Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślałam że miesiąc to miesiąc, czy dajesz wypowiedzenie 25 czy 5 czy 1.. Nie wiedziałam że to musi być od początku miesiąca.alex0806 wrote:Mam miesiąc wypowiedzenia, więc jak w czerwcu teraz złożę to miesiąc zaczyna mi biec od 1 lipca dopiero... Pójdę w przyszłym tygodniu do nich pogadać, wezmę wypowiedzenie i zobaczymy. W środę będe miała nowe L4 więc może wtedy pójdę. Zobaczę. Na razie mi to zwisa, co ma być to będzie. Do końca czerwca posiedzę w domu i może coś wymyślę.
-
Mała gratulacje masz pięknego syna.☺ dorka eh.. mam nadzieję że jednak się ułoży u Ciebie to wszystko.. Alex bardzo sie ciesze że dostaliscie zielone światło! Ja wlasnie wracam z pracy. Dzisiaj caly czas kluje mnie lewy jajnik już mi to zaczyna przeszkadzać.

-
Kaassiia wrote:Niestety stresu ciężko uniknąć, ja właśnie przez wnerw w kolejce muszę sprawdzić prolaktyne bo mam nieźle ponad normę. Co do lekarza jak nic nie złego się nie dzieje to możesz na chwilę odpuścić oni często i tak za wiele nie pomogą, ( chyba że jakiś dobry i z powołaniem)
Mój ginekolog ma świetną opinię, chyba zna się na rzeczy, póki co nie mam mu co zarzucić ale każda wizyta u niego to dość droga inwestycja
Starania o drugie dziecko -
MissKathy92 wrote:A ja odruchowo cytuje nawet wpisy ze zdjęciami

No ale nic, może i ja kiedyś wstawię tu takie śliczne zdjęcia jak Mała Mi
Ty się doczekasz małego bobo i mam nadzieję, że i ja się doczekam
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Niestety nasze Polskie realia za dobrą opiekę (chociaż nie zawsze) trzeba drogo płacićAndii wrote:Mój ginekolog ma świetną opinię, chyba zna się na rzeczy, póki co nie mam mu co zarzucić ale każda wizyta u niego to dość droga inwestycja

Andii lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kryha super
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
an1315 wrote:Rany dziewczyny ale mi się nie chce... Wstałam ale jestem tak zaspana, że nie wiem jak dziś będę funkcjonować.
Chciałabym już sobotę
Jeszcze 2dni... Chwilunia i zleci i będzie sobota
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
An łączę się z Tobą w chęci soboty

U mnie dziś fajnie, idę sobie do pracy, pada deszczyk w końcu
O 8 z szefem jadę w teren (wczoraj na szczęście nie byłam) ale na krótko bo tylko kilka studzienek kanalizacyjnych musimy pomierzyc więc godzinka może zleci może nie
ale fajnie że trochę się ruszę z biura a nie 8h na tyłku :p
Życzę Wam udanego dnia, oby szybko minął i był już piątek
-
U mnie też deszcz, jest chłodno ale to powoduje że tym bardziej chce mi się spać

No nic, jeszcze dwa dni, a w sobotę ostatni egzamin na podyplomówce i można odetchnąć. I zająć się sobą
Mam w planach tydzień urlopu w lipcu i później dwa w sierpniu. I myślę czy by gdzieś nie wyskoczyć w lipcu, chociaż na 3 dni. Muszę to jeszcze obgadać z mężem. -
Alex trzymamy kciuki za tą niską betealex0806 wrote:Hej dziewczyny :* Ja już dzisiaj krwi spuściłam, wyniki pewnie wieczorem albo jutro z rana. Dzisiaj tylko tarczyca i beta. I po raz pierwszy mam nadzieję, że beta będzie niska...
I za resztę wyników też
ja dziś będę odświeżac stronę żeby w końcu poznać ten wynik witaminy D
może w końcu przyjdzie...
-
Właśnie sprawdziłam i jest wynik! 47ng/ml, to dobrze czy źle? Bo jeszcze nie przyszedł mi wydruk w pdf a tam są normy

Patrzę że chyba troszkę mało
kupiłam ostatnio opakowanie po 1000 jednostek d-vitum i się zastanawiam czy dodatkowo brać żeby było 3000j na dzień (bo teraz biorę 2000)... tylko że tam jest też olej lniany i nie wiem jak on się ma do starań, można przyjmować cały czas czy też tylko do owu jak olej z wiesiolka ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 07:47
-
Na moje oko bardzo dobrze

Ja dzisiaj robiłam badania w SLA, więc dostanę wyniki na maila, ale jak zwykle będą się ociągać. W poniedziałek idę do rodzinnej, to wezmę skierowanie na te alergiczne, wit D sobie też zrobię, kwas foliowy i immunologiczne te ANA itd. Bo też czytałam, że dziewczyny po poronieniach robią, a rodzinna mojemu mężowi kiedyś sama wypisała, więc na pewno może zlecić
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
MissKathy92 wrote:Właśnie sprawdziłam i jest wynik! 47ng/ml, to dobrze czy źle? Bo jeszcze nie przyszedł mi wydruk w pdf a tam są normy

Patrzę że chyba troszkę mało
kupiłam ostatnio opakowanie po 1000 jednostek d-vitum i się zastanawiam czy dodatkowo brać żeby było 3000j na dzień (bo teraz biorę 2000)... tylko że tam jest też olej lniany i nie wiem jak on się ma do starań, można przyjmować cały czas czy też tylko do owu jak olej z wiesiolka ?
Bardzo bardzo ładny wynik
Mam taki sam
a żeby sie do takiego stanu doprowadzić musiałam sie nieźle nafaszerować
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:Na moje oko bardzo dobrze

Ja dzisiaj robiłam badania w SLA, więc dostanę wyniki na maila, ale jak zwykle będą się ociągać. W poniedziałek idę do rodzinnej, to wezmę skierowanie na te alergiczne, wit D sobie też zrobię, kwas foliowy i immunologiczne te ANA itd. Bo też czytałam, że dziewczyny po poronieniach robią, a rodzinna mojemu mężowi kiedyś sama wypisała, więc na pewno może zlecić
W SLA potrafią o 21 wyniki przesłać
Pewnie ze pomęcz lekarke, po co masz wydawać tyle kasy jak nie trzeba. Przyda się na inne rzeczy
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm

[/url]
[/url]