endo u mnie), poczekamy aż suplementy u męża troszkę wpłyną na jego nasienie a w następnym cs powtórzymy badanie nasienia
wierzę że w tym roku będę miała maluszka pod sercem
terka, Magdaa21, Andii lubią tę wiadomość
-
Ignacy Loyola to mój "ulubiony" patron - nasz synek w przyszłości otrzyma jego imięMała_Mii wrote:Dorka spokojnie nie panikuj ! Beta pozytywna to najważniejsze i tyle !
)
dla Ciebie i Terki się przyda jego wstawiennictwo za niedługo bo to patron kobiet rodzących
Mała_Mii lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Ignacy Loyola to mój "ulubiony" patron - nasz synek w przyszłości otrzyma jego imię
dla Ciebie i Terki się przyda jego wstawiennictwo za niedługo bo to patron kobiet rodzących 
Hehe
Przyda sie każde wstawiennictwo trzeba przyznać
MissKathy92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hejka właśnie jade do domu z pracy. Dzisiaj miałam ciężki dzien. Ale widzę ze ti też powazne rozmowy. Miss mam nadzieje ze w ttm roku uda nam się zajść w ciążę. Wierzę w to!!! My z mężem uczeszczamy na msze ze wstawiennictwem sw.Jana Pawła II. Wierzę że nam pomoże.☺
MissKathy92, Magdaa21 lubią tę wiadomość

-
Mój mąż właśnie wrócił ze sklepu i przyniósł mi okresowy starter pack: chrupki, chalwe, lody i piwo smakowe
robię sobie dzień laby- zero myślenia, zero stresu i mam wszystko gdzieś
będziemy planować nasz weekend rocznicowy 
A tak poza tym przyszły wyniki bety... oficjalnie zaczynam 5 cykl starań
narazie plany mam takie: ten cykl na spokojnie, 7dpo zrobię proga, jeśli będzie słaby to pójdę do gina po przedłużenie recepty na dupka, jeśli będzie taki jak w tym miesiącu to skończę opakowanie i będę czekać na okres lub jego brak już bez wspomagaczy
jak kolejny okres się pojawi to wtedy pójdę do gina tak jak kazał po 3 nieudanych cyklach a mąż zrobi ponownie badanie nasienia
I wtedy będziemy dalej działać
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Dorka, internety to zło. Ja dziś przypadkiem zobaczyłam że jakaś dziewczyna po badaniach pappa ma prawdopobienstwo zespołu downa 1:7000cos a ja mam 1:1493 i już schiza. Kolejna schiza że idę do lekarza 13.07.i potem od 16.07.ide na zwolnienie i że boję się że powiem w pracy i wszystko pozalatwiam a okaże się że jest coś nie takDoooorka16 wrote:Boooooze gdyby nie to wszystko to xhyba bym sie upila.
Nie umiem nie myslec i sie nie zamartwiac.
schizy są ciągle.
-
nick nieaktualnyMagdaa21 wrote:Dorka, internety to zło. Ja dziś przypadkiem zobaczyłam że jakaś dziewczyna po badaniach pappa ma prawdopobienstwo zespołu downa 1:7000cos a ja mam 1:1493 i już schiza. Kolejna schiza że idę do lekarza 13.07.i potem od 16.07.ide na zwolnienie i że boję się że powiem w pracy i wszystko pozalatwiam a okaże się że jest coś nie tak
schizy są ciągle.
Domyślam się, że Wy dziewczyny z brzuszkami to już w ogole spokoju nie macie i myslicie tylko o jednym. Boje się o siebie bo jestem okropna panikara i wszedzie widze problem takze co bedzie pozniej to az strach!
Nie wiem jak wytrzymam do czwartku na wyniki drugiej bety. Jakis sposob na zagiecie czasu?
-
Zacznij oglądać jakiś serialDoooorka16 wrote:Domyślam się, że Wy dziewczyny z brzuszkami to już w ogole spokoju nie macie i myslicie tylko o jednym. Boje się o siebie bo jestem okropna panikara i wszedzie widze problem takze co bedzie pozniej to az strach!
Nie wiem jak wytrzymam do czwartku na wyniki drugiej bety. Jakis sposob na zagiecie czasu?
ja ostatnio włączyłam sobie Gotowe na wszystko w piątek wieczorem a nagle zrobiła się niedziela wieczór
pamiętaj że czas i tak szybko minie, mimo wszystko
tylko teraz się wydaje że to wieczność a zaraz się obudzisz i będzie czwartek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 17:15
-
Ja Gotowe oglądałam jak byłam mała ale tylko do 4 sezonu i postanowiłam teraz oglądnac do końca - zaczęłam 8 sezonMagdaa21 wrote:Gotowe na wszystko ekstra
I Devious Maids też polecam!
później się przerzuce na oglądanie Chirurgów