Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Odpuściłam dzisiaj badania. Brzuch boli, temperatura poleciała i krew się pojawiła. Także nie robię sobie nadziei. Może nowa praca da mi siłę i nowe wyzwania
starań na sierpień nie przerywamy bo najwyżej pójdę w ciąży do nowej pracy i za biurkiem mogę dłużej pracować. A umowa jest do końca projektu czyli do końca 2019 roku
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Witajcie dziewczyny

Witam się w piątkowy poranek
przesyłam pozytywną energię na dziś i weekend 
U mnie dziś 9dpo temperatura się trzyma (jakoś ale się trzyma), zaczął mi się kremowy śluz, brzuch pobolewa od 7dpo
nie robię sobie narazie nadziei, co będzie to będzie 
Udanego dnia
-
Mam nadzieję że mnie samej w staraniach nie zostawicie jak już wszystkie zajdziecie
bo już mało staraczek zostało. Także proszę o wirusy na kolejny cykl, coś czuje że dzisiaj rozkręcić się mocno dzień 1.
Na razie zbieram się do pracy. Dzisiaj ma być mniej dzieci w mojej grupie a jedno już na stałe odchodzi. A po pracy jadę na weekend do rodziców i mąż chyba na ten tydzień urlopu zostaje tam, żeby dać auto do naprawy. Bo w tym tygodniu siedział że mną i tego nie zrobił
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex- coś się u Ciebie wyjaśniło

Moze zmiana pracy, otoczenia na bardziej normalne i spokojne pomoże. Kciuki za rozmowę żeby sie udała - kiedy byś ją miała? Na pewno się spodobasz, opcji innej nie widzę
Miss- nie nakręcasz sie to super ale kciuki i tak będą za Ciebie
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Smutne jeszcze 4 łata temu nie było tak bo byłam rok i wszystko można było zapisywać. PrZesada 29zł co miesiąc.terka wrote:Pola-tak, potem już jest płatne dlatego dziewczyny przechodzą na inne strony/aplikacje bo drogo tutaj sobie liczą wpisywanie danych. Forum bezpłatne caly czas

-
Pola 29 wrote:Smutne jeszcze 4 łata temu nie było tak bo byłam rok i wszystko można było zapisywać. PrZesada 29zł co miesiąc.
Niedawno zmienili i zrobili płatne. Co zrobić...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hej:)
Alex, przykro mi że przyszedł @,ale fajnie, że masz pozytywne nastawienie
nie bój się, będziemy z Wami
:*
Miss, czasem lepiej się nie nastawiac, może to podziała
Ja po kościele, śniadanie, a potem może coś porobie. Chciałam prasowac, ale na dworze taka temperatura, że dodatkowo sobie saunę robić to już głupota
po 14 wyjeżdżamy do Opola na badania to pewnie ten czas szybko zleci 
Miłego dnia! -
7 sierpnia mam rozmowę przed pracą. A później etat od wrzesnia jak coś. Więc akurat idealnie

Jeszcze @ się nie rozkrecilam bo to bardziej plamienie, ale brałam dupka jeszcze wczoraj a dzisiaj nie wezmę to na bank się rozwinie od razu.
Ja już działam w pracy. Byle do 15.30. A później od razu do rodziców jedziemyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej kobietki
Alex kciuki za nowy cykl
A u mnie już chyba jednak po owu temperatura już powoli się podnosi aż dziwne że tak wcześnie22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Hej

Alex to, oby nowa praca była dla ciebie odpowiednia
Miss super
Pola tak to jest, chcą zarabiać na wszystkim. Choć ja wielkiej różnicy nie widzę przed i teraz
Pola 29 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
alex widzę, że pomimo rozwijającej się miesiączki nadal jestes optymistycznie nastawiona do boju, tak trzymaj

Kasia to wcześnie tą owulke miałaś
Ja dzisiaj miałam testować ale zrezygnowałam, w poniedziałek ma przyjść okres i stwierdziłam że wolę wtedy mieć dzień załamania niż psuc sobie cąły weekend, choć jutro wesele kuzyna i chcialam wczesniej ewentualnie sprawdzić czy pić alkohol ale objawy miesiączkowe mnie zniechęcaja przed zrobieniem testu.Starania o drugie dziecko
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH