Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Andii wrote:Mi się właśnie okres rozwija na maxa, boli mnie brzuch, złe samopoczucie i cały dzień będzie do doopy dlatego też dzisiaj ulotnię się z forum żeby nie emanować złymi emocjami.
Ale spokojnie nie musisz sie chować na czas okresu
Znamy to uczucie
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Tak, mój to misio więc przy nim faktycznie trochę jak kruszynka wyglądam bo do tego jestem o 40cm prawie niższaterka wrote:No i bardzo ładnie! Izunia fajnie brzmi

Tak, przekomarzanie sie w małżeństwie jest genialne jesli sie nie przegina oczywiście to ciekawe rzeczy z tego wychodzą
Poza tym mówiłaś ze to taki misio jest, moze dla jego jesteś kruszynka
Ja miałam fazę ze mi sie nie podobało moje imię. Takie stare kojarzące sie z babciami ciotkami itd...
Ale mój mąż je uwielbia więc jest dobrze
Jak ktoś mowi do mnie Terenia to mi sie podoba
Oficjalnie to tylko w urzędach i takich miejscach do mnie mówią, reszta zdrabnia na 2000000 sposobów 

Tereska też bardzo ładne imię, ja lubię takie stare typu Halina, Helena
córkę bym nazwała Hela ale moja mama Hela
-
MissKathy92 wrote:Tak, mój to misio więc przy nim faktycznie trochę jak kruszynka wyglądam bo do tego jestem o 40cm prawie niższa

Tereska też bardzo ładne imię, ja lubię takie stare typu Halina, Helena
córkę bym nazwała Hela ale moja mama Hela 
Helena mi się bardzo podoba.
Ja mam na imię Anna więc chyba popularniejszego nie było
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Andii :*Andii wrote:MissKathy92 wszystkiego najlepszego
100Lat 
A dla Ciebie na dziś życzę żeby ból przeszedł i żeby humorek się poprawił mimo przybycia tej wrednej @Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 11:20
-
Dziękuję Aniu :*an1315 wrote:Miss wszystkiego najlepszego! Dużo miłości, zdrowia, spełnienia wszystkich marzeń - w tym tego o dzidziusiu

Andi spokojnie możesz tutaj pisać, wspierany się w każdej sytuacji
-
an1315 wrote:Helena mi się bardzo podoba.
Ja mam na imię Anna więc chyba popularniejszego nie było
Tak jak teraz Julki, Antki i Kubusie
Chociaz chyba popularniejszymi w naszych czasach były Magdy i Marty
Ja miałam w klasie w szkołach zawsze po 2-3 Marty i Magdy jakieś Anie ale mniej
i Kasie 
Za to Tereska zawsze była tylko jedna na całą klasę o ile nie szkole (nie zdziwiłabym sie
).
Miss- Teraz starsze imiona wracają, wlasnie Antki, Franciszki, Heleny i jesli byś tak dala na imię to uwierz mi ze babcia na pewno by sie nie obraziła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 11:36
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Gorzej że druga babcia by się obraziłaterka wrote:Tak jak teraz Julki, Antki i Kubusie

Chociaz chyba popularniejszymi w naszych czasach były Magdy i Marty
Ja miałam w klasie w szkołach zawsze po 2-3 Marty i Magdy jakieś Anie ale mniej
i Kasie 
Za to Tereska zawsze była tylko jedna na całą klasę o ile nie szkole (nie zdziwiłabym sie
).
Miss- Teraz starsze imiona wracają, wlasnie Antki, Franciszki, Heleny i jesli byś tak dala na imię to uwierz mi ze babcia na pewno by sie nie obraziła
-
MissKathy92 wrote:Marianna

Zawsze możecie dać na drugie tak
byłaby Helena Marianna 
A tak poważnie to nie patrzcie dziewczyny na to kto jak ma na imię, komu co sie podoba a komu co nie. To wam ma sie podobać i nie krzywdzić dziecka
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hej kobietki
U mnie deszczowa i zimno ale co tam w pracy jestem może padać he.
Umówiłam wizytę u gastrolog o dziwo na 13 lipca (ekspresowo) jeszcze tylko do hematologa i głowa spokojna może jutro uda mi się dodzwonić. U mnie dziś tempka pięknie poszła do góry zobaczymy co będzie dalej no i o 17,50 wizyta u gin
Miss a Tobie życzę wszystkiego najlepszego, zdrówka i pięknych 2 kreseczki na teście
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH