Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobietki
Alex czekamy na dalszy rozwój sytuacji
Miss każdy miewa gorsze momenty, ale pamiętaj poddawać się nie można mówić ci to weterana w tego grona. Napewno bywają gorsze chwilę, ale mimo że tak bardzo nam zależy musimy się cieszyć tym co mamy tu i teraz, każdym dniem z ukochana osoba i bliskimi. A napewno przyjdzie do nas to szczęście o które tak walczymy i dążymy.
MissKathy92, Andii lubią tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Jeju dziewczyny ;( wiem ze latwo jest oisac ale musicie w sobie znalesc ta sile Indie nie poddawać , nie załamywać Tz chwilowo na sekundę żebyś sie zrobiło lżej na sercu możecie się wygadać tutaj ale zaraz piersi w przód , głowy do góry
i do przodu
bo nie wolno się poddawać trzeba darzyć do celu a już napewno tak pięknego celu
MissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
U mnie piękna słońce ale niestety opalanie odpada do 17 w pracy, na szczęście podczas urlopu troszkę się opalilam bo tak była totalnie blada22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Dziewczyny to ode mnie dla Was mnóstwo wirusków ciążowych
Plamka_92, Andii, MissKathy92, alegzi lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja stwierdziłam że głowa do góry, cyrki do przodu i może jeszcze z tego cyklu coś będzie. Bo faktycznie 9 dpo to może nie wyjść nic. A objawy też mogą nie być takie mocne jak w 1 ciąży bo organizm już ten stan zna i nie reaguje tak gwałtownie, prawda?
Ja już nie liczę straconych cykli nawet. Udało się w 15 cs, a starania od stycznia 2017 więc tak jakby 19 miesięcy już...
alegzi lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dokładnie, ja miałam skończony 19 tydz, rozpoczęty 20panipuchatkowa wrote:Magda nie mam pojęcia.. Musze poczekac na powrót mojej pani dyrektor z urlopu powiem jej i cos zadecydujemy. Najchętniej od pazdziernika bym poszla. To będzie 20 tydzień. Magda Ty jakoś też tak poszlas no nie?
-
Dziewczyn, na pewno wydaje Wam się, że nam łatwo mówić, ale jesteśmy z Wami, możecie pomarudzic, poplakac. Każda z nas tutaj miała takie chwile. Niektórym się szybciej udało, innym później, ale póki co nie ma co się martwić

I powiem Wam, że to prawda że dużo dziewczyn z naszego rocznika nawet w związkach nie jest. Ja akurat słyszałam sprzeczne wersje - rodzina ciągle pytania kiedy dziecko no bo już po ślubie, a z kolei w pracy i koleżanki to tylko że młoda jestem i mam czas. Z mojej klasy, z gimnazjum i liceum, a nawet ze studiów(!) to jestem pierwsza dziewczyna, która jest w ciąży i pierwsza, która wzięła ślub (we wrześniu będą 2 lata). Reszta to nawet o związkach nie myśli
-
U mnie jest podobnie.. W pracy co prawda na palcach jednej ręki mogę policzyć młode osoby a i tak starsze ode mnie i bez dzieci. Wiem ze jedna dziewczyna stracila ciążę i nie może zajść.. Także różne są przypadki. Oczywiście ja Was dziewczyny doskonale rozumiem i wspieram. Ja caly czas się martwie o moje maleństwo czy wszystko będzie ok.

-
Dziewczyny ja też tak mam że z mojego towarzystwa jestem pierwsza po ślubie
moja najlepsza przyjaciółka (jest dla mnie jak siostra) chodziła 2 lata z chłopakiem podczas studiów, sobie zaplanowała a raczej wymarzyla że po studiach wezmą ślub i zaczną starać się o dziecko, wiecie- studia, praca, rodzina... A co się okazało on ją zostawił w dzień obrony magisterki
nawet się tego nie spodziewała bo podobno dobrze im się układało, teraz już ma nowego chłopaka i zaczyna wszystko od nowa... dlatego trzeba się cieszyć tym co się ma tak jak napisała Kasia
mam kochającego męża, stałą pracę, nie mam raka (mam nadzieje), w rodzinie nie ma poważnych chorób (odpukac) no a teraz brakuje mi tylko tego małego człowieczka i mam nadzieję że kiedyś się pojawi
A do tej pory musi mi wystarczyć to co mam czyli baaardzo wiele
muszę nauczyć się cieszyć małżeństwem i tym czasem "przed dzieckiem" bo dziecko wszystko zmienia- na lepsze oczywiście
Plamka_92, Andii, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Dziewczyny ja też tak mam że z mojego towarzystwa jestem pierwsza po ślubie
moja najlepsza przyjaciółka (jest dla mnie jak siostra) chodziła 2 lata z chłopakiem podczas studiów, sobie zaplanowała a raczej wymarzyla że po studiach wezmą ślub i zaczną starać się o dziecko, wiecie- studia, praca, rodzina... A co się okazało on ją zostawił w dzień obrony magisterki
nawet się tego nie spodziewała bo podobno dobrze im się układało, teraz już ma nowego chłopaka i zaczyna wszystko od nowa... dlatego trzeba się cieszyć tym co się ma tak jak napisała Kasia
mam kochającego męża, stałą pracę, nie mam raka (mam nadzieje), w rodzinie nie ma poważnych chorób (odpukac) no a teraz brakuje mi tylko tego małego człowieczka i mam nadzieję że kiedyś się pojawi
A do tej pory musi mi wystarczyć to co mam czyli baaardzo wiele
muszę nauczyć się cieszyć małżeństwem i tym czasem "przed dzieckiem" bo dziecko wszystko zmienia- na lepsze oczywiście 
Polubiłam za Twoje dobre podejście
MissKathy92 lubi tę wiadomość

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
My to w ogóle śmieszna historia
nasi rodzice mieszkają bloki na przeciwko siebie zwieść razem z mezem znamybsie od piaskownicy ;p wspólni znajomi od dziecka i wspólne przesiadywanie na „plebani „ jak to się u nas mówiło ;p w 6 kl pods próbowałam go poderwać nawet poprosiłam jak to się mówiło
”o chodzenie „ niestety dał mi kosza
ale już kilka lat później to on zabiegał o mnie i w sumie żartem ;p bo jego młodszego brata chcieliśmy w grzybka zrobić , powiedzieliśmy ze razem jesteśmy ;p i tak sobie żartowaliśmy nasi znajomi to tez łyknęli ;p No i w sumie samo doszliśmy do wniosku ze może spróbujemy
miałam wtedy 17 lat
i tak po dziś dzień jesteśmy razem ;p 9 lat
a w listopadzie 3 po ślubie ;p
ALex oczywiście ze coś jeszcze może z tego być
pewnie ze to za szybko , zagnieżdżenie mogło być później , i mało tego ja w pierwszej ciąży cycki miałam nie do tkniecia tydzień przed @ i to mi dał do myślenia bo bolały od zewnatrz masakra ( a zawsze nie bolały a jeśli bolały a było to sporadycznie to zawsze od dołu ) tetaz w tej ciąży do końca nie wierzyłam ze się udało mało tego nawet jak już zobaczyłam te 2 kreski to bardzo się bałam bo mnie nic kompletnie nic nie bolay cycki ani sutki ... byłam pewna ze się nie udało a po 2 kreskach bałam się ze zaraz się to skończy bo przecież jak cycki nie mogła bolec ?? Zaczęły mnie bolec dopiero 2 tyg po 2 kreskach
i wszyscy mi mówili pamiętaj każda ciąża jest inna , dopiero byłaś w jednej i krganizm jeszcze ja pamięta dlatego Ty inaczej ja odczuwasz
.
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mii, dałaś mi nadzieję :* Dziękuję
Będę czekać na rozwój wydarzeń i mam nadzieję, że jednak się pozytywnie zaskoczę 
U nas taka sama sytuacja, znamy się od dziecka bo mieszkaliśmy od siebie 2 bloki dalej. I teraz jak jedziemy do rodziców to raz tu, raz tu
Mieliśmy chwilę przerwy w naszej relacji, bo ja się w gimnazjum uczyłam i w domu siedziałam, a mojemu fiu bździu w głowie było
A później chciałam go spiknąć z moją byłą przyjaciółką i wyszło inaczej 
Wróciłam z pracy i się topię normalnie. Nawet na obiad nie mam na razie ochoty, więc sobie później odgrzeję. Teraz relaks
Mała_Mii lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Witam z gorącego Krakowa:)
Słońca nie bardzo lubię, więc i nie opalam się bo mam bardzo jasna cerę i słońce mnie pali
Co to wieku w jakim ma się dzieci to wsrod moich znajomych jest raczej pół na pół... Jedna część nie chce jeszcze dzieci bo najpierw kariera, a jak patrE na tą drugą to się zastanawiam gdzie ja straciłam te wszystkie lata, bo nie mam trójki dzieci ani męża... Mniej więcej tak to wygląda...
Ale jak to mówią na wszystko przyjdzie swój czas i pora
z moim K znamy się już z 7 lat. Od dwóch lat jesteśmy w związku... I jakby nie patrzeć to dość szybko zdecydowaliśmy się na dziecko, bo po 3 miesiącach po wspólnym zamieszkaniu... Jakoś była to spontaniczna decyzja, na zasadzie 'co ma być to będzie'... I tak jakoś w lutym 2017 na poważnie zaczęliśmy się starać... I w lipcu się udało.. niestety szczęście długo nie trwało... Ale nie załamałam się doszczętnie... Tak miało być i tyle. Strata bolała, ale powróciliśmy do starań bo wiedzieliśmy że jest to coś co chcemy oboje- mały cud... I tak na walentynki miałam prezent 
Ale jak w pierwszej ciąży tak i w drugiej gdyby nie brak okresu na początku to by nawet do głowy mi nie przyszło że to może być to...
Mała_Mii lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie przejrzałam mój ciążowy wykres i dopiero 10 dpo miałam betę 23,1. Więc jest jakaś szansa, że coś się pojawi na dniach. Nie czuję się okresowo, temperatura nadal w górze. I nadziei dużo i miłości w serduchu, więc niech się dzieje!
alegzi lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/url]