Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie no pewnie ze nie będzie tez chowane w sterylności
chodzi mi o to ze pierwsze pranie teraz poprasuję
a później to już wątpię żeby często miało to miejsce
bo zelasko to może 3 razy w roku używam ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Alex- no i bardzo dobrze!
przynajmniej mogłaś popatrzeć na jej minę jeszcze raz! Ale teraz to juz zdrowiej! 
Patulka-doczytałam Twoja wiadomość o ptasim mleczku... Zrobiłam błąd czytając to
ogromny błąd!!!

Co do sterylności. Masz racje. Remont = stanowczy brak sterylności
MałaMii- ja uznałam ze nie prasuje bo do torby do szpitala pakuje wiec i tak sie,wygniecie a wszelkie wyparzone zarazki i tak zdobyłyby ubranka z powrotem tyle czekając na właściciela (spakowane bylo miesiąc przed terminem oficjalnym
)
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Terka- w niedzielę dostałam to ptasie mleczko a dziś już 3/4 pudełka nie ma... Ja jestem przeciwniczką przesadnej sterylności.. wiadomo jak smoczek upadnie to się go umyje, albo jak dziecku upadnie kawałek jedzenia na podłogę to już nie pozwolę mu tego zjeść... Ale też nie będę panikować jak coś takiego się zdarzy... Tak samo nie będę przesadzała z ubieraniem... Ewentualnie nie będę wychodzić z jakieś imprezy rodzinnej wcześniej bo trzeba dziecko okompac... Nic mu się nie stanie jak raz pójdzie takie spać
-
Hej kochane
jak u was mija dzień?
Ja właśnie skończyłam pracę i czekam na autobus...a co raz przystanek mijają Panie z wózkami...albo z brzuszkiem..tak bym chciała być na ich miejscu ....ehh..liczyłam że może ten cykl okaże się tym szczęśliwym...ale chyba nic z tego...temp mi spadła...więc pewnie @ się zbliża :(brzuch cholernie mi boli jak na @..
ehh ...chyba przy tak słabym nasieniu męża nie ma co się łudzić na naturalne zajście w ciążę
a on vitro to ostateczność...chcielibyśmy aby Nasze dzieciątko poczęło się w trakcie okazywania sobie miłości a nie w klinice
jutrobvjedziemy do urologa do innnego miasta oddanego o 100km..zobaczymy co powie na wyniki męża... Aż się boje ze powie że niestety taka natura męża że ma tak slabe nasienie..ale męża brat ma 2-letniego synka..ich ojciec miał być 3...więc nie powinien mieć problemów na podłożu genetycznym
Isia -
Alex, weź głęboki wdech i wydech:) i przede wszystkim wyluzuj

Chociaż z tym sprawdzaniem toncie rozumiem, bo ja tak mam zawsze na koniec miesiąca jak ma być wypłata
A ja męczę się że zgaga... Mała musi mi uciskać na żołądek bo pojawia się ona praktycznie po wszystkim co zjem i wypije... A są momenty gdzie jej nie ma.. jeszcze 49 dni trzeba jakoś się przemecYc
-
Alex na spokojnie , chodź nie wiem czy się tak da ....
no u mnie w domu są dwa psy
w dodatku śpią z nami w łóżku
wiadomo sprzątałem cały czas i w ogóle bo lubię jak jest czysto , śle moje psy są pluszakami do tego niereformowalne sikają w domu ... wiec no
mały jak Brdzie raczkować może my się zdążyć wejść w siku
tak samopozealam psom wejść do pokoju małego , edek no jest wniebowzięty łóżeczkiem ... skacze piszczy chce do niego
tak wiec podejrzewam ze moje piest będą ciumki dawać małemu
ale ja się tego nie boje bo wiem ze są zdrowe zadbane i nie maja jakiś bakterii czy czegoś .. jednak higiena przy yorkach musi być .. raz w tyg kąpiel , codzienne czesanie fryzjer co 3 miesiące no i oczywiście weterynarz
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Jejku dopiero wróciłam do domu... byłam w terenie jednak od 8 i wróciliśmy o 16
dzielilismy działki przy rowie i musiałam się wspinać po ogrodzeniach, tak mnie w pachwinach napieprza że masakra
lecę się kąpać i później Was poczytam
-
Alex to dzisiaj długo każą czekać na wyniki

Dziewczyny teściowa sprawiła sobie pieska Maltańczyka
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH