Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny

Ja już po śniadaniu. Zaraz mykam do pracy. Ech gdzie ten weekend?
Andi, na razie nic nikomu nie mówiłam. Muszę mieć pewność, że wszystko jest ok. Robiłam dopiero jedna betę. Jutro idę na drugą i na proga
Miłego dnia
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Hej dziewczyny. A ja dzisiaj odpuściłam testowanie. Zobacze co mi lekarz powie i najwyzej na bete pojde. Nie podoba mi sie ta temperatura ale pewnie przez to że ciągle o 4 wstaje przez te fale gorąca i dodaję, a później cuda wychodzą. Tak jakby w miejscu stała +/- 2 kreski w tą czy w tamtą. A wieczorem ponad 37.
Dzisiaj po pracy przyjeżdżam szybko do domu się wykąpać i do lekarza na 17. Już się boję.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alegzi, już niedługo weekend
jeszcze dwa (ewentualnie 3 jak dzisiejszego się nie liczy jeszcze
) a planujesz L4 jak wszystko będzie ok z dzidzia? Czy raczej może ono poczekać?
Alex, no na temperaturach się nie znam... Ale coś w powietrzu jest bo ja zazwyczaj w nocy dwie pobudki miałam, a teraz to przesypiam całą noc... Tak dla odmiany... Nie bój się lekarza, napewno będzie wszystko dobrze
-
Ja tak od owulacji budzę się w nocy bo mam napady gorąca. Nawet jak chłodno było i deszcz padał.
Zbieram się do pracy. Już nie mogę się doczekać 15 sierpnia i urlopu. Mąż na tydzień planuje wtedy l4 bo od roku nie brał i pojedziemy do rodziców trochę wypocząć
Zazdroszczę wam tych ciazowych objawow. I bardzo się cieszę że ten nasz wątek tak obrodził bo są tu ciążowe wiruski
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej kobietki.
Jeszcze troszkę i trzeba zbierać się do pracy.
Powiem wam laski że od brania bromka mam większe libido
Miłego dnia22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Tak od 15 mam wolne do końca. A później już albo nowa praca albo l4. Okaze się do końca lipca.
Ale nie wiem, jak wczoraj czułam że jeszcze może się udać tak dzisiaj znowu zwątpienie. Szyjka jedynie ciążowa, na okres się nie zapowiada. Ale to pewnie z dnia na dzień się zmieniLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Witajcd
ja też w nocy wstaje na siku ze 2 razy
a brzuch mam bardzo duży, to pewnie mały też będzie wielki
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Panipuchatkowa tak dopiero w 6 miesiącu dostałam brzucha a tak to ledwo, ledwo
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Hej

Patulka, też się zastanawiałam nad komoda z przewijakiem, ale ja chce dać przewijak do łazienki na pralkę chyba.. Koleżanka ma w łazience, woda blisko, rzadko korzysta z chusteczek tylko używa takich większych wacikow do podmywania bo zdrowiej dla pupy (położna też mi tak radziła), ale to zobaczymy. Na razie jest komoda bo było mega pusto w pokoju
Alegzi, to nawet Twój mąż nie wie?
Alex, może coś z tego będzie
lekarz poradzi 
Ja też paskudnie spałam, nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Całe życie śpię na boku, a odkąd jestem w ciąży to co chwilę jak się budzę jestem na plecach i mega mnie to denerwuje. -
Widzę kobietki tematy akcesoriów dla dziecka, u mnie w otoczeniu dziewczyny raczej nie biorą przewijakow z tego względu że to jak mówią zbędny wydatek gdyż jak dziecko jest bardziej ruchliwe a to często szybko nastaje jest duże ryzyko że maluszek może spaść.22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/url]