Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kryha- ja imię mam wybrane od dawien dawna... W sumie wzięło się z żartów jak w Biedronce były swiezaki juniory. Mam truskaweczke, która jeździ ze mną w samochodzie i zawsze powtarzałam że Tosia jedzie ze mną.. a tak mi weszło gdzieś właśnie to imię Antosia że chciałabym tak dać małej.. niestety mój K jak i moi rodzice są przeciwni bo całe życie dziecko będzie się podpisywać Antonina... Tak dwa lata wstecz chciałam Amelke też, ale niestety mój K dał tak na drugie swojej córce, że niby bo ja tak chciałam... No i teraz nie wiem jak dać.. bo miałam typy też i Zosia i Marysia ale tak mają na imię nasze mamy... Jednak wybór imienia to trudna rzecz...
An- teraz rosnijcie zdrowo.. no i pamiętaj że nie ma co się spieszyć z wizytą u lekarza. Ja idąc na pierwszą wizytę w Walentynki wiedziałam że nic nie zobaczę, ale zależało mi na L4, którego lekarz nie chciał mi wystawić bo było tylko ciałko żółte. Na szczescie i tak dwa dni później wylądowałam w łóżku z przeziębieniem i L4, a miłą pani doktor na IP bez problemu wypisała mi zwolnienie. -
Patulka ja liczę na to że popracuję do połowy sierpnia. Wtedy mam urlop, na który bardzo chcę jechać. Jeśli bym się źle czuła to najwyżej pokombinuję coś z L4 od internisty np na tydzień. Myślę że dam radę, najbardziej boję się chorób bo pracuję z dziećmi.
Co do imion mnie się Twoje typy bardzo podobają. Zarówno Tosia jak i Zofia
Trudny wybór przed Wami
-
Patulka drugie imię to nie pierwsze. Więc śmiało możesz dać je swojej córeczce
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
No ja musiałam iść, bo moja praca jest przy produkcji, gdzie nie ma taryfy ulgowej i robić wszystko musiałabym. No i pomijając fakt że potem prawie 3 miesiące z łóżka nie wychodziłam bo czułam się okropnie... Także nie życzę Ci tegoan1315 wrote:Patulka ja liczę na to że popracuję do połowy sierpnia. Wtedy mam urlop, na który bardzo chcę jechać. Jeśli bym się źle czuła to najwyżej pokombinuję coś z L4 od internisty np na tydzień. Myślę że dam radę, najbardziej boję się chorób bo pracuję z dziećmi.
Co do imion mnie się Twoje typy bardzo podobają. Zarówno Tosia jak i Zofia
Trudny wybór przed Wami 

Co do imion to bym chciała jakies klasyczne stare imię... No ale jak widać tylko ja tak chce
Mari- niestety, nie chce by ktoś mi kiedyś wypomniał że nie umiem wybrać imienia i kopiuje... Bo matka dziecka nie wie że to poniekąd ja wybrałam to imię. -
Patulka wrote:No ja musiałam iść, bo moja praca jest przy produkcji, gdzie nie ma taryfy ulgowej i robić wszystko musiałabym. No i pomijając fakt że potem prawie 3 miesiące z łóżka nie wychodziłam bo czułam się okropnie... Także nie życzę Ci tego

Co do imion to bym chciała jakies klasyczne stare imię... No ale jak widać tylko ja tak chce
Mari- niestety, nie chce by ktoś mi kiedyś wypomniał że nie umiem wybrać imienia i kopiuje... Bo matka dziecka nie wie że to poniekąd ja wybrałam to imię.
O rety, Twoja sytuacja faktycznie była zupełnie inna i L4 było całkowicie uzasadnione.
Ja generalnie chciałabym ukryć to w pracy jak najdłużej.
Progesteron 14,5. Słabo, ale rośnie. -
An super, a jeszcze niedawno tak się martwilas
na wszystko jak widać jest czas... Mam nadzieję że pod koniec lipca was dogonię
Przede mną kolejny dzień w pracy. Mam nadzieję że szybko minie. Już chce weekend bo trochę planów mamy i zawsze to coś ciekawego do roboty
A co do imion ja od kilku lat chce Laurę, Łucję i Igora. Z tym że mojej przyjaciółce się w kwietniu Łucja urodziła ale mówi że mogą być dwie
an1315 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja mam chyba jeszcze pozostałości bety w organizmie. Zrobiłam test bo ten okres mi się dziwny wydawał. I jest druga blada kreska. Ale to dziwne bo 2 tygodnie temu było niecałe 80. A robiłam dzisiaj 25 czułość. Więc może wada testuLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ja mam chyba jeszcze pozostałości bety w organizmie. Zrobiłam test bo ten okres mi się dziwny wydawał. I jest druga blada kreska. Ale to dziwne bo 2 tygodnie temu było niecałe 80. A robiłam dzisiaj 25 czułość. Więc może wada testu
Bardzo dziwne... Wiedziałam że beta może się utrzymywać ale żeby aż tak długo? -
Hej dziewczyny

Ja wczoraj późno poszłam spać bo piekłam ten tort, zrobiłam z bitą śmietaną i mascarpone tak jak radzilyscie
śmietaną się ubiła elegancko
wieczorem dam znać jak w smaku 
U mnie tempka nadal w dół więc nawet na proga nie szłam - szkoda kasy... mam nadzieję że okres mnie jutro czy pojutrze nie zaskoczy skoro taki szybki spadek... A jak coś to trudno, nie będę się przejmować
Życzę Wam udanego dnia
ja zaraz zabieram się za sprzątanie bo kilka osób przyjdzie wieczorem na tort
-
Hej dziewczyny,
An, tak jak wspominałam, ja w udanym cyklu miałam 9,79 i martwilam się czy nie będę plamic itd.,ale nic się nie działo
a nie brałam dupka, więc naprawdę nie martw się 
Kryha u nas Karol, na początku tak nie chciałam, ale sie przyzwyczailam już
Patulka I co z tego że Antonina? Mało to imion jest ze się podpisujesz całym a na co dzień są zdrobnienia? Powinnaś postawić na swoim - to Twoje dziecko i to Ty decydujesz, jak się będzie nazywało
a Antonina to piękne imię 
Wczoraj się trochę zdenerwowałam na M bo zadzwonił jego kumpel z dzieciństwa pochwalić się że będzie u nich syn - dwa tyg po naszym dziecku. I mój M wygadal, że u nas na 80% też syn. I byłam zła bo po co to gadać, skoro nie jest na 100%? Ja wiem ze męska duma itd... Ale nie chce mówić ludziom skoro jest to niepewne jeszcze
-
Magdaa21 wrote:Hej dziewczyny,
An, tak jak wspominałam, ja w udanym cyklu miałam 9,79 i martwilam się czy nie będę plamic itd.,ale nic się nie działo
a nie brałam dupka, więc naprawdę nie martw się 
Kryha u nas Karol, na początku tak nie chciałam, ale sie przyzwyczailam już
Patulka I co z tego że Antonina? Mało to imion jest ze się podpisujesz całym a na co dzień są zdrobnienia? Powinnaś postawić na swoim - to Twoje dziecko i to Ty decydujesz, jak się będzie nazywało
a Antonina to piękne imię 
Wczoraj się trochę zdenerwowałam na M bo zadzwonił jego kumpel z dzieciństwa pochwalić się że będzie u nich syn - dwa tyg po naszym dziecku. I mój M wygadal, że u nas na 80% też syn. I byłam zła bo po co to gadać, skoro nie jest na 100%? Ja wiem ze męska duma itd... Ale nie chce mówić ludziom skoro jest to niepewne jeszcze
Nie dziw mu się, moj mówił ze prawdopodobnie będzie syn juz wtedy jak mu powiedziałam ze wydaje mi sie po pewnym USG ze będzie synek ale lekarz nic wtedy nie mówił
On stwierdził ze skoro tak mówię to pewnie tak jest
potem mówił ze 100% syn jal juz bylo potwierdzone ale dużo wczesniej juz mówił o tym ze chyba 
Faceci...
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH