Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Ja ostatnia pełnię o ile dobrze pamiętam super przespałam

Myślałam ze rodzic będę bo sie mowi ze jest bum w czasie pełni a tu cisza... Ale przynajmniej sie wyspałam
Nie słyszałam nigdy o takiej zależności
aż sobie w googlach wyszukałam

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
An gratki! Przeleciałam wszystkie strony za wynikiem, a to dopiero teraz

W ogóle, was to na cały dzień same zostawić i zamiast jeść obiad to nadrabiam
Witam nową koleżankę
Fajnie, że nam tu się tłoczno robi.
Ja po pracy, nawet spoko było. Jak się chodzi tam na wyrąbanym, to idzie przeżyć
Minus jest taki, że chyba mnie coś rozłoży. Bo mnie dzisiaj od rana gardło boli, pewnie mnie wywiało na cmentarzu, bo zmarzłam strasznie. Dlatego tak się słabo czułam, czuję chorobę w powietrzu. Zaraz sobie jakiś gripex zrobię zapobiegawczo.
an1315 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja w szcześliwym cyklu co chwila widziałam bociany, najbliżej to jak nam nad samochodem 2 przeleciały, a mój tato ma w aucie szklany dach więc było widać. Później jeszcze 2 razy. Teraz miałam spokój przez miesiąc i w weekend znowu bociany. No i na urodzinach ciotki 2 duże i 2 małe w gnieździe siedziały. Oby coś przyniosły, dzisiaj startuję z CLO
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda drugi pełny, bo tak ogólnie to 3.
Z moim brakiem owulacji, hiperprolaktynemią, niedoczynnością tarczycy i mężową 2% morfologią.
Patulka na lekach. Duphaston, Euthyrox, leki na obniżenie prolaktyny. Teraz nie wiem co będzie bo progesteron z soboty 8.5. -
alex0806 wrote:Ja w szcześliwym cyklu co chwila widziałam bociany, najbliżej to jak nam nad samochodem 2 przeleciały, a mój tato ma w aucie szklany dach więc było widać. Później jeszcze 2 razy. Teraz miałam spokój przez miesiąc i w weekend znowu bociany. No i na urodzinach ciotki 2 duże i 2 małe w gnieździe siedziały. Oby coś przyniosły, dzisiaj startuję z CLO

Oby oby
Niech rosną piękne pęcherzyki po CLO 
Tak Plamka, jest taki przesąd, że w pełnię jest dużo porodów.
Ja jeszcze słyszałam od starej położnej, że dzieci się rodzą wtedy co się robią
Czyli w nocy
Chociaż teraz, ze względu na CC, wywoływania itp to tego tak nie widać.
Wiedziałam, że jest mi niedobrze ze stresu
Bo już jest lepiej.
-
An cudowna wiadomość!

Bardzo szybko Ci wyszło!
Progesteronem się tak nie martw, masz duphaston, poza tym tak jak mówiłam mogłaś nie trafić wtedy na pik albo tyle Ci wystarcza
zobaczymy jak progesteron dzisiaj Ci wyszedł!
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
an1315 wrote:Terka a może to źle że tak szybko?

Co Ty gadasz! Po prostu się szybko gość u Ciebie zameldował!
bardzo dobrze
teraz rośnijcie w potęgę, siłę i zdrowie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 18:21
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
an cudowne wieści gratulacje

A mi dziewczyny w końcu udało się iść do rodzinnego po skierowanie do hematologa i poradni gastrologicznej, dostałam bez mrugniecie oka niestety zapomniałam dodać aby na pilne ale jak patrzyłam na terminy na wyszukiwarce to tragedii nie ma. jutro spróbuje się dodzwonić i zapisać oby się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 18:24
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
terka wrote:Co Ty gadasz! Po prostu się szybko gość u Ciebie zameldował!
bardzo dobrze
teraz rośnijcie w potęgę, siłę i zdrowie! 
To dobrze bo ja już mam w głowie jakieś czarne wizje.
Najlepsze jest to, że dziś mi się pojawił w portalu pacjenta komentarz od położnej, że taki wynik progesteronu nie wskazuje na owulację
-
Ja mam 5 dc, dopiero dzisiaj zaczynam brać CLO, a od rana napiernicza mnie lewy jajnik... Oby tak funkcjonował przy owulacji

I próbowałam ustawić sobie wizytę u gina wcześniej, bo mam umówioną na 25.07 dopiero, ale niestety terminów nie ma. Napisałam mu maila, czy da radę mnie przyjąć jakoś na lewo, czy odpuścić i bez monitoringu działać... Bo w sumie jestem obcykana, wiem co i jak z tym CLO, leki mam... Może luzu mi trzeba
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Haha śmiech na salian1315 wrote:To dobrze bo ja już mam w głowie jakieś czarne wizje.
Najlepsze jest to, że dziś mi się pojawił w portalu pacjenta komentarz od położnej, że taki wynik progesteronu nie wskazuje na owulację
owu nie było a ciąża jest
no czary 
A tak poważnie, owu chyba od 3 czy 5 można potwierdzić
na wynikach zawsze jest napisane w zależności od fazy cyklu jaka wartość powinna być
przynajmniej w diagnostyce tak mają
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH