Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po genetycznych, dzidzia pięknie rośnie, zdecydowałam się na nagranie filmu na płytę za dodatkową opłatą i to była najlepsza decyzja bo mały skakał jak szalony, machal rączkami i nóżkami. Jedynie jest nisko zagnieżdżony więc mamy zakaz współżycia i dźwigania.
panipuchatkowa, alegzi, Magdaa21, terka, Mari92 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e4e3cbb2020.jpg
Mój wykres. Dzisiaj 11 dpo. Ja w pracy i już dzisiaj za bardzo nie ogarniam życia taki upał. Pot się po tyłku leje...
Nati super że wszystko dobrze
szybko to zleciało;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 13:17
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Rozumiemterka wrote:Andii ja tych spacerow jak nie mogę sie doczekać...
Z racji jego to moznaby juz o tym myśleć ale ja? Odpada...
Mieliśmy spacer w wózku wracając ze szpitala, to wyszło jakieś 15-20 minut (moim ówczesnym krokiem
) i widać że lubi i jazdę i ten wózek 
jeszcze się doczekasz codziennych spacerkow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 14:04
Starania o drugie dziecko -
Alex wykres jest piękny. Jesteś po terminie miesiaczki więc tempka by chyba spadała jakby nic nie było
ile wcześniej z reguły temperatura spada 2/3dni?
Nati super wiadomość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 13:34
Starania o drugie dziecko -
Terka, rozumiem twój ból że taka ładna pogoda a Ty nie możesz wyjsc... Ale już niedługo... A żelazo jest dostępne na receptę, bo sama miałam tabletki kilka lat temu... Miałam leciutka co prawda anemię ale lekarz chciał ją wyleczyć szybko... Chociaż do ziemniaków jem tylko buraki

Alex, na wykresach się nie znam, ale trzymam kciuki za jutrzejszą betę
Nati, super wiadomość... Ja właśnie umówiłam się na USG III trymestru bo mam w pakiecie Medicover za darmo.. ale chyba będę już po terminie... Bo mam na 28 sierpnia.. bo taki pierwszy wolny termin był... Ech, może uda się zrobić...
A u mnie się rozpadało... Bo Patrycja postanowiła zrobić pranie. A że obecnie nie ma gdzie postawić suszarki z praniem to pogoda zrobiła mi na złość... Bo meble z salonu stoją u nas w sypialni i w kuchni.... To i tak część już poszła na śmietnik mebli... Bo nie nadawały się do niczego -
Magda, jeśli na pierwszych nic nie wyszło, to nie stresuj się
z dzidzia napewno jest wszystko dobrze 
Andii, tak obecnie salon w sypialni a potem będzie kuchnia w salonie, bo też będzie remontowana przed zimą... W sumie to w kuchni tylko będzie robione ogrzewanie podłogowe, i mój od razu zrobi instalacje elektryczna jak chce... No i ściany będą malowane... Bo na meble i sprzęt potrzeba większych finansów, a narazie nie mamy aż tyle... Powoli a dojdziemy i do kuchni jaka mi się wymarzyła... Najpierw chyba urządzony będzie salon tak jak ma wyglądać prawdziwy salon a nie graciarnia
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Magda to normalne ze i się cieszysz i boisz ... ja tez tak miałam ;p ale głowa do góry jakby coś miało wyjść nie tak wyszło by na 1 prenatalnych
)
Boziu... powiedziałam mężowi ze jak będziemy się starać o druga dzidzie to tak żeby przed wakacjami się urodziła ...
Normalnie masakra w tej Holandii to lato tego roku ... dzisiaj kest 38stopni w cieniu .... istna masakra ... jutro ma być to samo ... później już po 32 ... gdzieś w poniedziałek j wtorek ma być 28 ... ehh chciałabym temperaturę po 23 stopnie ... naprawdę mam już dość
Magdaa21 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
To ładne upały w tej Holandii macie, zawsze kiedy tam byłam to z reguły padało

W Opolu też dzisiaj skwar, pierwsze co zrobiłam po pracy to zimny prysznic. Czekam na kolegę, który ma mnie wprowadzić co i jak w tej nowej pracy. Ale będzie nieco później niż się umawialiśmy to mogę chwilę odpocząć.
Jutro rano na pewno na betę pojadę, bo okresu nadal nie ma (chyba że to przez Dupka), zmęczona jestem strasznie, szyjka nadal wysoko i zamknięta. I brzuch po prawej stronie boli. Mam jeszcze jeden test, ale 25, wiec na pewno nic by nie wyszło. Pozostaje ostatnia nadzieja na jutro, ta beta. A jak nie to odstawiam dupka i czekam.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Naprawdę mieszkam tu ponad 7 lat i nigdy takie lata nie widziałam
holanedrzy się skarżą ze dawno tak już nie było ... leeee
ALex trzymam kciuki obu beta była pozytywna jutro
)
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️