Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo właśnie ta nazwa mi umknęłaMagdaa21 wrote:Doustny sanprobi
najlepszy bo ma największą różnorodność bakterii
a dopochwowy lactovaginal 
dziękuję Madziu
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Zapytam dziś w aptece o ten probiotykKaassiia wrote:Ja teraz stosuje lactovaginal, dobry jest

mam zamiar kupić gynoxin a później ten probiotyk zastosuje
zobaczymy co z tego wyjdzie
-
Ja mam chyba od ciągłego siedzenia przy komputerzeMagdaa21 wrote:Mamaginekolog ostatnio mówiła że dużo problemów kobiecych spowodowanych jest przez zła bieliznę, spanie w bieliźnie, "niewietrzenie" miejsc intymnych. Właśnie powiem Wam że coś może w tym być..
do tego mam grube uda i ciężko żeby zrobić przewiew
ale już się nauczyłam spać bez bielizny, tyle dobrego
-
MissKathy92 wrote:Ja mam chyba od ciągłego siedzenia przy komputerze
do tego mam grube uda i ciężko żeby zrobić przewiew
ale już się nauczyłam spać bez bielizny, tyle dobrego 
Nawet o tym nie pomyślałam, ja mam siedząca pracę przy komputerze, noga za nogę to przewiewu zero. Jesteście kopalnią wiedzy, dużo się można nauczyć od Was
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Przewiew ważny he, kiszenie w spodniach nie jest dobre w ciepłe dni dlatego przeżucam się na sukienki ba tyle ile mogę
śpię bez bielizny nie lubię jak coś uciska. A mimo to coś zawsze się przyczepić
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
DokładnieKaassiia wrote:Przewiew ważny he, kiszenie w spodniach nie jest dobre w ciepłe dni dlatego przeżucam się na sukienki ba tyle ile mogę
śpię bez bielizny nie lubię jak coś uciska. A mimo to coś zawsze się przyczepić
ja też się staram ile mogę wietrzyc, bielizna 100% bawełna a i tak coś mam i nie mogę się pozbyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 15:07
-
Ja też tak miałam, ale od stycznia praktycznie codziennie (no może 20pare dni w miesiącu) biorę doustny probiotyk, raz na kilka dni dopochwowy (rada od poloznej) I jest dużo lepiej
a nosze normalnie ubrania wszystkie, od maja jakoś śpię bez bielizny. Też mam pracę przy kompie i zdarza się cały dzień w dzinsach.. Ale o tym nigdy nie pomyślałam szczerze mówiąc..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 15:14
-
A lekarze też dadzą tylko antybiotyk przejdzie ale i tak po czasie wraca, ja mam zamiar poprosić o wymaz i konkretne badanie może się uda coś wtedy osiągnąć
Magdaa21 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
A ja przed ciążą nie miałam nigdy problemu z rzadną infekcją.
A jak jestem w ciąży to mam co chwila. Co się wyleczy to zaraz wraca. Ginka mi powiedziała, że ciąża sprzyja infekcją miejsc intymnych.
Na recepte mam Macmiror, przeważnie 8 globulek. A bez recepty poleciła mi Invag.
I tak by to było
Wiecie co Wam powiem. Z zapowiedzi w
Kościele dowiedziałam się, że moja kuzynka i jednocześnie dobra kumpela bierze ślub. Widzimy się średnio raz na tydzień i nic mi nie powiedziała. Zrobiło mi się tak przykro, źe nie wiem. A jak jej powiedziałam gratulacje na ten twój ślub. To mi w oczy powiedziała, że ona nic nie wie.
Okazało się, że to ma być taki ślub bez gości. Ale po co kłamać, że się nic nie wie?
Bardzo mi przykro, że tak mnie okłamała. A żeby było mało to mój tata jest jej chrzestnym.
Sorki dziewczyny, ale musiałam się wygadać.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:A ja przed ciążą nie miałam nigdy problemu z rzadną infekcją.
A jak jestem w ciąży to mam co chwila. Co się wyleczy to zaraz wraca. Ginka mi powiedziała, że ciąża sprzyja infekcją miejsc intymnych.
Na recepte mam Macmiror, przeważnie 8 globulek. A bez recepty poleciła mi Invag.
I tak by to było
Kościele dowiedziałam się, że moja kuzynka i jednocześnie dobra kumpela bierze ślub. Widzimy się średnio raz na tydzień i nic mi nie powiedziała. Zrobiło mi się tak przykro, źe nie wiem. A jak jej powiedziałam gratulacje na ten twój ślub. To mi w oczy powiedziała, że ona nic nie wie.
Okazało się, że to ma być taki ślub bez gości. Ale po co kłamać, że się nic nie wie?
Bardzo mi przykro, że tak mnie okłamała. A żeby było mało to mój tata jest jej chrzestnym.
Sorki dziewczyny, ale musiałam się wygadać.
Ale bezsens
ok moze chcieć bez gości to jej decyzja. Ale jak jej powiedziałaś to mogła powiedzieć jaki jest plan, ze bez gości chcą i nikt by sie nie obraził przecież. A nie ze nie wie o swoim ślubie...
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ja jakoś nigdy nie próbowałam spania bez majtek... dziwne to dla mnie
Może spróbuję, co mi szkodzi. Tylko my śpimy z psem więc musiałabym mieć jakaś dłuższą koszulkę albo spodenki, żeby mi łba tam nie pchał 
Mari to jakieś chore
Robi tajemnicę ze ślubu, a przecież zwyczajnie mogła powiedzieć, jaka jest sytuacja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 15:45
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Masakra, jak można tak kłamać... I to jak w kościele już poszło!Mari92 wrote:A ja przed ciążą nie miałam nigdy problemu z rzadną infekcją.
I tak by to było
Sorki dziewczyny, ale musiałam się wygadać. -
Ja cale zycie w majtkach, a niedawno bez. Mąż tylko niepocieszony bo tu śpię bez majtek a tu zakazalex0806 wrote:Ja jakoś nigdy nie próbowałam spania bez majtek... dziwne to dla mnie
Może spróbuję, co mi szkodzi. Tylko my śpimy z psem więc musiałabym mieć jakaś dłuższą koszulkę albo spodenki, żeby mi łba tam nie pchał 
Mari to jakieś chore
Robi tajemnicę ze ślubu, a przecież zwyczajnie mogła powiedzieć, jaka jest sytuacja
-
Mari92 wrote:A ja przed ciążą nie miałam nigdy problemu z rzadną infekcją.
I tak by to było
Sorki dziewczyny, ale musiałam się wygadać.
Nie dziwię Ci się... Kłamać, że nic nie wie- dziwnie się zachowała.
Starania o drugie dziecko -
Magdaa21 wrote:Ja cale zycie w majtkach, a niedawno bez. Mąż tylko niepocieszony bo tu śpię bez majtek a tu zakaz

Haha biedny
A to macie cały czas zakaz czy tymczasowy?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ja też śledzę mamę ginekolog i byłam w szoku jak zaczęła mówić o spaniu bez majtek. Było to dla mnie oczywiste odkąd pamiętam. A tu zdziwienie że mnóstwo kobiet spi w bieliźnie.
Ale powiem Wam że nie miewam problemów z infekcjami, i chyba to duża zasługa wietrzenia.