Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnieterka wrote:Ja tes, przynajmniej wiadomo do czego odnosi sie myśl

Alex super wiadomości
wszystko idzie po Twojej myśli i oby tak dalej
lada chwila i znowu będziesz czekać na testowanie 
A ja nadal czekam na wyniki tej mojej witaminy D
chyba już dziś nie przyjdą
-
Kaassiia wrote:Andi prolaktyna w normie jest dobrze, a po za tym to hormon który reaguje na stres i nie powinno się
dzień przed badaniem bo też na to wpływa stosunek Fsh do Lh jest też spoko, Tsh niby do starań najlepszy gdy jest 1 ale ten co masz jest też ok. Dodatkowo mogłaś zrobić pozostałe badania tarczycy to by dało lepszy pogląd
przed badaniem mega sie stresowałam, w sumie nie wiem czym ale juz tak mam
no mogłam zrobić badania tarczycy no ale poczekam co lekarz powie choć w tym cyklu chyba się nie wybieram do gina tylko dopiero w kolejnym pójdę 
Starania o drugie dziecko -
MissKathy92 wrote:Ja mam tendencje do cytowania niestety

Ja też czesto cytuje, czasem kopiuje nick i jak widać mylnie, więc chyba bezpieczniej cytować, tutaj były zdjęcia więc dlatego nie chciałam cytowac postu i stwierdziłam że skopiuje nick i wyszlo jak wyszlo haha
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
A ja odruchowo cytuje nawet wpisy ze zdjęciamiAndii wrote:Ja też czesto cytuje, czasem kopiuje nick i jak widać mylnie, więc chyba bezpieczniej cytować, tutaj były zdjęcia więc dlatego nie chciałam cytowac postu i stwierdziłam że skopiuje nick i wyszlo jak wyszlo haha

No ale nic, może i ja kiedyś wstawię tu takie śliczne zdjęcia jak Mała Mi
-
Niestety stresu ciężko uniknąć, ja właśnie przez wnerw w kolejce muszę sprawdzić prolaktyne bo mam nieźle ponad normę. Co do lekarza jak nic nie złego się nie dzieje to możesz na chwilę odpuścić oni często i tak za wiele nie pomogą, ( chyba że jakiś dobry i z powołaniem)Andii wrote:przed badaniem mega sie stresowałam, w sumie nie wiem czym ale juz tak mam
no mogłam zrobić badania tarczycy no ale poczekam co lekarz powie choć w tym cyklu chyba się nie wybieram do gina tylko dopiero w kolejnym pójdę
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
MissKathy92 wrote:Dokładnie

Alex super wiadomości
wszystko idzie po Twojej myśli i oby tak dalej
lada chwila i znowu będziesz czekać na testowanie 
A ja nadal czekam na wyniki tej mojej witaminy D
chyba już dziś nie przyjdą 
Jeju to kiedy oni Ci ja przeslą?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
MissKathy92 wrote:A ja odruchowo cytuje nawet wpisy ze zdjęciami

No ale nic, może i ja kiedyś wstawię tu takie śliczne zdjęcia jak Mała Mi
Jestem tego pewna
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ja właśnie zamówiłam witaminy, Macę dla męża i testy ciążowe... Wracamy do punktu wyjścia, ale mam zamiar w przyszłym cyklu zajść w ciążę, więc cycki do góry (chociaż znowu mam małe flaczki), mąż do łóżka i działamy
Teraz tylko czekać na okres, pewnie dopiero za miesiąc się pojawi, bo dzisiaj endo nieco ponad 5 mm
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex to teraz do przodu powoli

Dorka to daj znać jutro jak sytuacja się rozwinęła.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
alex0806 wrote:Ja właśnie zamówiłam witaminy, Macę dla męża i testy ciążowe... Wracamy do punktu wyjścia, ale mam zamiar w przyszłym cyklu zajść w ciążę, więc cycki do góry (chociaż znowu mam małe flaczki), mąż do łóżka i działamy
Teraz tylko czekać na okres, pewnie dopiero za miesiąc się pojawi, bo dzisiaj endo nieco ponad 5 mm 
Male flaczki, duże flaki, donice cokolwiek... Do góry, do przodu i działamy ku marzeniom
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Teraz tylko ogarnąć nową pracę, zamknąć sprawę w obecnej i do przodu. Raczej coś czuję, że nie pójdą na rękę i będę miała miesiąc wypowiedzenia... Najwyżej będę chodziła w lipcu do pracy, pochoruję się, pójdę na L4 i w dupie
Pożegnam się z dziećmi i rodzicami tylko.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A nie chcesz teraz już dać wypowiedzenia? Albo tak że akurat ostatni dzień pracy by przypadal w ostatni dzień l4?alex0806 wrote:Teraz tylko ogarnąć nową pracę, zamknąć sprawę w obecnej i do przodu. Raczej coś czuję, że nie pójdą na rękę i będę miała miesiąc wypowiedzenia... Najwyżej będę chodziła w lipcu do pracy, pochoruję się, pójdę na L4 i w dupie
Pożegnam się z dziećmi i rodzicami tylko. -
ALex wiem ze teraz to czekanie będzie Ci dłużyć czas .. tez tak miałam ale ja nie liczylam na to ze szybko dostanę wolałam żyć w świadomości ze dłużej poczekam jednak .zeby wiesz nie rozczarować się ze 28 dni mielo i nie ma a tak dostałam po równo 5 tyg
wiec szybko a mówię byłam przekonana ze dłużej zajmie
ale w końcu przyjdzie ;p nie martw się i wiesz co to będzie najszczęśliwszy dzień od dawna
będziesz cieszyc się z małpy jak nigdy
bo będziesz mogła działać ;p i życzę Ci 2 kresek ;p
Miss zrobię takiego bobasa życzę żebyś się nim nam pochwaliła tez w niedługim czasie
)
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mam miesiąc wypowiedzenia, więc jak w czerwcu teraz złożę to miesiąc zaczyna mi biec od 1 lipca dopiero... Pójdę w przyszłym tygodniu do nich pogadać, wezmę wypowiedzenie i zobaczymy. W środę będe miała nowe L4 więc może wtedy pójdę. Zobaczę. Na razie mi to zwisa, co ma być to będzie. Do końca czerwca posiedzę w domu i może coś wymyślę.Magdaa21 wrote:A nie chcesz teraz już dać wypowiedzenia? Albo tak że akurat ostatni dzień pracy by przypadal w ostatni dzień l4?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny