Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Haha w naszym przypadku też przez żołądek do serca
dlatego wyglądamy jak wyglądamy 
Na mojego tony jedzenia nie działają... Ja juz nie mam dla niego pomysłów!
Kto to słyszał 186cm i 68 wagi
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
O matko to ja mam więcejterka wrote:Na mojego tony jedzenia nie działają... Ja juz nie mam dla niego pomysłów!

Kto to słyszał 186cm i 68 wagi
strasznie chudy musi być Twój mąż
mój przy tym samym wzroście waży duuuuuzo więcej
ale to mój misiek kochany
ale dla zdrowia trzeba schudnąć
-
MissKathy92 wrote:O matko to ja mam więcej
strasznie chudy musi być Twój mąż
mój przy tym samym wzroście waży duuuuuzo więcej
ale to mój misiek kochany
ale dla zdrowia trzeba schudnąć
No chudzinka ktora bez paska sie nigdzie nie rusza żeby tylkiem nie świecić
Żeby sie odchudzał czy cos. A gdzie tam! Wpierdzielą wszystko. Byle w miarę zdrowo-tak, ciasto drożdżowe z owocami tez wg tej teorii jest zdrowe bo ma owoce ktore są zdrowe i drożdże które tez są zdrowe
a tak poważnie, to staramy sie zdrowo jeść 
A żeby nie bylo, zawsze mi sie bardziej podobali faceci z ciut większa wagą a tu taka niespodzianka mąż chudzinka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 20:46
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Mój tata ma tak samo- je dużo a chudy bardzoterka wrote:No chudzinka ktora bez paska sie nigdzie nie rusza żeby tylkiem nie świecić

Żeby sie odchudzał czy cos. A gdzie tam! Wpierdzielą wszystko. Byle w miarę zdrowo-tak, ciasto drożdżowe z owocami tez wg tej teorii jest zdrowe bo ma owoce ktore są zdrowe i drożdże które tez są zdrowe
a tak poważnie, to staramy sie zdrowo jeść 
A żeby nie bylo, zawsze mi sie bardziej podobali faceci z ciut większa wagą a tu taka niespodzianka mąż chudzinka
każdy mówi że mama go nie karmi albo zjada jego porcję, bo mama oczywiście przy sobie 
Mi akurat popadł mąż według gustu bo ja lubię miśków
ale chudzinke z dobrym sercem też bym przygarnęła
-
MissKathy92 wrote:Mój tata ma tak samo- je dużo a chudy bardzo
każdy mówi że mama go nie karmi albo zjada jego porcję, bo mama oczywiście przy sobie 
Mi akurat popadł mąż według gustu bo ja lubię miśków
ale chudzinke z dobrym sercem też bym przygarnęła 
Haha no serce wielkie ma
nie wiem gdzie je mieści w tym swoim wąskim ciele ale ma. Od jakiegoś czasu jeszcze większe i ciągle rośnie! 
Ale żeby nie bylo że to na siłę coś było bo mi sie nie podobał ale był wolny to wzięłam
jakby mi nie podpasował to figa by była a nie małżeństwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 20:59
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
No wiadomo że choć trochę no musiał się podobaćterka wrote:Haha no serce wielkie ma
nie wiem gdzie je mieści w tym swoim wąskim ciele ale ma. Od jakiegoś czasu jeszcze większe i ciągle rośnie! 
Ale żeby nie bylo że to na siłę coś było bo mi sie nie podobał ale był wolny to wzięłam
jakby mi nie podpasował to figa by była a nie małżeństwo 
-
MissKathy92 wrote:No wiadomo że choć trochę no musiał się podobać

No nawet wiecej niż trochę jak sie planuje mieć z kimś dziecko i przeżyć większość życia
Ale figurę cały czas mu wypominam
tak jak on mi wzrost i tak sobie żyjemy

Ogólnie to jest facet który się podoba kobitkom (skoro nawet przy mnie nie potrafi się jedna z druga opanować żeby sie nie obrócić to coś musi być na rzeczy
) i ma tego świadomość przez co ma większa pewność siebie która jeszcze bardziej przyciąga. I kolo sie zamyka 
Ostatnio mu powiedziałam że dobrze ze go chapnęłam wcześniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 21:21
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Tercia teraz do już chyba całe życie a nie większośćterka wrote:No nawet wiecej niż trochę jak sie planuje mieć z kimś dziecko i przeżyć większość życia

Ale figurę cały czas mu wypominam
tak jak on mi wzrost i tak sobie żyjemy

Ogólnie to jest facet który się podoba kobitkom (skoro nawet przy mnie nie potrafi się jedna z druga opanować żeby sie nie obrócić to coś musi być na rzeczy
) i ma tego świadomość przez co ma większa pewność siebie która jeszcze bardziej przyciąga. I kolo sie zamyka 
Ostatnio mu powiedziałam że dobrze ze go chapnęłam wcześniej
chyba że odejmujesz czas w którym go jeszcze nie znalaś no to pasuje 
Dobrze że mój takiego brania nie ma bo ja to straszna zazdrośnica jestem
czasem jak się pokłócimy to on mówi: uważaj bo pójdę do innej, a ja odpowiadam: a kto ciebie by tam chciał
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Miss, ja dostałam 2 pary kolczyków pod choinkę które mi się totalnie nie podobają
niby kupił takie co mu się podobały, ale dla mnie niestety mega średnie, założyłam je może po 1 razie.. A za parę dał ok. 100zl. I on Wie że są nie do końca w moim typie ale nie dało się zwrócić
więc dobrze ze miałaś taka możliwość facet szybko zapomni
-
MissKathy92 wrote:Tercia teraz do już chyba całe życie a nie większość
chyba że odejmujesz czas w którym go jeszcze nie znalaś no to pasuje 
Dobrze że mój takiego brania nie ma bo ja to straszna zazdrośnica jestem
czasem jak się pokłócimy to on mówi: uważaj bo pójdę do innej, a ja odpowiadam: a kto ciebie by tam chciał 
No jednak przez jakieś 20 lat go nie znałam więc większość
Haha to my zawsze mówimy że ani ze mną ani z nim nikt by dłużej nie wytrzymał wiec nawet nie warto zmieniać
A tak poważnie kiedyś idąc na spacerze powiedział mi cos bardzo ważnego.
Że co z tego że odszedłby do kobitki która mu się spodobała jeśli nie zna jej i skąd ma mieć pewność że byłby szczęśliwy z inną. Ze mną już wie jak jest i że dobrze mu w moim towarzystwie.
No i pomijając fakt moralności i przysięgi małżeńskiej (mega mega dla niego ważnej) to nawet z punktu egoistycznego odchodząc ode mnie czułby że nawalił jako facet. Po prostu. No i do tego zostawiając z dzieckiem to już całkiem czułby się źle sam ze sobą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 04:02
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
O kurde ja dopiero wstałam
do 2 się tłukłam bo musiałam poprasowac i trochę już ogarnąć mieszkanie
zaraz znowu zabieram się do pracy żeby teściowa nie powiedziała że słabą gospodynią jestem 
Dziewczynki życzę udanego weekendu
terka lubi tę wiadomość
-
Moim zdaniem to bardzo mądry ginekologan1315 wrote:Ja też nie śpię ale miałabym ochotę przespać najbliższy czas.
Jestem po rozmowie z ginekologiem, on mowi żebyśmy sobie dali czas. I póki co działamy nadal. Nie idziemy też na razie do kliniki niepłodności. Zobaczymy co będzie.
faktycznie, dajcie sobie czas. Jedźcie na wakacje, korzystajcie z życia, odpoczywajcie 
Z nowości - poczułam wczoraj pierwsze plumknięcie w brzuchu!
Obżarłam się piernikami, więc młode było nad wyraz aktywne
Magdaa21 lubi tę wiadomość
👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 7 l.
23.09.2025 - 9 dpo ⏸️
10 dpo - 121,9 mIU/mL
12 dpo - 278,5 mIU/mL / przyrost 128% 🥰
15 dpo - 1005,9 mIU/mL / przyrost 136% 🥰
7.10.2025 - jest pęcherzyk 🌼
10.10. 2025 - mamy serduszko 🥰
15.10.2025 - 7 mm maleństwa 🥰