Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Patulka z jakiej strony zamawiałaś koszule?
A co do szkoły rodzenia to ja się strasznie napaliłam, bo kożna i w ramach tego chodzić na fitness, na basen, są różne warsztaty no i chciałabym się zapisać do położnej która pracuje w tym szpitalu w którym chciałbym rodzić, więc myślę że fajnie mieć takie wsparcie.
Alex noo to się szykuje sprzątanko w łazience.

-
U mnie ostatnio tato podłączył pralkę ale nie zdjął blokady. Nie wiem jak to się stało, pewnie z pośpiechu zapomniał. A żeby wsadzić pralkę to trzeba zdjąć umywalkę. Malutką łazienkę mamy i wielka narożna wannę do tego
I pralka wcisnieta na słowo honoru. Ale już zrobili, puszczam pranie i zobaczymy czy stoi stabilnie
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja nosiłam jakiś przez dwa miesiące, ale w końcu zdjelam bo nie czułam się konfortowo, ucisk lub wręcz przeciwnie spadał. Więc później aby mieć go przy sobie nosiłam w torebceMagdaa21 wrote:Kasia, nie martw się, będzie dobrze.
Dziewczyny, z ciekawości, która z Was nosi cały czas pasek św. Dominika?
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Ja tez nisze w torebce pasek świetego Dominika
)
U mnie pan już od godziny ten poec zmienia
narazie nie jodze tam mam tylko nadzieje ze fest bałaganu nie narobi ;p ale mąż już z pracy wrócił wiec pomoże sprzątać ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Panipuchatkowa, wstyd się przyznać ale brałam na allegro jedne z tańszych.. dlatego że ja raczej nie sypiam w koszulach a w zwykłych t-shirtach.. a niestety szpital wymaga dwie rozpinane.. coś 25 zł za sztukę dawałam.. ale widziałam że na fioletowej stronie u mnie na wątku dużo dziewczyn polecało z Dolce Sonno .. ale jak dlanie trochę drogie
te pieniądze wolę zainwestować w lepszy biustonosz do karmienia 
Alex, ja mam bardzo dużą łazienkę, ale mój K tak zagospodarował przestrzeń, że pralkę też mam na styk i tylko w tym jednym miejscu może stać.. wcześniej jak miałam Samsunga to nie otworzyłam drzwiczek do końca bo wanna mi przeszkadzała.. teraz mam Hot Pointa w wersji slim a ma 8kg ładowności i jest idealna, bo bez problemu otwieram drzwiczki i mam jeszcze miejsce po otwarciu:) -
Ogarnięte, pojechali już
na full obrotów a lekkie drgania są, pralka uratowana
poodkurzałam ten syf, pranie nastawiłam i teraz chwila relaksu. Bo znowu brzuch zaczyna mnie konkretnie boleć. A właściwie bardziej krzyż.
A i udało mi sie gina przełożyć z jutra na 19 września
Akurat będzie 17 dc, więc przed owulką
Albo tuż po. Zależy jak zareaguję na podwójną dawkę.
A mój gin coś w kulki leci ostatnio z odpisywaniem na maile, pewnie po urlopie pracą zawalony. Na szczęście już wiem jak to CLO teraz brać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 13:20
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja pasek noszę cały czas, staram się go mieć luźno zawiazanego poniżej brzucha tak żeby nie spadł i nie uciskal. Tak się do niego przyzwyczaiłam, że dziwne będzie potem bez niego

Patulka, to żaden wstyd, ja też kupię najtańsze koszule bo śpię albo w t-shirtach albo w krótkiej koszuli na ramiączkach (do szpitala się raczej nie nadaje
)
-
Jestem z tych osób, że gdybym mogła to bym od kogoś te koszule pożyczyła... Ale nikt z moich znajomych nie spodziewal się dziecka w ostatnim czasie... Najwyżej ja będę trzymać dla kogoś

Nie wiem jak to jest, ale wkurzaja mnie kurierzy... Bo albo przyjeżdżają do mnie z samego rana, albo na samym końcu.. a Ty siedzisz i czekasz jak na szpilkach..
-
Panipuchatkowa wiem że mają swoje weznaczone trasy a że mój dom jest zazwyczaj na początku albo na końcu nich to normalne, bo mieszka na końcu świata
ale uwielbiam tych kurierów gdzie z centrali przychodzą smsy że będą między tą a ta godzina a oni i tak są po swojemu
kiedydnie zawiódł DHL, bo kurier sam sobie przełożył dostarczenie przesyłki... Pamiętam że było to zamówienie z apteki i miało przyjechać w piątek i siedziałam i czekałam na tą przesyłkę a potem patrzę na stronie że kurier zmienił termin dostawy... Nawet interwencja na infolinii nic nie zrobiła.. po to płaci się więcej za tego kuriera by był szybciej a gdybym chciała poczekać to bym zamówiła poczta polską..
-
O tak, kurierzy...
Ileż to historii można napisać o nich
U mnie kiedyś pan powiedział ze był i drugi raz tego dnia iść nie będzie i moge w ich centrali odebrać sobie jak chce
nie mówiąc o tym ze byl, owszem ale nie o tej porze co mial byc a potem to ja musiałam wyjść o czym mu mówiłam przez telefon
wiec powiedziałam ze mi nue spieszno aż tak i sobie poczekam na drugi dzień niech przyniesie to bo za to mu płacą a mi za chodzenie już nie 
Albo wlasnie smsy typu "kurier będzie miedzy godzina 9-16". Mosz kurka to co mam pol dnia siedzieć?
Na szczęście u mnie to oznacza 9 max 10 (widać w takim fajnym miejscu mieszkam
) wiec nie ma zle
nie zdarzyło mi się później żeby byli 
Ale zeby nie bylo ze tylko źli są
kiedyś zamówienie pan kurier dowiózł mi do miejsca pracy (pracowałam w centrum handlowym) bo pytał czy będę w domu to powiedziałam ze do pracy jadę i nie bardzo. To spytał gdzie pracuje i powiedział ze moze mi tam zawieść przesyłkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 15:12
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Jak ja to nazwałam, to są kurierzy których telefon nie gryzie i potrafią zadzwonić i poinformować że np do godziny będą i czy zastanawialiście kogoś w domu.. bo niestety ale ludzie też mają swoje życie i nie będą czekać na kuriera który łaskawie się pojawi

Robię się głodna, a to oznacza że czas iść obrać ziemniaki.. -
Ja mam dzisiaj łazanki ❤️❤️Tak za mną chodziły ze je dzisiaj mam ale z białej kapusty ❤️Bo nie lubię z kiszonej ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Patulka wrote:Terka, ja jem tak późno obiad bo mój z pracy wraca po 17.. moja mama w domu też tak gotowała obiad, by tata miał w miarę ciepły i świeży obiad

Ja wiem... Cwaniara jestem bo maz na urlopie
tak to tez ok 15-16 obiad zeby ciepły byl
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm