Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex, może jutro na teście by jakaś bladziutka kreska wyszła, gdyby lekarz dał Ci nadzieję

A ja w końcu wzięłam się za obiad... I w końcu są to placki ziemniaczane które miały być w sobotę... Ale ze nie miałam samochodu to nie miałam jak jechać do sklepu.. dziś już mam i ziemniaki i będzie sos pieczarkowy do tego
-
Tak piszecie ostatnio o tych plackach ziemniaczanych że i ja sama chyba zrobię w któryś dzień

Moje samopoczucie dzisiaj jest straszne, czuję się psychicznie fatalnie tak jakbym conajmniej już okres dostała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 14:49
Starania o drugie dziecko -
Andii jak się nie mylę ty już powoli zbliżasz się ku końcowi cyklu, więc handra jest wytłumaczenia,ten czas niestety sprzyja zwątpieniu i gorszemu samopoczuciu. Trzymaj się kochana
U mnie dziś czas stoi w miejscu Ja chcę do domuuuuu
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
O ja nie nawidze placków ziemniaczanych. To jedyna rzecz, która mi z ziemniaków nie smakuje

A ja dzisiaj mam na obiad łazanki
Alex powodzenia u lekarza
A pracującym, aby czas szybko zleciał i do domu
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Kaassiia wrote:Andii jak się nie mylę ty już powoli zbliżasz się ku końcowi cyklu, więc handra jest wytłumaczenia,ten czas niestety sprzyja zwątpieniu i gorszemu samopoczuciu. Trzymaj się kochana
U mnie dziś czas stoi w miejscu Ja chcę do domuuuuu
Do okresu jeszcze 5dni ale już mi się płakać chce
Moja nadzieja już umarła więc już teraz mam złe samopoczucie. Żebym tylko jutro wstała w lepszym humorze bo sama siebie mam dość.
Starania o drugie dziecko -
Alex kciuki! Musi byc dobrze

Andii nie poddawaj sie! Dziubek do słońca proszę
Dziewczyny ja tu o plackach ciągle czytam co rusz któraś robi
plackowe baby
sama pewnie niedlugo sie skusze tylko jeszcze musze męża skusic bo ja na pewno nie wyrobie zeby je robić 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 16:30
Andii lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Andii w takim razie życzę dobrego humoru a jutro pamiętaj aby wstać prawa noga

Alex kciuki za wizytę
A ja już w drodze do domu, szefowa pościla mnie wcześniej
Andii lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Pozabijam Was za te placki ziemniaczane
uwielbiam

Alex kciuki za wizytę, czekamy na relacje
Ja jeszcze pół h i do domku
dziś mam 7dpo, ani myślałam iść na proga, co będzie to będzie
temperatura lekko spadła ale na to też nie mam wpływu więc się nie przejmuje
dziś mnie lekko pobolewa podbrzusze ale to chyba od ciągłego siedzenia
ogólnie odczuwam wewnętrzny spokój
I dobrze mi z tym
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Laseczki melduję że owulacja była znowu z lewego jajnika, chociaż bardziej boli prawy i teraz też prawa strona - sytuacja identyczna jak poprzednio. Endo 8.22 mm, mówił że ładne pogrubione. W ciąży miałam 10 mm ale też spoko. Wszystko wygląda ładnie. Mam brać już od dzisiaj acard, a jak tylko się uda to przyjść po receptę refundowaną na heparyne bo może mi wystawić dopiero jak odnotuje w karcie ciążę. Takie maja wymogi. Także mam cierpliwie czekać i testować, nadzieja jest
panipuchatkowa, Andii, nati1992, Mari92, an1315, Magdaa21, terka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/url]