Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do wcOrajszego tematu infekcji przed ciąża miałam 2 razy w ciagu życia jaka infekcje
ostatnia z 3 lata temu No i teraz w ciąży tez miałam to dostałam globulki jakieś na receptę na 3 dni na noc i spokój
ale w moim przypadku to za duża higiena to sprawiła bo ja właśnie bałam się ze w ciąży kobiety na infekcje są narażone , i chcą zaradzić co chwile się myłam płynu różne do higieny intymnej itd ... i przez to wyplukiwalam ta florę bakteryjna .. i złapałam właśnie infekcje ... ale lekarka PowiedZiala ze ona tetaz w ciąży nie była groźna dla dziecka ( pobrała próbkę do przebadania zanim mi lek dała) a może być groźna jakbym ja miała podczas porodu bo może dziecku na oczy zaszkodzić ... a tego to nie wiedziałam ;p wiec dziewczyny
zbyt częste mycie tez szkodzi ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
terka wrote:Kurde dziewczyny smutno mi trochę bo w niedziele mezula nie będzie...
Ma imprezę z pracy, jada do parku. Cos w rodzaju festynu czy czegos takiego. Fajna sprawa. I mogłabym z nim jechać bo mogą ze sobą kogoś wziąć no ale... Kurde nie chce sie męczyć tylko dlatego żeby jechać bo to bez sensu by bylo...
Trzebaby dojechać 30km (organizują transport ale sam dojazd byłby dla mnie męczący) i tam tez nie wiem jak sie będę czuła... A po co miałabym jechać i ani sie nie pobawić i jeszcze jego martwić...
Czemu tego nie zrobili tak z miesiąc temu? To bym pewnie prędzej pojechała... A tak, zostanie mi dzień bez męża bo czemu on miałby nie jechać...
Dasz radę
smutna będzie to niedziela ale dasz radę
Starania o drugie dziecko -
terka wrote:Może, nie musi sie pojawiać

Moze pi prostu Ci się przeunie? A moze nie czujesz a gdzieś głęboko cos tam jednak jest
Mi zawsze albo wypływa śluz albo choć troche mam wilgotne majtki, tak więc poczułabym a teraz czuję ale suchość.
Poczekam i zobacze jak sytuacja się rozwinie
Starania o drugie dziecko -
Mała_Mii wrote:Jej produkujecie a ja ostatnio nie mam czasu tu tak zaglądać
jutro wymiana okien czas start
aż się boje bo okna w domu mamy wielkie jedna szyba ma 2m na 3 m
i wazy z ramą ponad 200kg
dzisiaj mój tato przylatuje będzie mi remont w domu robił po wymianie okien
a ja przez cały tydzień porządki w domu robiłam wyrzucałam stare zbędne rzeczy itd
ale powiem wam ze nie mogę usiedzieć na dupci cały czas bym coś robiła
to chyba ten czas ciąży Haha bo normalnie aż mnie nosi 
Taaak
to ten czas kiedy juz nie spisz całymi dniami a jeszcze przed ociężałością 
Korzystaj poki jesteś w stanie zrobić bez wysiłku wiecej niż kroki do kuchni po herbatkę
Mała_Mii lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hej dziewczyny jak zwykle na forum się dzieje.
An nie martw się, będzie dobrze.
Terka niedziela bez męża, też ma swoje plusy
Dziewczyny gratulacje z okazji waszych rocznic
A ja dzisiaj od rana słoiki z czereśniami robię. Mama wczoraj od wujka przywiozła
panipuchatkowa, terka, MissKathy92 lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
nick nieaktualny
-
W tym momencie nic nie jest w stanie mnie pocieszyć.
Ginekolog mi podał na miary na androloga - mąż pójdzie. Napisał też, że 2% to nie zero co chyba miało być próbą pocieszenia.
Jakby nie to, że jutro mam egzamin (i generalnie nie piję alkoholu) to bym się chyba upiła. A tak to tylko płaczę i czekam na męża, bo jest jeszcze w pracy.
Ciężkie to wszystko. -
Jejku An nie pozwalam Ci się zamartwiacan1315 wrote:W tym momencie nic nie jest w stanie mnie pocieszyć.
Ginekolog mi podał na miary na androloga - mąż pójdzie. Napisał też, że 2% to nie zero co chyba miało być próbą pocieszenia.
Jakby nie to, że jutro mam egzamin (i generalnie nie piję alkoholu) to bym się chyba upiła. A tak to tylko płaczę i czekam na męża, bo jest jeszcze w pracy.
Ciężkie to wszystko.
wszystko przetrwacie, mąż się podleczyc i w końcu się uda
gin ma rację 2% to nie zero więc będzie dobrze
pamiętaj że potrzebujecie jednego silnego plemniczka zeby się udało i tego się trzymaj
ściskam mocno :*
Wiecie co? Jestem straszną swinią
mąż mi dał już prezent na rocznice: kolczyki i łańcuszek z zawieszką
oczywiście musiałam pokazać moją niechęć i powiedziałam że nie trafił w mój gust i raczej nie będę nosić bo to biżuteria dla starej baby
pojechaliśmy i wymieniliśmy na 3 celebrytki które mi się podobały
jejku tak mi wstyd że pokazałam swoje niezadowolenie aż mu przykro się zrobiło... Ale wiedziałam że nie będę tego nosić to co miałam zrobić? Walnąć w szkatulke? A tak mam 3 łańcuszki które będę nosić na pewno
teraz muszę ładnie męża przeprosić bo mi cholernie głupio
ech cała ja
-
MissKathy92 wrote:Jejku An nie pozwalam Ci się zamartwiac
wszystko przetrwacie, mąż się podleczyc i w końcu się uda
gin ma rację 2% to nie zero więc będzie dobrze
pamiętaj że potrzebujecie jednego silnego plemniczka zeby się udało i tego się trzymaj
ściskam mocno :*
Wiecie co? Jestem straszną swinią
mąż mi dał już prezent na rocznice: kolczyki i łańcuszek z zawieszką
oczywiście musiałam pokazać moją niechęć i powiedziałam że nie trafił w mój gust i raczej nie będę nosić bo to biżuteria dla starej baby
pojechaliśmy i wymieniliśmy na 3 celebrytki które mi się podobały
jejku tak mi wstyd że pokazałam swoje niezadowolenie aż mu przykro się zrobiło... Ale wiedziałam że nie będę tego nosić to co miałam zrobić? Walnąć w szkatulke? A tak mam 3 łańcuszki które będę nosić na pewno
teraz muszę ładnie męża przeprosić bo mi cholernie głupio
ech cała ja 
Kochana ale szczerość to podstawa. Nie chamstwo (niektórzy niekiedy myla to) ale szczerość. Mężulo zapomni akcje a jak zobaczy ze z chęcią nosisz to co kupił (za drugim podejściem ale jednak to on kupił
) to będzie szczęśliwy 
A tak leżałoby i co?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
No właśnie ja też tak pomyślałam że i tak nie będę nosić tego kompletu więc po co ma leżeć w szufladzie jak można wymienić i nosićterka wrote:Kochana ale szczerość to podstawa. Nie chamstwo (niektórzy niekiedy myla to) ale szczerość. Mężulo zapomni akcje a jak zobaczy ze z chęcią nosisz to co kupił (za drugim podejściem ale jednak to on kupił
) to będzie szczęśliwy 
A tak leżałoby i co?
poszedł do jubilera gdzie taka starsza babka mu doradzala i chyba nie wspomniał że ma MŁODĄ żonę a nie w wieku samej doradzającej
-
MissKathy92 wrote:No właśnie ja też tak pomyślałam że i tak nie będę nosić tego kompletu więc po co ma leżeć w szufladzie jak można wymienić i nosić
poszedł do jubilera gdzie taka starsza babka mu doradzala i chyba nie wspomniał że ma MŁODĄ żonę a nie w wieku samej doradzającej 
Haha
Wiesz co niektórzy lubią taka klasyczna biżuterię (nieraz widzę babeczki w naszym wieku albo ciut starsze wlasnie w takich "babcinych" biżuteriach) także to nie o wiek a upodobanie chodzi
A mąż na następny raz będzie wiedział czego NIE kupować
Myślę że miły akcencik dla męża wystarczy żeby mu już smutno nie było
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Akcencik dostanie w niedzielę jak już okres mi się skończyterka wrote:Haha

Wiesz co niektórzy lubią taka klasyczna biżuterię (nieraz widzę babeczki w naszym wieku albo ciut starsze wlasnie w takich "babcinych" biżuteriach) także to nie o wiek a upodobanie chodzi
A mąż na następny raz będzie wiedział czego NIE kupować
Myślę że miły akcencik dla męża wystarczy żeby mu już smutno nie było
A biżuteria była właśnie taka klasyczna ale strasznie świecąca bo z kamyczkami błyszczącymi a ja nie lubię takiej
następnym razem będzie pamiętal
-
MissKathy92 wrote:Akcencik dostanie w niedzielę jak już okres mi się skończy
A biżuteria była właśnie taka klasyczna ale strasznie świecąca bo z kamyczkami błyszczącymi a ja nie lubię takiej
następnym razem będzie pamiętal 
Oj no ja niekoniecznie o takim akcenciku
Ciekawa kolacja zrobiona dla męża też takowym jest, przecież jest powiedzenie "przez żołądek do serca" tak? Ja na doświadczeniu 4letniego związku i rocznego małżeństwa stwierdzam ze TAK, tak wlasnie jest
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Haha w naszym przypadku też przez żołądek do sercaterka wrote:Oj no ja niekoniecznie o takim akcenciku

Ciekawa kolacja zrobiona dla męża też takowym jest, przecież jest powiedzenie "przez żołądek do serca" tak? Ja na doświadczeniu 4letniego związku i rocznego małżeństwa stwierdzam ze TAK, tak wlasnie jest
dlatego wyglądamy jak wyglądamy