Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do imion , dla dziewczynki marzylo mi się Lena ale już przeszło i chwilowo brak pomysłu a dla chłopca miało być Cezary, to była spontaniczna decyzja siedzieliśmy z mężem i myśleliśmy jakie imię jak był by chłopiec i tak wymieniłem i nagle padło Czarek i od razu z mężem tak te imię ono było przeznaczone dla naszego aniołka podświadomość mi mówi że to chłopczyk był22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
byłam mega zdziwiona ale cieszę się że tak szybko bynajmniej będę miała pewność czy mam problem z nietolerancja glutenupanipuchatkowa wrote:Kasia faktycznie szybciutko udalo Ci się umówić... I daj dzisiaj znać po wizycie.
Napewno dam znać po wizycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 13:19
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Dziękuję Kasieńko :* dobrze że udało Ci się tak szybko wbić na wizytę u gastroKaassiia wrote:Hej kobietki
U mnie deszczowa i zimno ale co tam w pracy jestem może padać he.
Umówiłam wizytę u gastrolog o dziwo na 13 lipca (ekspresowo) jeszcze tylko do hematologa i głowa spokojna może jutro uda mi się dodzwonić. U mnie dziś tempka pięknie poszła do góry zobaczymy co będzie dalej no i o 17,50 wizyta u gin
Miss a Tobie życzę wszystkiego najlepszego, zdrówka i pięknych 2 kreseczki na teście
No i czekamy na relacje z wizyty u gina
-
A ja siedzę i myślę o tych 2 kresach rano, jak debil jakiś. Za 2 dni zrobię znowu pewnie czy zniknęła.
Siedzę w pracy, jem obiad i padam. Zrobiłam sobie makaron że szpinakiem bo mam ostatnio fazę na niego. Ale już marzę o łóżeczku bo mnie chyba rozlozyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kaassiia wrote:byłam mega zdziwiona ale cieszę się że tak szybko bynajmniej będę miała pewność czy mam problem z nietolerancja glutenu
Napewno dam znać po wizycie
Bardzo fajnie że tak szybko
dowiedz się co i jak.
Pisz nam też co tam u ginekologa
Dziewczyny myślicie że powinnam jutro zrobić TSH? I tak idę na betę. Tylko nie wiem czy już wyjdą jakieś zmiany w TSH. -
Alex, akurat rozumiem Twoje marzenia doskonale. Ja wrócę do domu i idę spać na pół godz co najmniej, a potem będę gotowac.alex0806 wrote:A ja siedzę i myślę o tych 2 kresach rano, jak debil jakiś. Za 2 dni zrobię znowu pewnie czy zniknęła.
Siedzę w pracy, jem obiad i padam. Zrobiłam sobie makaron że szpinakiem bo mam ostatnio fazę na niego. Ale już marzę o łóżeczku bo mnie chyba rozlozy -
an1315 wrote:Bardzo fajnie że tak szybko
dowiedz się co i jak.
Dziewczyny myślicie że powinnam jutro zrobić TSH? I tak idę na betę. Tylko nie wiem czy już wyjdą jakieś zmiany w TSH.
A czemu miałyby Ci wyjść zmiany jakieś? Masz jakieś zaburzenia tarczycy?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:A ja siedzę i myślę o tych 2 kresach rano, jak debil jakiś. Za 2 dni zrobię znowu pewnie czy zniknęła.
Siedzę w pracy, jem obiad i padam. Zrobiłam sobie makaron że szpinakiem bo mam ostatnio fazę na niego. Ale już marzę o łóżeczku bo mnie chyba rozlozy
No nieźle... Alex nie daj się choróbsku!https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ja mam problemy z tarczycą i endo mówiła żeby po pozytywnym teście od razu zrobić tshan1315 wrote:Bardzo fajnie że tak szybko
dowiedz się co i jak.
Dziewczyny myślicie że powinnam jutro zrobić TSH? I tak idę na betę. Tylko nie wiem czy już wyjdą jakieś zmiany w TSH.
myślę że warto zbadać- tak dla pewności
an1315 lubi tę wiadomość
-
Tak dziewczyny, mam niedoczynność. Leczę ją Euthyroxem. Właśnie endo mi powiedziała że jak potwierdzę ciążę to mam robić TSH i do dwóch tygodni przyjść do niej. I myślę czy już robić czy odczekać (do piątku? Ewentualnie soboty?). Bo w przyszłym tygodniu pracuję na rano i kiepsko widzę jakiekolwiek badania.
-
alex0806 wrote:A ja siedzę i myślę o tych 2 kresach rano, jak debil jakiś. Za 2 dni zrobię znowu pewnie czy zniknęła.
Siedzę w pracy, jem obiad i padam. Zrobiłam sobie makaron że szpinakiem bo mam ostatnio fazę na niego. Ale już marzę o łóżeczku bo mnie chyba rozlozy
Jezu sen jest moim obecnym marzeniem numer 1. Także łączę się w bólu.
I wcale Ci się nie dziwię że myślisz o tym teście. Bo sytuacja jest nietypowa. -
Dziewczyny siedzę jak na szpilkach przed tą wizyta niby chce tylko pokazać wyniki te co mam i sprawdzić co się dzieje i ewentualnie jakieś wskazania a stresik jest22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
No to mi endo powiedziała coś podobnego- żeby zrobić po potwierdzeniu ciąży i się zgłosić w miarę szybko jeśli będzie jakiś wynik z kosmosuan1315 wrote:Tak dziewczyny, mam niedoczynność. Leczę ją Euthyroxem. Właśnie endo mi powiedziała że jak potwierdzę ciążę to mam robić TSH i do dwóch tygodni przyjść do niej. I myślę czy już robić czy odczekać (do piątku? Ewentualnie soboty?). Bo w przyszłym tygodniu pracuję na rano i kiepsko widzę jakiekolwiek badania.
jeśli będziesz robić 3 bete w piątek to zrób w piątek a jeśli tylko jutro to jutro bo po co specjalnie się kłuć
myślę że te dwa dni nie zrobią różnicy
-
Skąd ja to znamKaassiia wrote:Dziewczyny siedzę jak na szpilkach przed tą wizyta niby chce tylko pokazać wyniki te co mam i sprawdzić co się dzieje i ewentualnie jakieś wskazania a stresik jest
trzymamy kciuki żeby wszystko było ok
-
MissKathy92 wrote:No to mi endo powiedziała coś podobnego- żeby zrobić po potwierdzeniu ciąży i się zgłosić w miarę szybko jeśli będzie jakiś wynik z kosmosu
jeśli będziesz robić 3 bete w piątek to zrób w piątek a jeśli tylko jutro to jutro bo po co specjalnie się kłuć
myślę że te dwa dni nie zrobią różnicy 
Będę robić trzecią betę w piątek
bo wiecie
mam coś z głową ;P
-
an1315 wrote:Będę robić trzecią betę w piątek
bo wiecie
mam coś z głową ;P
Hahahahahahha
No to jak będziesz w piątek robić to zrób sobie w piątek tsh dodatkowo
tak jak dziewczyny pisza nie ma co sie kluc dodatkowo
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Cześć wszystkim
mam takie pytanko..od piątku bardzo kłuje mnie prawa strona..jakby prawy jajnik. Tak jakby ktoś wbijał mi szpilkę w ten bok..czasami aż noga mi drętwieje
owulację miałam prawdopodobnie 28.06. bo testy owulacyjne wychodziły pozytywne i po tym dniu temperatura poszła w górę..więc dlatego myślę że owulacja była..ale czemu tak boli mnie ten jajnik teraz ? I mam takie uczucie ciągnięcia jakby na @.. piersi stały się pełniejsze i latam do łazienki siku często. Nie chcę nic sobie wkręcać..ale nie wiem już co myśleć o tym..biorę bromergon od tamtego poniedziałku po 0.5 tabletki dwa razy dziennie. Bo mam prolaktynę ponad 130 a po obciążeniu 320. Ginekolog powiedziała że nie mam gruczolaka że to czynnościowa prolaktyna. Że za miesiąc mam przyjść z wynikiem prolaktyny. Kazała brać castagnus ale odstawiłam jak zaczęły się dni płodne.to mój drugi no można powiedzieć trzeci cykl starań o naszego bejbusia
ale co myślicie o tych moich bólach co obecnie mam? Ps. Zapomniałam dodać że cykle mam regularne jak w zegarku co 27-29 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 14:48
Isia -
Isia, co my możemy powiedzieć, wiadomo że każda z nas podejrzewalaby ciążę bo ciąża ma podobne objawy (klucia, rozciąganie, bóle jak na okres, ja to wszystko też miałam). Najpewniejszy będzie test po spodziewanej miesiaczce lub beta
trzymam kciuki żeby się udało
))
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH