Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nati1992 wrote:I jak byłam u ginekologa to powiedziała żebym poszła do alergologa z tym, że skoro nic nie brałam to teraz też może nie będzie takiej konieczności.
Leków na alergie i tak Ci pewnie nie wypisze bo z tego co wiem są niezalecane jesli nie umierasz z powodu alergii
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Andii wrote:No tak, całe życie w strachu, najpierw starania, później ciąża a później strach do końca życia o narodzone już dziecko
Ten strach chyba nigdy nie mija. Czasem aż tęskno za tym beztroskim życiem.
Moja córka osttanio miała wycieczkę z przedszkola 40km autokarem w jedna stronę, cały dzień sie bałam żeby wróciła cala i zdrowa
Dokladnie. To juz nie mija
I same tego chcemy! Wariatki
Andii lubi tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Doooorka16 wrote:Dzięki dziewczyny..ale niestety tak jak wczoraj czulam, że dziwna ta beta, tak dzisiaj czuje, ze nic z tego.
Tak Alex, jutro wyniki i mam dzwonić, wtedy zdecyduje czy mam jechać do jego kliniki czy po prostu nadal czekac.
daj znać jak wyniki. Kciuki ciągle zaciśnięte, mam nadzieję, że jednak będzie wszystko okStarania o drugie dziecko -
Andii wrote:Na własne życzenie sobie to fundujemy hehe
Ale za to jakie życie jest piekne jak się ma rodzinę, dzieci 
No wiem wlasnie
ale jedno bez drugiego nie istnieje
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Ja mam 3 siostry, moj maz 1 brata i tez chcemy duża rodzinę mieć

Identyczna sytuacja tez mam 3rodzeństwa z tym, że siostrę i braci a mąż siostrę
Moja córka już duża i nie chciałabym żeby była jedynaczką ale póki co wszystko wskazuje, że ten stan szybko się nie zmieniStarania o drugie dziecko -
Dobra, to zostaje przy dawce 2000 a na jesień zwiększe na 3000terka wrote:Miss ja musiałam brać swego czasu 8000j potem 4000j żeby uzupełnić do takiego poziomu

Skoro Tobie na 2000j utrzymuje sie taki poziom to bym go zostawiła
Olej lniany to nie olej z wiesiołka
Cenny bardzo pod względem składników, mysle ze warto brać
Tez mam vitrum tylko ze 4000j (widać Andrzejek tez tyle potrzebuje i dzielimy sie na pol
) 

Wiecie co? Tyle jest tych suplementów które mogą pomóc i zaszkodzić że głowa mała
u mnie już nieźle pudełko się nazbierało tych wszystkich piguł
-
MissKathy92 wrote:Dobra, to zostaje przy dawce 2000 a na jesień zwiększe na 3000

Wiecie co? Tyle jest tych suplementów które mogą pomóc i zaszkodzić że głowa mała
u mnie już nieźle pudełko się nazbierało tych wszystkich piguł 
Mala apteka nie?
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Dziewczyny mam dylemat, jestem 10-12 dpo mam lekka infekcje że względu że może być szansa na ciążę stosuje probiotyki ginekologiczny i zewnętrznie maść. Probiotyki biorę drugi dzień i strasznie mnie zalewa czy to tak ma być może coś wiecie?22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Pewnie ze możeKaassiia wrote:Dziewczyny mam dylemat, jestem 10-12 dpo mam lekka infekcje że względu że może być szansa na ciążę stosuje probiotyki ginekologiczny i zewnętrznie maść. Probiotyki biorę drugi dzień i strasznie mnie zalewa czy to tak ma być może coś wiecie?
-
Wiesz, jak ta tabletka tam sobie podziała to ma prawo zwiększyć się wydzielina. Zwiększa się też podobno jak się śpi w majtkach, u niektórych z kolei wtedy mniej (tu odsyłam do mamyginekolog do artykułu o wietrzeniu). Ja zauważyłam że miałam więcej jak brałam dopochwowe probiotykiKaassiia wrote:Czyli probiotyki tak działa?
-
Dzięki za inf, trochę mnie to uspokoiło, zerknę na stronkę dzięki wielkieMagdaa21 wrote:Wiesz, jak ta tabletka tam sobie podziała to ma prawo zwiększyć się wydzielina. Zwiększa się też podobno jak się śpi w majtkach, u niektórych z kolei wtedy mniej (tu odsyłam do mamyginekolog do artykułu o wietrzeniu). Ja zauważyłam że miałam więcej jak brałam dopochwowe probiotyki

Magdaa21 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
U mnie był antybiotyk na początku cyklu ale na przeziębienie później mąż lapnol i tak nasze starania trochę kiepskie były ale przed ovu zdążyliśmy zadziałać więc nadzieja jest dopóki @ nie ma
a jeszcze infekcja no zobaczymy
Magdaa21 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019

[/url]
[/url]