Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mogłabym to podciągnąć pod ciąże na upartego ale to się zaczęło dokładnie w dzień owu 10dc więc to za wcześniealex0806 wrote:Miss skoro od dnia owulacji to może ciąża bo @ jeszcze nie dostałaś?
Ja dzisiaj też jestem bliska omdlenia bo leje się że mnie jak z kranu, co chwilę się podmywam bo po nogach leci. Acard nie biorę teraz ale przed okresem brałam i może przez to. Masakra jakaś, nie mam już siły a to 2 dc dopiero ;/ i czeka mnie 2 h drogi autobusem to chyba tampon Plus podpaska będzie najlepszą opcją. Do tego ten upał. Położyłam się i nie wstaje
bardziej chyba przez stres niestety
ech ciężkie życie... widzę że Ty też masz ciężko
trzymaj się
-
Ja nie wiem jak ja jutro pójdę do pracy. Cały dzień w łóżku z ogromnymi mdłościami.
Moi rodzice już wiedzą, bo szczerze mówiąc nie da się ukryć że jestem flakiem ostatnio. Są bardzo szczęśliwi.
We wtorek wizyta i chyba się ugnę i poproszę o zwolnienie. Nie dam rady pracować, przeliczyłam się jednak
-
An- musisz patrzeć na to jak się czujesz. Medalu w pracy za siedzenie z mdłościami nie dostaniesz...
Dziewczyny bardzo wam współczuję tych dolegliwości.
Miss Ty to juz całkiem biedna ciągle ciągle cos...
U nas też było duszno, przeszła burza i jest troche lepiej ale bez szału...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Pracuję w żłobku i przedszkolu... To wiecie

Terka, ani medalu ani odznaki pracownik roku. Nawet nikt mi nie podziękuje. Więc póki są te upały wolę zostać w domu.
Zwłaszcza że właśnie wymiotowałam. Praktycznie samą wodą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2018, 17:48
-
Dziewczyny też myślałam że to może od tego leku ale ja już go biorę dość długo i zawsze po jedzeniu a dopiero teraz no dosłownie od 11 dni mam takie akcje

Z żywności jedyne co mi przychodzi do głowy to brzoskwinie- zaczęłam je jeść jakoś niedawno i może to od nich? Moze one mi szkodzą
-
Ja dotarłam do domu. Podstawili takiego małego busika, że po 3 przystankach nie było miejsca i kierowca nie wpuszczał ludzi. A to ostatni autobus do Opola. I ludzie siedzieli na podłodze i jeden koleś w bagażniku, takim za siedzeniami otwartym. Masakra jakaś, jak w jakiejś Etiopii czy coś

Upał okropny, a dodatkowo okres masakryczny. Nawet tampon i podpaska mi przeciekły przez drogę. Jakbym podpaski nie założyła to masakra. Dziwne to strasznie, ale ostatnią @ miałam bardzo skąpą to może dlatego. Albo faktycznie wina Acardu. Będę go brała jak krwawienie ustanie dopiero.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Popsutej raczej nie ale nie dojrzałą jak najbardziejterka wrote:Miss a moze zjadłaś jakos nieopatrznie jakas co sie zaczęła psuć? Brzoskwinie (szczególnie jeden rodzaj taki mniejszy spłaszczony) lubi sie szybciej psuć...
moja mama mi podsunąła pomysł że te brzoskwinie mogą działać jak śliwki
I teraz się zastanawiam... mam jeszcze kilka brzoskwiń w lodówce ale chyba jeść nie będę
-
MissKathy92 wrote:Popsutej raczej nie ale nie dojrzałą jak najbardziej
moja mama mi podsunąła pomysł że te brzoskwinie mogą działać jak śliwki
I teraz się zastanawiam... mam jeszcze kilka brzoskwiń w lodówce ale chyba jeść nie będę
To jesli masz niedojrzale to po prostu poczekaj z jedzeniem ich i dojrzeja spokojnie
Mowie o tym bo kiedyś sama sie chyba taka strułam i pamiętam do tej pory. A tez nie widziałam żeby była zepsuta. Nie kupuje juz tego gatunku-uraz
i tak smakowo wole te normalne okrągłe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2018, 19:59
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:Ja dotarłam do domu. Podstawili takiego małego busika, że po 3 przystankach nie było miejsca i kierowca nie wpuszczał ludzi. A to ostatni autobus do Opola. I ludzie siedzieli na podłodze i jeden koleś w bagażniku, takim za siedzeniami otwartym. Masakra jakaś, jak w jakiejś Etiopii czy coś

Upał okropny, a dodatkowo okres masakryczny. Nawet tampon i podpaska mi przeciekły przez drogę. Jakbym podpaski nie założyła to masakra. Dziwne to strasznie, ale ostatnią @ miałam bardzo skąpą to może dlatego. Albo faktycznie wina Acardu. Będę go brała jak krwawienie ustanie dopiero.
Jeju no nie pomyśleli zeby większego cos na koniec podsunac... Opis faktycznie jak z jakiejś głębokiej dziczy
Acard rozrzedza krew (to pewnie wiesz
) i z tego co wiem zostaje we krwi kilka dni wiec pewnie dlatego masz większa @ niż zwykle...
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
W sumie głównym celem w smyku były sandały dla córki mojego K, bo już patrzeć nie mogliśmy jak dziecko chodzi w jednych i tych samych a w dodatku małych... Teraz takie fajne obnizki są w sklepach, a matka małej tłumaczy się że nie ma czasu kiedy jechać... Nosz jak można nie mieć godziny by pojechać z dzieckiem po buty... Tym bardziej że my zapłaciliśmy za sandały 26zl przecenione z 70.. A że jeszcze była promocja że przy 3 sztukach z odzieży i obuwia -25%, to dobrałam jedne body z czapeczka dla mojej księżniczki za 15 zł i taki ciepły pajac, który będzie mi sluzyl za kombinezon w zimie bo cieplutki... Taki polarowy.. za 20zl przeceniony z 90... No powiem wam że naprawdę smyk zrobił fajna promocje teraz i aż szkoda nie brać rzeczy.. bo na metce pisze 25 zł a przy kasie płaci się 20 z kartąpanipuchatkowa wrote:Patulka co kupiłaś?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH