Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Wróciłam z pracy i się topię normalnie. Nawet na obiad nie mam na razie ochoty, więc sobie później odgrzeję. Teraz relaks

Kurczę, u mnie dziś na odwrót.. na polu skwar a ja bym co chwilę coś jadła... Aż sama siebie powstrzymuje...
Ja o relaksie na najbliższe dwa miesiące mogę zapomnieć, bo mój bierze się za większy remont..
Wczoraj już z salonu zostały wyniesione meble i zaczyna robić od jutra tam rewolucje.. bo dziś mamy wizytę o 18.40 u gina więc powiedział że jedzie ze mną i nie ma dyskusji.m -
Ja jutro na 17 do gina idę.
A dzisiaj z tym jedzeniem coś cieniutko u mnie. Zjadłam w pracy 2 kanapki i pół kawałka jabłecznika, bo koleżanka na pożegnanie przyniosła. Słodkie znowu jest dla mnie fe
Oby to coś znaczyło. Wczoraj wieczorem lekko brzuch jak na @ bolał, dzisiaj w pracy raz zakuło i już spokój.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jej dziewczyny nic nie mówicie ... ja wiem ze ciąże przechodzi się ciężko latem już tak zaawansowanie .. ale u nas od poczadku maja są upały ;( deszczu nie było tutaj już od matko Boska nie wiem kiedy ... trawa drzewa wszytko popalone żółte .. rolnicy są załamani a to prEciez Holandia kraj rolników .... dobrze ze wszędzie kanały i woda tania bo wszyscy kuszą deszczownica rozkładać i podlewać na własna rękę ... a ja .. już nie mam sił naprawdę ...
Boje się ze przez te upały zaraz spychane i wody nabiorę
i będę jak balon
jeść się nie chce nawet ... ten tydzień ma być calutki po 35 36 stopni .... temperaturach 30 w górę do 2 sierpnia ... a później do końca sierpnia już trochę lepiej bo po 25,26 ... ale uwierzcie chciałabym dnia takiego żeby było wiatrzysko zero słońca i 15 stopni .... No nie daje już rady bite 3 miesiące upałów ...
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
My z moim mężem znamy się 7 lat
. A ponad 2 lata jesteśmy po ślubie. Poznaliśmy się na zabawie, takiej potańcówce. Gdzie okazało się, że nasi znajomi się znają, tylko my się nie znaliśmy hehe 
Co do małżeństw w naszym wieku, to akurat obracamy się w takim środowisku, gdzie większość już po ślubie. Niektórzy już z dziećmi, inni dzieci w drodze. Tak to wygląda
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
My z mężem też się znamy już 7 lat
poznaliśmy się na studiach, dwa lata się nie mogliśmy zdecydować na siebie, były takie podchody, na początku myślałam że mój Jacek po prostu się ze mna zadaje bo jestem kumata na studiach i dobre ściągi robię
A to się okazało że mnie podrywal tylko ja taka nie kumata w tych sprawach byłam
w końcu się zeszlismy, po kolejnych dwóch latach zaręczyny, po kolejnym dwóch ślub i teraz liczymy że w 2019 będzie dzidzia żeby było rowniutko wszystko co dwa lata
-
My w czerwcu 10 lat razem i ponad rok po ślubie
Mam cichą nadzieję, że kwietniowa dzidzia będzie na kolejną rocznicę już z nami 
Ja wróciłam z psem ze spaceru to się ugotowałam znowu. Dzisiaj dziad sobie sam szafkę otworzył i zjadł 2 paczki smakołyków... Mąż tylko na badania pojechał, a ten po złości to zrobił - ostatnio strasznie jest za nim, a że mój mąż ma urlop to siedzą cały dzień razem. I teraz biedny ma biegunkę tak się objadł.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
No i po pracy.
Jak pięknie się was dziewczyny czyta taka postawa mi się podoba Miss super tak trzymaj
Alex dopóki nie ma @ jest nadzieja, 9dpo to bardzo wcześnie, powodzenia i cierpliwości.
A mnie kobietki w tym cyklu prześladuje syfki, przed @ oki ale to już 9dc a syfki dalej są i dobrze im a mnie szlak trafia. Czy to może być przez bromergon
MissKathy92 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Cześć Kobitki!
W pracy miałam szał ciał, więc nawet nie wchodziłam na forum.
Alex, mam @ co 30-31 dni, ale teraz się zmieniło, bo brałam dostinex i mi się skróciło do 28 dni. Wczoraj minął 28 dzień od ostatniej @. Niech przez najbliższe 9 miesięcy nie przychodzi
My jesteśmy razem prawie 3 lata po ślubie, a razem to prawie 10 lat!
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Wczoraj podesłałam wynik bety gin i wieczorem oddzwonił. Powiedział, że mam odstawić dostinex i w czwartek powtórzyć betę razem z progiem.
MissKathy92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
1cs z CLO
-
Madzia serio? U mnie niektóre dziewczyny z którymi chodziłam do szkoły maja dzieci chodzące już do szkoły podstawowej. A np. z technikum to dzieci ma już 7Magdaa21 wrote:Dziewczyn, na pewno wydaje Wam się, że nam łatwo mówić, ale jesteśmy z Wami, możecie pomarudzic, poplakac. Każda z nas tutaj miała takie chwile. Niektórym się szybciej udało, innym później, ale póki co nie ma co się martwić

I powiem Wam, że to prawda że dużo dziewczyn z naszego rocznika nawet w związkach nie jest. Ja akurat słyszałam sprzeczne wersje - rodzina ciągle pytania kiedy dziecko no bo już po ślubie, a z kolei w pracy i koleżanki to tylko że młoda jestem i mam czas. Z mojej klasy, z gimnazjum i liceum, a nawet ze studiów(!) to jestem pierwsza dziewczyna, która jest w ciąży i pierwsza, która wzięła ślub (we wrześniu będą 2 lata). Reszta to nawet o związkach nie myśli
[/url]
[/url] -
U mnie też już kilka po ślubie, kilka ma dzieci w wieku szkolnym. Ale myślę, że to tak pół na pół jest

Panipuchatkwa, jaką miałaś betę jak robiłaś za pierwszym razem po cyklu stymulowanym?1cs z CLO
-
Niezły staż macie dziewczyny. Ja swojego poznałam przez internet
Pisalismy ze sobą ponad miesiąc i pierwszy raz spotkaliśmy się w trzech króli tamtego roku. Zanim się spotkaliśmy już wiedziałam, że moglabym mieć takiego męża. Wcześniej byłam w wielu różnych związkach, ale nigdy nie myślałam, że z którym z moich byłych mogłabym spędzić resztę swojego życia, no nawet sobie tego nie wyobrażam a tu jest od samego początku inaczej. Doszliśmy do wniosku, że skoro jest nam ze sobą dobrze to po co mamy odkładać wszytko na lata i tak więc zaczęliśmy starania, zarezerwowalismy sale na 2020 rok a chwilę po tym zaszlam w ciążę.
[/url]
[/url] -
W dzisiejszych czasach jest np. mało osób wierzących, może i mówią, że wierzą a kościół omijają szerokim łukiem. Myślę, że nas wiara bardzo do siebie zbliża, chociaż on jest zdecydowanie bardziej praktykujący.Dodatkowo obydwoje jesteśmy nauczycielami więc mamy podobne podejście na temat wychowywania dzieci. Myślę, że doskonale się dopasowalismy i stąd takie szybkie decyzję z naszej strony.
[/url]
[/url] -
Nam już niedługo stukną 4 lata od ślubu
A znamy się 9.
U mnie wśród znajomych z podstawówki, gimnazjum czy liceum to dopiero śluby się zaczynają, może kilkoro ma dzieci.
Ale dziewczyny ze studiów to już sporo albo w ciąży albo z maluchami.
Za to w pracy, mimo, że młode środowisko to nikt.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH