Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobietki.
U mnie piękna pogoda
uwielbiam takie początki jesieni 
Nie wiem jak ja wytrzymam do weekendu. Chciała bym już wiedzieć czy się udało, mam wielką nadzieję że jednak tak, przeczowam coś lecz nie chce się rozczarować. Panie Boże oby to był ten cykl bo nie wiem czy mi sił starczy na dalsze oczekiwanie.
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kobietki te nocne bieganie na siku jest męczące
ja średnio 3 razy latam. A im brzuch większy tym częściej 
Kaassiaa pamiętaj trzeba walczyć do końca i wierzyć, a na pewno się uda. Kciuki mocne dla Ciebie
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Kasia trzymam bardzo mocno kciuki żebyś nie nie rozczarowała ❤️
Patulka wiem o czym mówisz .. ja od wczoraj tez sien dziwnie czuje , wszystko mnie uciska , ciężko oddychać , mały na żołądek uciska mi .. ciężko coś zjeść i w ogóle czuje się jak flaki , niby nie mam duże brzucha ale jednak do wielkich osób nie nadkrzepliwość i kiedy na usg gastrolog mi powiedział ze moje narządy maja mało miejsca i są posciskane ... a teraz jeszcze dzidzia tam siedzi , dzisiajesza nic podobna do wczorajszej ... inciagle ta obawa ze urodze szybciej ...!w prawdzie wszyytko już przygotowane tylko torba została .. ale jednak młody mógłby do 38 tc posiedzieć minimum ..
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Kasia, powodzenia:)
Alex, szkolenia BHP są takie nudne.. bo niby każde stanowisko inne ale często wiele rzeczy się powtarza... Fajne są wtedy gdy są w godzinach pracy której się nie lubi
U mnie niestety deszczowo i chyba będzie burzowo...mój mi w nocy zamknął okno bo się tak zerwało... Ale w sumie chyba tylko postraszyło, bo bez problemu zasnęłam znowu
a teraz zdałoby mi się iść do sklepu, a mam takiego lenia, że ciężko mi wyjść z łóżka... Pewnie znowu będę leżeć z laptopem w łóżku oglądając seriale.. a komoda sama się umyje, kuchnia sama się posprząta, bo z praniem rzeczy małej czekam aż przyjdzie mi ostatnie zamówienie i wtedy już będzie można prać i panować walizkę do szpitala
-
Dzięki dziewczyny za miłe słowa i kciuki

Ja dziś też w nocy wstawalam na siusiu co mi się nie zdarza, ach głupia ja, będę się nakręcac22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Mała, mnie raczej nic nie uciska.. przynajmniej ja tego nie odczuwam... Tak jak w sumie kopniaków... Nie wiem co to taki prawdziwy kopniak.. najbardziej czuje te pod żebrami, ale to bardziej takie rozpychanie.. może dlatego tak mam że łożysko mam na przedniej ścianie...
Panipuchatkowa, od paru dni nic nie robię tylko leże w łóżku, z przerwą na zrobienie obiadu... Ciężko będzie się przestawić jak mała się urodzi... No chyba że będzie szła tym trybem co teraz, to może być, bo zazwyczaj budzi się tak jak ja i idzie spać jak ja
-
Patulka co do kopniaków to ja tez czuje i widzę jak się sieci i rozpycha
nie czuje żeby mnie gdzieś kopał co by miało mi sprawiać ból jak to niektóre opisują .. a mam łożysko w odpowiednim miejscu
wypycha mi nóżkę z boku i to widać bardzo
ale to nie jest kopniak ( jaki przynajmniej myśle ze ma być i bolec )
po żebrach mnie nie tyka
bo od początku mam nisko brzuch wiec daleko mu do rzebsr ;p i racEj już się ten brzuch nie podniesie
zwłaszcza ze na ostatniej wizycie już usłyszałam ze ułożony jest do porodu
no i jeśli będzie miał taki tryb dnia jak teraz
to w nocy posłów
bo do 6 mam spokój o 6 wstaje mój mąż i się przebudza a mały razem z bim
ale dalej zasypia ze mną
i potrafimy spać do 10
ale w ciągu dnia cały czas jest ruchliwy brzuch to normalnie jak tajfun się rusza .. koleżanki które maja już dzieci są w szoku ze aż tak gołym okiem widać co on wyprawia
swoją droga temperament po rodzicach wiec co w tym dziwnego
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Ja nie chodziłam do szkoły rodzenia
i tak nie miałby kto mnie do niej wozić więc stwierdziłam że mi niepotrzebne.. intuicja mi wszystko podpowie..
cudem jest to że wybrałam w końcu szpital w którym będę rodzić.. chociaż i tak wolałabym ten w mojej rodzinnej miejscowości.. ale to 40km ode mnie. A tam przynajmniej nie byłabym sama, bo ktoś by zawsze przyszedł mnie odwiedzać, a tutaj to będę zdana tylko na mojego K, no i pewnie do szpitala przyjadą moi rodzice.. ale tak to sama
ja to muszę w końcu zebrać się i iść zapisać do położnej
ale jakoś nie po drodze mi 
Jedna paczuszka już do mnie przyszła, z koszulami nocnymi.. i ślicznym kompletem dla małej.. takie słodkie
że teraz żałuję że nie wzięłam więcej ich, ale wiem że i tak rozmiaru 56 długo nie ponosi to szkoda mi kupować.. a ten komplet kupiłam typowo do szpitala by był chociaż jeden taki ładny
-
Mała, to u mnie niestety nie widać tak tych ruchów po brzuchu, chyba że już się rozszalenje.. ja czuć czuje ruchy, ale trzeba się przyjrzeć by je zobaczyć na brzuchu... No ja mam brzuch wysoko, ale mała podobno już jest ułożona główkowo do porodu . Miejmy nadzieję że nie będzie próbowała się obrócić
-
Alex szybko i sprawnie ;p
Ja czekam na ekipę od pieca będą mi nowy zakładać
) mam tylko nadzieje ze dużego burdelu nie zrobią .. bo naprawdę nie mam sił ani ochoty sprzątać ...
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Ja czekam na ekipę od pralki
Teść kolegę wziął, bo mąż do 15 w pracy i nie miałby kto mu pomóc. Ale pewnie po 12 przyjadą, to mam chwilę relaksu. Poleciałam na pocztę, żeby wysłać fakturę od genetyka do Medicovera i już w domu jestem.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
I sobie nie oglądane serialu na laptopie, bo chyba bardzo delikatni ludzie mieszkają w Krakowie, bo raz zagrzmi i wyłączają internet... No cóż trudno, zostaje mi TV tylko..
Chyba wyostrzył mi się w końcu zmysł zapachu, bo mam otwartego Grześka toffie i go czuje z odległości. Tak samo czekoladę karmelove też czuje zapach i mi jednak niedobrze od tego
Alex, nie powinno być tak źle. Mi jak mój K podłączał pralkę, to zrobił to w miarę sprytnie że nie było dużego bałaganu