Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex, Ty to masz przygody z tymi laboratoriami :/

Panipuchatkowa gratulacje!!!!

Dziewczyny, a ja w sobotę znowu z Mężem na bieg. Dobrze ze następny dopiero w sierpniu bo mam powoli dość. Chcę go wspierać ale po takich biegach to bardziej ja zmęczona jestem niż on :p

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Andii Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    U nas z libido też całkiem spoko, chociaż wcześniej przy staraniach też bywały różne momenty. Odkąd faszeruję go Macą to jest bardziej chętny :) Sama też biorę od tego cyklu, na pewno nie zaszkodzi.
    A wiadomo, że jak twój mąż taki zmęczony po pracy i w ogóle to mu się nie chce, sama mam takie dni. Porozmawiaj z nim o tym na spokojnie :)

Rozmawiałam ale nic na to nie poradzimy, chcieliśmy budowe domu to teraz mamy. Nie mam sie co mu dziwić, w pracy 8godzin a po pracy prosto na budowę i tam ciągnię kolejne z reguły 8godzin fizycznie. Nawet nie wiem czy mogę nasze starania nazwać staraniami bo normalni ludzie którzy się nie starają mają częściej przytulanki niż my.
    Powiem szczerze, że jakbym wczesniej wiedziała, że tak to będzie wyglądac to chyba bym drugi raz juz nie chciała budować domu, na pewno nie takim kosztem.
    Odbija sie to wszystko na mnie ale również na córce która rano wstaje to męża już nie ma i jak kładzie się spać to męża też nie ma. Pozostaje tylko niedziela którą mąż najchętniej by całą przespał żeby odpocząć i nie zapowiada się że będzie lepiej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 14:56

Starania o drugie dziecko
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex we wtorek mialam 352 hcg juz obliczalam na kallulatorze hcg i jest wszystko w normie :D uff. Dziekuje dziewczyny. Ale mam pytanie dzisiaj mnie kluje w macicy takie to sa punktowe uklucia czy to normalne?

Andii lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozciąga się, to normalne :) Jutro idziesz na wizytę, tak?

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak na szczęście jutro. Jak dr mi ppwie ze to normalne to będę spokojniejsza.:P

3i49krhm19wid3ce.png
  • Andii Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Alex we wtorek mialam 352 hcg juz obliczalam na kallulatorze hcg i jest wszystko w normie :D uff. Dziekuje dziewczyny. Ale mam pytanie dzisiaj mnie kluje w macicy takie to sa punktowe uklucia czy to normalne?

W Twoim organiźmie szaleje burza hormonów więc czymś musi się objawiać :)
    Także nie martw się na zapas :)

panipuchatkowa lubi tę wiadomość

• terka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:

Jak najbardziej moze byc uczucie ciągnięcia, rozciagania czy kłucia ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • nati1992 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie chill, wczoraj zakończenie roku a dzisiaj zdałam egzamin na nauczyciela kontraktowego.w końcu opadł stres i możemy wypocząć

Magdaa21, panipuchatkowa lubią tę wiadomość

felkdcimq0ye506j.png[/url]
    oar83e3k8h9orfzf.png[/url]
  • terka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii wrote:
    Rozmawiałam ale nic na to nie poradzimy, chcieliśmy budowe domu to teraz mamy. Nie mam sie co mu dziwić, w pracy 8godzin a po pracy prosto na budowę i tam ciągnię kolejne z reguły 8godzin fizycznie. Nawet nie wiem czy mogę nasze starania nazwać staraniami bo normalni ludzie którzy się nie starają mają częściej przytulanki niż my.
    Powiem szczerze, że jakbym wczesniej wiedziała, że tak to będzie wyglądac to chyba bym drugi raz juz nie chciała budować domu, na pewno nie takim kosztem.
    Odbija sie to wszystko na mnie ale również na córce która rano wstaje to męża już nie ma i jak kładzie się spać to męża też nie ma. Pozostaje tylko niedziela którą mąż najchętniej by całą przespał żeby odpocząć i nie zapowiada się że będzie lepiej.

No na pewno ciężki czas teraz macie. Budowa domu jest bardzo wymagająca... Potem powinno byc lepiej no ale... Wiadomo teraz jest jak jest, czyli nielatwo dla was wszystkich. Ile on planuje tak pracwac? Do jesieni? Dobrze zrozumiałam?

• terka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nati1992 wrote:
    Dziewczyny u mnie chill, wczoraj zakończenie roku a dzisiaj zdałam egzamin na nauczyciela kontraktowego.w końcu opadł stres i możemy wypocząć

Super! Gratulacje :D

• terka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Alex, Ty to masz przygody z tymi laboratoriami :/

Panipuchatkowa gratulacje!!!!

Dziewczyny, a ja w sobotę znowu z Mężem na bieg. Dobrze ze następny dopiero w sierpniu bo mam powoli dość. Chcę go wspierać ale po takich biegach to bardziej ja zmęczona jestem niż on :p

Pewnie jakbyś została w domu tez by sie nie pogniewal, szczególny czas masz ;)Ale rozumiem ze chcesz z nim byc ;)

• Andii Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    No na pewno ciężki czas teraz macie. Budowa domu jest bardzo wymagająca... Potem powinno byc lepiej no ale... Wiadomo teraz jest jak jest, czyli nielatwo dla was wszystkich. Ile on planuje tak pracwac? Do jesieni? Dobrze zrozumiałam?

Tyle na ile pogoda pozwoli, w zimie będzie spokojniej bo dzień krótszy

• Andii Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nati1992 wrote:

Gratuluje :D :D

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nati1992 wrote:
    Gratulacje!!! :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Pewnie jakbyś została w domu tez by sie nie pogniewal, szczególny czas masz ;)Ale rozumiem ze chcesz z nim byc ;)
    Ale to zawsze inaczej jak ktoś na mecie czeka, trzyma dokumenty, klucze z auta itd.. Teraz w sobotę przynajmniej tato ze mną będzie bo mama też biegnie :p

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysportowana rodzinka ;) ja właśnie czekam na mzk i jadę do Endo. Upał okropny, burzy nie widać.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex to daj znać po wizycie :-)
    Magda sport to zdrowie :)
    Panipuchatkowa takie kłucie na początku to normalne, więc nie masz się co martwić :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari, a teraz klucie i ciągnięcie są normalne?

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda teraz nie kłuje tylko kopie, albo wibruje. A co do ciągnięcia to też czasami czuć, bo macica dalej się rozciąga :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Andii Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2018, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Wysportowana rodzinka ;) ja właśnie czekam na mzk i jadę do Endo. Upał okropny, burzy nie widać.

miałam właśnie to pisac, że wysportowana rodzinka :) hehe

U mnie burza ma byc podobno o 21:00, aż się boję

‹‹ 1253 1254 1255 1256 1257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ