Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doustny sanprobi :) najlepszy bo ma największą różnorodność bakterii :) a dopochwowy lactovaginal :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Doustny sanprobi :) najlepszy bo ma największą różnorodność bakterii :) a dopochwowy lactovaginal :)
    Ooo właśnie ta nazwa mi umknęła ;) dziękuję Madziu

Magdaa21 lubi tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz stosuje lactovaginal, dobry jest :)

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaassiia wrote:
    Ja teraz stosuje lactovaginal, dobry jest :)
    Zapytam dziś w aptece o ten probiotyk :) mam zamiar kupić gynoxin a później ten probiotyk zastosuje :) zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamaginekolog ostatnio mówiła że dużo problemów kobiecych spowodowanych jest przez zła bieliznę, spanie w bieliźnie, "niewietrzenie" miejsc intymnych. Właśnie powiem Wam że coś może w tym być..

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Mamaginekolog ostatnio mówiła że dużo problemów kobiecych spowodowanych jest przez zła bieliznę, spanie w bieliźnie, "niewietrzenie" miejsc intymnych. Właśnie powiem Wam że coś może w tym być..
    Ja mam chyba od ciągłego siedzenia przy komputerze :( do tego mam grube uda i ciężko żeby zrobić przewiew :P ale już się nauczyłam spać bez bielizny, tyle dobrego :)

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Andii Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Ja mam chyba od ciągłego siedzenia przy komputerze :( do tego mam grube uda i ciężko żeby zrobić przewiew :P ale już się nauczyłam spać bez bielizny, tyle dobrego :)

Nawet o tym nie pomyślałam, ja mam siedząca pracę przy komputerze, noga za nogę to przewiewu zero. Jesteście kopalnią wiedzy, dużo się można nauczyć od Was :)

MissKathy92 lubi tę wiadomość

Starania o drugie dziecko
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przewiew ważny he, kiszenie w spodniach nie jest dobre w ciepłe dni dlatego przeżucam się na sukienki ba tyle ile mogę :D śpię bez bielizny nie lubię jak coś uciska. A mimo to coś zawsze się przyczepić

21 wrzesień 2019
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaassiia wrote:
    Przewiew ważny he, kiszenie w spodniach nie jest dobre w ciepłe dni dlatego przeżucam się na sukienki ba tyle ile mogę :D śpię bez bielizny nie lubię jak coś uciska. A mimo to coś zawsze się przyczepić
    Dokładnie :/ ja też się staram ile mogę wietrzyc, bielizna 100% bawełna a i tak coś mam i nie mogę się pozbyć :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 15:07

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak miałam, ale od stycznia praktycznie codziennie (no może 20pare dni w miesiącu) biorę doustny probiotyk, raz na kilka dni dopochwowy (rada od poloznej) I jest dużo lepiej :) a nosze normalnie ubrania wszystkie, od maja jakoś śpię bez bielizny. Też mam pracę przy kompie i zdarza się cały dzień w dzinsach.. Ale o tym nigdy nie pomyślałam szczerze mówiąc..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 15:14

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A lekarze też dadzą tylko antybiotyk przejdzie ale i tak po czasie wraca, ja mam zamiar poprosić o wymaz i konkretne badanie może się uda coś wtedy osiągnąć

21 wrzesień 2019
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przed ciążą nie miałam nigdy problemu z rzadną infekcją.
    A jak jestem w ciąży to mam co chwila. Co się wyleczy to zaraz wraca. Ginka mi powiedziała, że ciąża sprzyja infekcją miejsc intymnych.
    Na recepte mam Macmiror, przeważnie 8 globulek. A bez recepty poleciła mi Invag.
    I tak by to było :-)

Wiecie co Wam powiem. Z zapowiedzi w
    Kościele dowiedziałam się, że moja kuzynka i jednocześnie dobra kumpela bierze ślub. Widzimy się średnio raz na tydzień i nic mi nie powiedziała. Zrobiło mi się tak przykro, źe nie wiem. A jak jej powiedziałam gratulacje na ten twój ślub. To mi w oczy powiedziała, że ona nic nie wie.
    Okazało się, że to ma być taki ślub bez gości. Ale po co kłamać, że się nic nie wie?
    Bardzo mi przykro, że tak mnie okłamała. A żeby było mało to mój tata jest jej chrzestnym.

Sorki dziewczyny, ale musiałam się wygadać.

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • terka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    A jak jestem w ciąży to mam co chwila. Co się wyleczy to zaraz wraca. Ginka mi powiedziała, że ciąża sprzyja infekcją miejsc intymnych.
    Na recepte mam Macmiror, przeważnie 8 globulek. A bez recepty poleciła mi Invag.

Kościele dowiedziałam się, że moja kuzynka i jednocześnie dobra kumpela bierze ślub. Widzimy się średnio raz na tydzień i nic mi nie powiedziała. Zrobiło mi się tak przykro, źe nie wiem. A jak jej powiedziałam gratulacje na ten twój ślub. To mi w oczy powiedziała, że ona nic nie wie.
    Okazało się, że to ma być taki ślub bez gości. Ale po co kłamać, że się nic nie wie?
    Bardzo mi przykro, że tak mnie okłamała. A żeby było mało to mój tata jest jej chrzestnym.

Ale bezsens :/ ok moze chcieć bez gości to jej decyzja. Ale jak jej powiedziałaś to mogła powiedzieć jaki jest plan, ze bez gości chcą i nikt by sie nie obraził przecież. A nie ze nie wie o swoim ślubie...

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jakoś nigdy nie próbowałam spania bez majtek... dziwne to dla mnie :D Może spróbuję, co mi szkodzi. Tylko my śpimy z psem więc musiałabym mieć jakaś dłuższą koszulkę albo spodenki, żeby mi łba tam nie pchał :D

Mari to jakieś chore :/ Robi tajemnicę ze ślubu, a przecież zwyczajnie mogła powiedzieć, jaka jest sytuacja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 15:45

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:

Masakra, jak można tak kłamać... I to jak w kościele już poszło!

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Ja jakoś nigdy nie próbowałam spania bez majtek... dziwne to dla mnie :D Może spróbuję, co mi szkodzi. Tylko my śpimy z psem więc musiałabym mieć jakaś dłuższą koszulkę albo spodenki, żeby mi łba tam nie pchał :D

Mari to jakieś chore :/ Robi tajemnicę ze ślubu, a przecież zwyczajnie mogła powiedzieć, jaka jest sytuacja
    Ja cale zycie w majtkach, a niedawno bez. Mąż tylko niepocieszony bo tu śpię bez majtek a tu zakaz :D

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Andii Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:

Nie dziwię Ci się... Kłamać, że nic nie wie- dziwnie się zachowała.

• Andii Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dni płodne kiedy tego śluzu jest więcej też śpicie bez majtek? :)

• terka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Ja cale zycie w majtkach, a niedawno bez. Mąż tylko niepocieszony bo tu śpię bez majtek a tu zakaz :D

Haha biedny :)
    A to macie cały czas zakaz czy tymczasowy?

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • an1315 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też śledzę mamę ginekolog i byłam w szoku jak zaczęła mówić o spaniu bez majtek. Było to dla mnie oczywiste odkąd pamiętam. A tu zdziwienie że mnóstwo kobiet spi w bieliźnie.
    Ale powiem Wam że nie miewam problemów z infekcjami, i chyba to duża zasługa wietrzenia.

‹‹ 1218 1219 1220 1221 1222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ