Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Femibion albo Prenatal możesz sobie kupić, tam jest wszystko co potrzebne. W Femibionie dodatkowo metylowany kwas foliowy. Ja w ciąży brałam 1 a teraz sobie 0 zamówiłam.
Mam nadzieję, że do weekendu mi zamówienie dojdzie. Zamawiałam wczoraj na gemini, ale jeszcze nie wysłali
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nati1992 wrote:Ja brałam wcześniej symfolic i zapytałam czy mam go dalej brać czy normalny kwas foliowy, zaproponowała mamadha premium, jak zobaczyłam cenę to się przeraziłam, a jak po powrocie do domu przeczytałam, że bierze się 2 tabletki dziennie to już w ogóle stwierdziłam, że nigdy więcej.
Marny ma skład szczerze mówiąc... Dopiero dawkę potrzebnych rzeczy ma faktycznie przy dwóch tabletkach... Bezsens. Miesięcznie 120zl za,suplementy gdzie inne będą miały podobny skład i będą tańsze dużo...
Ja jak zobaczyłam ile co kosztuje to tez sie za głowę chwyciłam...
Akurat u mnie inna sprawa bo miałam wszystkie składniki osobno bo brałam je juz wcześniej wiec po prostu nie kupowałam gotowych tylko dalej jadę na tych co miałam każde osobno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 10:28
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hej dziewczyny
Alex czekamy na wyniki, co do badań immunologiczny ja robiłam tylko część na toczenia i antygeny łożyska wyszły ujemne, ja robiłam prywatnie bo u mnie lekarka skapi skierowania, pamiętaj że te Ana powinno się powtórzyć żeby mieć pewność. Ja zamiast tego zrobiłam badania na trombofilie
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Na szczęście moja lekarka wypisuje wszystko, o co się ją poprosi, plus jeszcze jakieś badania o których sama myśli. Wezmę w poniedziałek skierowanie i we wtorek zrobię badania. A te na trombofilię też może wypisać rodzinna?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
an1315 wrote:Nati ja właśnie w tym cyklu biorę Symfolic nie powiem drogie to ale czego się nie robi żeby się udało. Ale pije raz dziennie.
Mi własnie udało się w tym cyklu co zaczęłam brać, ale dodatkowo piłam zioła ojca sroki więc nie wiem co zadziałało.
[/url]
[/url] -
To są badania genetyczne więc raczej tylko skierowania wchodzi w grę i to nie wiadomo czy by cie skierowali bo większość badań jest zalecane po 2 poronieniach. Ja robiłam z testydna22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
terka wrote:A mnie dziewczyny przewiało... Hura jestem taka szczęśliwa...

Myślałam ze tylko katar mam ale jak zaczynam czuć gardło podrażnione i otępienie to juz nie mam złudzen... Dobrze ze temperatura w normie przynajmniej
oj kochana to kuruj się
Odpoczywaj dużo
Starania o drugie dziecko -
terka wrote:Marny ma skład szczerze mówiąc... Dopiero dawkę potrzebnych rzeczy ma faktycznie przy dwóch tabletkach... Bezsens. Miesięcznie 120zl za,suplementy gdzie inne będą miały podobny skład i będą tańsze dużo...
Ja jak zobaczyłam ile co kosztuje to tez sie za głowę chwyciłam...
Akurat u mnie inna sprawa bo miałam wszystkie składniki osobno bo brałam je juz wcześniej wiec po prostu nie kupowałam gotowych tylko dalej jadę na tych co miałam każde osobno
No tak zapłaciłam prawie 70zł za 60 kapsułek więc tylko na miesiąc starczy, ale skoro już kupiłam to wybiorę i później przerzucam się na zwykły kwas foliowy bo zbankrutuję.
[/url]
[/url] -
alex czekamy na wyniki

Ja dzisiaj obudziłam sie po 4 nie mogłam zasnąć, zaczęłam rozmyślać i sie pobeczałam jak małe dziecko, że dookoła ciąże a ja zajść nie mogę i dlaczego to ja mam taki problem, później zasnęłam i wstałam już w miare dobrym humorze
Może te łzy mi były potrzebne. Jeszcze 2 miesiące temu nie ryczałam spowodu braku ciąży ale teraz doskwiera mi straszny smutek i żal
Andii wrote:alex czekamy na wyniki

Ja dzisiaj obudziłam sie po 4 nie mogłam zasnąć, zaczęłam rozmyślać i sie pobeczałam jak małe dziecko, że dookoła ciąże a ja zajść nie mogę i dlaczego to ja mam taki problem, później zasnęłam i wstałam już w miare dobrym humorze
Może te łzy mi były potrzebne. Jeszcze 2 miesiące temu nie ryczałam spowodu braku ciąży ale teraz doskwiera mi straszny smutek i żal
Miałam podobnie, też płakałam, że znowu się nie udało a teraz denerwuję się chyba jeszcze bardziej w strachu, że coś będzie nie tak i dzisiaj też już sobie popłakałam...może taki dzień.
[/url]
[/url] -
nati1992 wrote:No tak zapłaciłam prawie 70zł za 60 kapsułek więc tylko na miesiąc starczy, ale skoro już kupiłam to wybiorę i później przerzucam się na zwykły kwas foliowy bo zbankrutuję.
No moze 70 bo jesli 60 kapsułek jest
zle musiałam spojrzeć...
Ale to i tak
ja około 100 wydaje ale co 4 miesiące 
Prócz kwasu foliowego jeszcze jod i witD warto brać a jak masz morfologie słabą to żelazo (jesli nie, to nie to nie warto myśleć o tym nawet). Taki zestaw zalecany na początek jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 11:14
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
nati1992 wrote:Miałam podobnie, też płakałam, że znowu się nie udało a teraz denerwuję się chyba jeszcze bardziej w strachu, że coś będzie nie tak i dzisiaj też już sobie popłakałam...może taki dzień.
Czasem sa potrzebne takie dni/ chwile wypłakania się, oczyszczenia.https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Doooorka16 wrote:Dzięki dziewczyny..ale niestety tak jak wczoraj czulam, że dziwna ta beta, tak dzisiaj czuje, ze nic z tego.
Tak Alex, jutro wyniki i mam dzwonić, wtedy zdecyduje czy mam jechać do jego kliniki czy po prostu nadal czekac.
Dorka a Ty jak tam? Jak sytuacja dzisiaj?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
W tamtym roku brałam leki a w tym odpuściłam i tak z dobre 2 miesiące się męczę, nie mogę oddychać nosem bo mam wiecznie zapchany, ciągle kicham i swędzą mnie oczy i czasami gardło. Jak zrobiłam morfologię i mi wykazało, że jest podwyższone to nie miałam wątpliwości, że to na bank alergia.
[/url]
[/url] -
nati1992 wrote:W tamtym roku brałam leki a w tym odpuściłam i tak z dobre 2 miesiące się męczę, nie mogę oddychać nosem bo mam wiecznie zapchany, ciągle kicham i swędzą mnie oczy i czasami gardło. Jak zrobiłam morfologię i mi wykazało, że jest podwyższone to nie miałam wątpliwości, że to na bank alergia.
Tak, bo EOS glownie przy alergii wychodzi podwyższone.https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
nati1992 wrote:Miałam podobnie, też płakałam, że znowu się nie udało a teraz denerwuję się chyba jeszcze bardziej w strachu, że coś będzie nie tak i dzisiaj też już sobie popłakałam...może taki dzień.
No tak, całe życie w strachu, najpierw starania, później ciąża a później strach do końca życia o narodzone już dziecko
Ten strach chyba nigdy nie mija. Czasem aż tęskno za tym beztroskim życiem.
Moja córka osttanio miała wycieczkę z przedszkola 40km autokarem w jedna stronę, cały dzień sie bałam żeby wróciła cala i zdrowa
nati1992 wrote:W tamtym roku brałam leki a w tym odpuściłam i tak z dobre 2 miesiące się męczę, nie mogę oddychać nosem bo mam wiecznie zapchany, ciągle kicham i swędzą mnie oczy i czasami gardło. Jak zrobiłam morfologię i mi wykazało, że jest podwyższone to nie miałam wątpliwości, że to na bank alergia.
wiem co czujesz, też zmagam się z alergią, ja juz nie pamietam kiedy czułam jakikolwiek zapach, ciągle katar.Starania o drugie dziecko