Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Taaa ja juz widzę te wasze "braki owulacji" i ciąże... Śmiech na sali normalnie!

An-ja prawdopodobnie też miałam tak szybko bo 10/11dpo mialam juz wynik 95
tak więc pewnie będziesz miała podobnie jak zrobisz powtórkę za 2 dni-o ile chcesz robić
wiadomo ze nie dokładnie taki sam wynik bo to nie ta sama ciąża
ale teraz to rośnie w takim tempie ze szok 
Dziewczyny czuje sie tak otępiała że to jakas tragedia...
Normalnie tępa
jak ja mam ogarnąć życie?
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Terka a czemu tak się czujesz?
ja dziś wyszłam na totalnego nieogara w sklepie: staliśmy z mężem w kolejce do kasy w New Yorkerze- chciałam kupić sobie body
do kasy było daleko ale zobaczyłam że przy ladzie w skrzyneczce leżą paski, więc podeszłam, powiesilam body na krawędzi skrzynki i się grzebie w tych paskach
wybrałam jeden i wróciłam do męża w kolejkę
po chwili ten do mnie mowi: gdzie masz te body? A ja do niego: no ty trzymasz
A on na to: nieeee
A ja patrze że sobie wiszą na tej skrzynce bo zapomniałam zabrać
parsknelam tylko śmiechem
ludzie w kolejce się patrzyli jak na durnia
-
Nie no, komentarz że owu nie było jest absurdalnyan1315 wrote:Miss i to jest właśnie wynik z Diagnostyki bo tam Luxmed wysyła
Co lepsze, są podane normy dla fazy lutealnej 1,83. Ale "nie było". Aż strach tam z betą iść 
Terka będę robić w środę. I pewnie w piątek.
to ile trzeba mieć według nich żeby owu była? Pewnie przekraczać górną granicę normy
daj spokój, nie przejmuj się tym
-
MissKathy92 wrote:Terka a czemu tak się czujesz?
ja dziś wyszłam na totalnego nieogara w sklepie: staliśmy z mężem w kolejce do kasy w New Yorkerze- chciałam kupić sobie body
do kasy było daleko ale zobaczyłam że przy ladzie w skrzyneczce leżą paski, więc podeszłam, powiesilam body na krawędzi skrzynki i się grzebie w tych paskach
wybrałam jeden i wróciłam do męża w kolejkę
po chwili ten do mnie mowi: gdzie masz te body? A ja do niego: no ty trzymasz
A on na to: nieeee
A ja patrze że sobie wiszą na tej skrzynce bo zapomniałam zabrać
parsknelam tylko śmiechem
ludzie w kolejce się patrzyli jak na durnia 
No wlasnie ja mam dzisiaj podobnie!
Dla własnego bezpieczeństwa nie robiłam dzisiaj zakupów
Ale wracając od lekarza stanęłam i zastanawiałam sie przez chwile czy jak przejdę przez te pasy na druga stronę ulicy to czy dojdę do innych pasow do których chce dotrzeć czy mam nie przechodzić i iść prosto i tamtędy dojdę. No tępa baba tyle razy tamtędy szłam przecież chociażby do lekarza czy położnej, pomijając spacery i spotkania z kumpela... A dzisiaj stałam i myślałam jak iść
o grze w scrabble nie wspomnę, porażka totalna z myśleniem 
Ja wiem ze młody buduje sobie mozg, ja sie bardzo z tego cieszę, ale żeby mi szare komórki zabierać?
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
an1315 wrote:Miss i to jest właśnie wynik z Diagnostyki bo tam Luxmed wysyła
Co lepsze, są podane normy dla fazy lutealnej 1,83. Ale "nie było". Aż strach tam z betą iść 
Terka będę robić w środę. I pewnie w piątek.
Mysle ze jeden przyrost wystarczy ale jesli miałoby Ci to dać pewność i spokój to zrób i w piątek
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Asz to mały zlodziejaszek szarych komórekterka wrote:No wlasnie ja mam dzisiaj podobnie!

Dla własnego bezpieczeństwa nie robiłam dzisiaj zakupów
Ale wracając od lekarza stanęłam i zastanawiałam sie przez chwile czy jak przejdę przez te pasy na druga stronę ulicy to czy dojdę do innych pasow do których chce dotrzeć czy mam nie przechodzić i iść prosto i tamtędy dojdę. No tępa baba tyle razy tamtędy szłam przecież chociażby do lekarza czy położnej, pomijając spacery i spotkania z kumpela... A dzisiaj stałam i myślałam jak iść
o grze w scrabble nie wspomnę, porażka totalna z myśleniem 
Ja wiem ze młody buduje sobie mozg, ja sie bardzo z tego cieszę, ale żeby mi szare komórki zabierać?
-
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję, za ten ogrom wsparcia jaki od Was dziś dostałam
Niesamowite, że trafiłam właśnie do Was
Tak dobrze się rozumiemy i dogadujemy 
Na dziś ode mnie to tyle. Muszę spać
Bo padam, progesteronu dalej nie ma, próbuję się tym nie denerwować.
-
An gratulacje! Cudowne wieści

Ja dzisiaj rano miałam połówkowe. Zdjęć nie ma, bo pannica ukazywała tylko tyłeczek i ani myślała się odwrócić.
Oprócz tego wszystko w porządku
Kupiłam dzisiaj trochę ubranek. Jak wieczorem zobaczyłam stan konta, to trochę kopara opadła. Trudno, pierwszy szał zakupowy zaliczony. Byłam bez męża i syna więc na spokojnie kilka godzin mogłam lazić po galerii
a jeszcze online mam upatrzone kilka rzeczy, bo stacjonarnie nie było...
an1315, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
Kryha- u mnie moja panna to od 4usg siedzi na tyleczku i nie myśli si obrócić.. serio. Na połówkowych 1 czerwca to lekarz już wnerwa dostał i dwa razy wyszedł z gabinetu a mnie kazał lezec na boku. Ale był pewny płci na 200%. Ale niestety ze zdjęćz3D mam tylko jedno i króciutki filmik
bo cały czas się zasłaniała rączka i
pepowina. Teraz miałam wizytę tydzień temu i też siedziała na tyleczku, więc pani doktor nie robiła mi zdjęć USG. Pomierzyla tylko kilka parametrów i tyle. Mówi że ma czas by się jeszcze obrócić bo w innym wypadku będzie cesarskie cięcie niestety.
Co do ubranek to mam już całą duża polke ciuszkow... A gdybym chciała kupować wszytko co mi się podoba to bym zbankrutowała. Ale w smyku są fajne promocje... Imię już wybrane dla córeczki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 21:16
-
Mi na 3D dzisiaj ani nie patrzył, bo nie było na co. Tylko plecy i tyłeczek. Płeć potwierdził, a że to 3 różny lekarz na różnym sprzęcie, to mam nadzieję, że już zmiany nie będzie.
Imię w sumie jedno za mną chodzi, ale jeszcze z mężem o tym nie rozmawiałam, więc nie wybrane na 100%.
A wy już macie ?
Ja jeszcze przejrzałam ubranka po synu i mam sporo bodziaków, pajacyków, śpioszków w różnych rozmiarach i w dobrym stanie. Także do końca nie pójdę z torbami
-
kryha wrote:Mi na 3D dzisiaj ani nie patrzył, bo nie było na co. Tylko plecy i tyłeczek. Płeć potwierdził, a że to 3 różny lekarz na różnym sprzęcie, to mam nadzieję, że już zmiany nie będzie.
Imię w sumie jedno za mną chodzi, ale jeszcze z mężem o tym nie rozmawiałam, więc nie wybrane na 100%.
A wy już macie ?
Ja jeszcze przejrzałam ubranka po synu i mam sporo bodziaków, pajacyków, śpioszków w różnych rozmiarach i w dobrym stanie. Także do końca nie pójdę z torbami
Na szczęście dużo ubrań na tym etapie jest na tyle uniwersalnych ze można przejąć
Chociaz jak sie widzi te wszystkie rzeczy dla dziewczynek to ma sie ochotę 3/4 sklepu wykupić
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
kubekkawy wrote:podobało mu się
a chodziło mi o to, że nie ma takich poglądów, że koniecznie po ślubie.. to bardziej ja tak chciałam
Jeśli był w stanie to to przyjąć i nie robił na każdym kroku jakiś problemów i wyrzutów to super
bo bywa z tym różnie 
Ja swego czasu, przed moim mężem, spotykałam sie z, mozna powiedzieć, super facetem, naprawdę nie można było się doczepić. Bardzo dobry człowiek lubiący sprawiać przyjemności tylko po to żeby zobaczyć uśmiech.
No ale właśnie mijaliśmy się w pewnych ważnych kwestiach, nie tylko w tym temacie, w kilku innych różnych a istotnych w dalszym życiu również. I wiem ze on by swojego nastawienia nie zmienił bo mocno w nich siedziały pewne rzeczy, dla mnie rowniez pewne rzeczy były nie do przyjęcia. No i człowiek jeden i drugi dochodzi z czasem do wniosku że to bez sensu ciągnąć coś co nie ma prawa bytu, bo wczesniej czy później się rozpadnie ze słynnego "niedopasowania charakterów" czy jakkolwiek to nazwać. Bo albo jeden albo drugi musiałby w wielu rzeczy ustąpic, wbrew sobie a w ważnych dla siebie sprawach.
W tym czasie poznałam człowieka który ma takie same poglądy na ważne dla mnie rzeczy i to nas najbardziej do siebie zbliżyło
Wszyscy sie śmieją ze u nas to nie zaczęło sie od wielkiego wow, zakochania, zauroczenia ochow i achow
tylko właśnie poznania się... Chyba oboje mieliśmy dosc po poprzednich relacjach
powoli ostrożnie z obu stron.
I tak oto mamy z tej ostrożności związek zbudowany na fundamencie podobnych poglądów, zrozumienia, wzajemnej akceptacji no i powstałej w ten skutek miłości
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH