Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć ponownie
nie wiem co juz mam myśleć o tym moim obecnym cyklu....hymmm..jest to pierwszy cykl w którym nie czułam w połowie cyklu..w dni płodne(bo chyba juz one byly) kłucia w jajniku..czyzby nie było owulacji?
12dc miałam jednodniowy przezroczysty ciągnący się śluz i straszna ochotę miałam na serduszkowanie..i chyba wtedy wyszedł pozytywny test owu. Od tamtej pory nie było śluzu..tak mi się wydaje bo ciężko mi to określić bo mam infekcje i biorę globulki. dziś temp spadła a do tego kłuje mnie prawy jajnik.. nie chciałabym aby znowu kolejny cykl spisać na straty
myślałam że jak prolaktyna spadla mi na 17.17 z 135 to w końcu uda się..ale chyba jednak nie
myślimy z mężem jechać do kliniki i zbadać jego nasienie..czy wszystko jest okey..
Isia -
Isiaaa witam Cie ponownie

Co do wykresu-zamieszany, fakt... Skoro piszesz ze miałaś pozytywny test owu to czemu nie ma go na wykresie zaznaczonego?
Sam śluz czy sam test to za mało zeby stwierdzić ze owu byla. Stad mierzenie temperatury jest istotne. Bez tego niewiele wiadomo. Moglo sie przygotowywać a moglo byc. Temperatury widzę masz z tendencją raczej wyższa...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ja też mam ovuview i fajnie wszystko tam zaznaczać. A jak mam budzik ustawiony na rano to zawsze komunikat wyskakuje z przypomnieniem o pomiarze

Muszę być optymistycznie nastawiona. Nic innego mi nie zostało. Fakt, obawiam się czy dam radę w nowej pracy bo to dla mnie całkiem nieznane doświadczenie ale chyba warto iść do rozwojowej pracy
Pola 29 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Pomocy kochane. Już sama nie wiem co mam robić i myśleć jestem w 9dniu cyklu od 5 dni przed okrsesem zauważyłam zmianę w piefsiach urosły i mają dosłownie pajączynę żył ciagle jestem senna i zmęczona do tegk bóle podbrzusza i głowy. Pomimo okresu te objawy nie ustapily a wręcz się nasilają. Skontrolowałam ciśnienie jest w normie nawet sprawdzilam glukometrem glukozę czy to nie przez to to ciagłe zmęczenie. I jsszcze zostalo mi jedno zrobić test ciążowy zrobilam wczoraj późnym popołudniem i ku mojemu zdiwieniu jsst cień kreski dobrze widoczny nawet moj mąż go zauważa. Czy to możliwe że jestem w ciąży i że z popoludniowego testu by jeszxze nie wyszedł? Zaraz zwariujęDżast
-
Ja niestety nie pomogę ale ciąże zdarzają się pomimo krwawień które przypominają miesiączkę. Co do testu to są dwie kreski? Bo piszesz że z popołudniowego testu nie wyszedł jeszcze.Dżasta2005 wrote:Pomocy kochane. Już sama nie wiem co mam robić i myśleć jestem w 9dniu cyklu od 5 dni przed okrsesem zauważyłam zmianę w piefsiach urosły i mają dosłownie pajączynę żył ciagle jestem senna i zmęczona do tegk bóle podbrzusza i głowy. Pomimo okresu te objawy nie ustapily a wręcz się nasilają. Skontrolowałam ciśnienie jest w normie nawet sprawdzilam glukometrem glukozę czy to nie przez to to ciagłe zmęczenie. I jsszcze zostalo mi jedno zrobić test ciążowy zrobilam wczoraj późnym popołudniem i ku mojemu zdiwieniu jsst cień kreski dobrze widoczny nawet moj mąż go zauważa. Czy to możliwe że jestem w ciąży i że z popoludniowego testu by jeszxze nie wyszedł? Zaraz zwariujęStarania o drugie dziecko
-
an1315 wrote:Nie dość że jest tak duszno to jeszcze śmierdzi mi wszystko w pracy. Ledwo żyję... Wymiotować mi się chce już dwa razy się zamykałam w łazience żeby pooddychać na spokojnie.
Współczuje, oby Ci szybko zleciał dzień w pracy. Z reguły jak sie je regularnie nawet co godzinkę to pomaga, zazwyczaj mdłości atakują rano bo przez noc się nie je ale jak przez dzień się je co chwilę nawet male kęsy czegokolwiek to pomaga.
Starania o drugie dziecko -
Isia nasienia zawsze warto zbadać, aby mieć pewność, że ok wszystko

Mój mąż też badał nasienie, kosztowało nas to jakieś 130zł.
Alex nowa praca, to i stres zrozumiały
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
nati1992 wrote:Dziewczyny kto ogarnia kwestie prawne jeżeli chodzi o ciężarne, umowy, zwolnienia itp. mam problem
Niestety nie ogarniam
Dżasta pójdziesz na bete to sie wszystko wyjaśni, tylko cierpliwośc ratuje. Chociaż mi czesto jej brakuje
Starania o drugie dziecko
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/url]