Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Andi no właśnie i tu chyba jest problem ze brak winy typu tarczyca, hormony, obraz usg ok pęcherzyki są a ciąży brak,znaczy była i to bez wspomagania . Suple biorę nawet w formie metalowej i chyba nie ma moja ginka na mnie pomysłu22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Andi no właśnie i tu chyba jest problem ze brak winy typu tarczyca, hormony, obraz usg ok pęcherzyki są a ciąży brak,znaczy była i to bez wspomagania . Suple biorę nawet w formie metalowej i chyba nie ma moja ginka na mnie pomysłu
Dokładnie, mam te same odczucia co Ty.
U mnie są owulacje same z siebie ale od 2cykli biorę letrozol na stymulacje owulacji, chyba też nie ma pomysłu na mnie i chciał wzmocnić moje owulki które same wystepują. Więcej się rozjaśni jak mąż zrobi badanie nasienia, bo jeszcze ta kwestia pozostała.
U mnie wykres w tym cyklu chyba całkiem ładnie ale od kilku dni nie mierzyłam temperatury, niestety córka budziła się w nocy kilka razy na siku więc bez sensu mierzyć zaburzoną tempkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0afcd9b1e7e9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 14:24
Starania o drugie dziecko -
Nie za długo że 3 cykle tyle że u nas ciężko o lekarza który zajmuje się tymi problemami. A dojeżdżać 100 km trochę problem jak pracuje od 9-17
Ale jak jeszcze trochę nie będzie efektów będę musiała w końcu rodzicielstwo jest ważniejsze22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Andi wykres piękny powodzenia. większość moich tak wygląda i niestety nic z tego, proga mam super o endo nic nigdy nie mówili więc też raczej ok
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Nie za długo że 3 cykle tyle że u nas ciężko o lekarza który zajmuje się tymi problemami. A dojeżdżać 100 km trochę problem jak pracuje od 9-17
Ale jak jeszcze trochę nie będzie efektów będę musiała w końcu rodzicielstwo jest ważniejsze
Ile to pieniędzy idzie, nerwów, stresu...szkoda gadać.
Ale jak raz zaskoczyło to i zaskoczy drugi i jeszcze doczekasz się małego bąbla
panipuchatkowa też mi sie podoba wykresik
Jedynie sex był dzień przed owulką ale w nocy więc w zasadzie prawie już dzień owulacyjny
Starania o drugie dziecko -
Chyba jeszcze tylko to mnie trzyma przy nadzieji, ale przedłużajace oczekiwanie coraz bardziej mnie rozwala od środkaAndii wrote:Ile to pieniędzy idzie, nerwów, stresu...szkoda gadać.
Ale jak raz zaskoczyło to i zaskoczy drugi i jeszcze doczekasz się małego bąbla
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Dziewczyny ja już po
dużo nowych informacji, natłok wszystkiego co muszę przetworzyć. Ale praca w fajnym zespole więc mam nadzieję że ogarnę. Jutro też na 10 i będę miała kilka spraw do ogarnięcia sama. Na razie mam nadzieję że podołam, chyba poszło mi w miarę dobrze dzisiaj. Najważniejsze że kolega mnie szkoli ale decyzję podejmie kierowniczka.
Andi wykres piękny, nie ma wątpliwości że owu była;) u mnie to same widzicie po wykresie. Zobaczę za kilka dni czy jest sens testować.
Kasia wiem co czujesz. Wszystkie chcielibyśmy rezultatów. Jakkolwiek to brzmi u nas obu, Andi ma rację. Jak raz zaskoczyło to drugi też będzie. Tylko pytanie kiedy.
Terka to dużego mężczyznę już masz w domu
leci czas jak szalony, dopiero odliczalas dni do porodu.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kaassiia rozumiem Cię
Musimy być silne, wszystkie mamy ten sam cel i wszystkie damy radę
alex jak zespół fajny to już połowa sukcesu
Mnie przy nadziei trzyma ta wczorajsza plamka na bieliźnie 7dpo więc szansa że mogło to być plamienie implantacyjne, z drugiej strony zastanawiam się czy dobrze, że ją widziałam bo może to co innego a niepotrzebnie tylko nadziei sobie robięStarania o drugie dziecko -
Andii wrote:terka no to gratuluje awansu
Juz niebawem powinien się świadomie uśmiechać chyba, że już to robi?
Andii- to dziecko mnie tak zaskakuje... Nie to że świadomie się uśmiecha to jeszcze od dnia urodzin mężula odstawia coś takiego:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/432115db5261.jpg
Andii, MissKathy92, Mari92, panipuchatkowa, kryha, Magdaa21 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Terka, jak on pięknie główkę trzyma
Silny facet 
Nati, miło cię "widzieć"
Lepiej ty opowiadaj jak się czujesz i co u ciebie?
Mnie zaczął z tego stresu brzuch boleć jak na @, po prawej stronie na razie, więc dziwne. Pewnie się rozkręci, chociaż wolałabym żeby to było już po szkoleniu. Jeszcze 2 dni mnie czekają, a chcę dać z siebie wszystko. Jutro mam kilka spraw do ogarnięcia sama.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej od ok 4 miesięcy Glucophage 500 3x dziennie i Euthyrox 25.od tego czasu uregulowaly mi się miesiączki, bo miałam wczesniej co 30-40 dni, a teraz co 30. Biorę także pregna start, wcześniej 2 lata kw foliowy. Jeszcze sie zastanawiam, czy przypadkiem za szybko nie zrobiłam bety(wczoraj) . Om 25.07 tak wyliczylam owu ok 10.07, aczkolwiek nie robiłam testow. Ciałko żółte było widoczne 16.08.@ powinna być 25.08, myślicie, że jest jeszcze szansa? Najgorzej, że ja to wszystko wiem, cały rozwój prenatalny, ale jak chodzi o siebie to czuję się zagubiona. W dodatku pracuje na porodowce, więc na codzień mam cud narodzin i nie da się o tym nie myślećMissKathy92 wrote:Witaj puszek

Mamy podobnie: rok po ślubie i również mam io, niedoczynność i pco
my się staramy od początku tego roku 
Bierzesz już jakieś leki?
Na pewno niedługo nam wszystkim się uda

-
O jejku Terka jakiego silnego chłopa masz
boziu jaki słodki 
Mojej kuzynki synek co ostatnio Wam pokazywałam 11 sierpnia skończył miesiąc ale główkę tylko troszeczke podnosił jak byliśmy tam 15 sierpnia
z tym że on ma toksoplazmoze, nie wiem jak to wpływa na dziecko ale on to ma
-
Ja biorę też 3x dziennie po 500mg metformaxu i 75mg euthyroxu, do tego w drugiej fazie duphastonpuszek369 wrote:Hej od ok 4 miesięcy Glucophage 500 3x dziennie i Euthyrox 25.od tego czasu uregulowaly mi się miesiączki, bo miałam wczesniej co 30-40 dni, a teraz co 30. Biorę także pregna start, wcześniej 2 lata kw foliowy. Jeszcze sie zastanawiam, czy przypadkiem za szybko nie zrobiłam bety(wczoraj) . Om 25.07 tak wyliczylam owu ok 10.07, aczkolwiek nie robiłam testow. Ciałko żółte było widoczne 16.08.@ powinna być 25.08, myślicie, że jest jeszcze szansa? Najgorzej, że ja to wszystko wiem, cały rozwój prenatalny, ale jak chodzi o siebie to czuję się zagubiona. W dodatku pracuje na porodowce, więc na codzień mam cud narodzin i nie da się o tym nie myśleć
u mnie w sumie to nic nie zmieniło bo miałam regularne miesiączki co ok 25 dni a duphaston ma mi wydłużyć cykl bo gin twierdzi że nie zajde z takim krótkim... 
Kochana zawsze szansa jest dopóki nie pojawi się @, znam przypadek gdzie dziewczyna tydzień po spodziewanej miesiące poszła na bete i nic a później ciąża
więc wszystko jest możliwe 
Pewnie ciężko jest pracować na porodowce i oglądać te piękne dzieciątka starając się o swoje
ale na pewno każda z nas kiedyś też tego doświadczy
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/url]