Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobietki

Początek tygodnia a ja już mam lenia
Alex ściskam mocno, i oczywiście powodzenia w dalszych staraniach
Miałam tak aktywny weekend że nie wiem kiedy zlecił
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Patulka wrote:Magda, myślę że Terka miała na myśli że jeśli zna się rodziców i wie że nie przewala tych pieniędzy na głupoty, tylko właśnie będzie odkładało na przyszłość dziecka

Dokładnie to mialam na myśli!
Alex-super wiadomość z pracą! Niech Ci sie tam dobrze pracuje
Magdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Chociaż z pracą do przodu, macie rację. Plus jest taki, że jak zostanę w pracy do przedłużenia umowy to podwyżkę dostanę
Ostatni cykl z CLO, nowa szansa. W tym cyklu działamy ze zdwojoną siłą. Może akurat się uda.
Ja dzisiaj nie mam już siły się ruszać, tak boli
A na domiar złego koper włoski mi się skończył. Muszę poczekać na męża, żeby mi do apteki poleciał. No spa nie pomaga. Leżę i kwiczę...
Piszcie coś milszego to myśli odciągnę od tego
Terka i jak, udało się pierwsze
po porodzie? 
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cześć Dziewczyny
dopiero do Was dołączyłam ... rocznik 92 
Jestem po ślubie 2 miesiące, z Mężem staramy się o dziecko 15 miesięcy i na razie nic
Starania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
aktualnie podchodzimy do in vitro ---> długi protokół
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
Oki alex
tak mi przykro ... faktycznie ten cykl wyglądał obiecująco .. no ale pamiętaj nie można się poddawać ! Nowy cykl nowe szanse
ostatnia z clo mówisz ? To napewno będzie ostatnia ale dlatego ze zajdziesz w ciąże ;p a nie przed jakas przerwa 
Domi witamy
zapraszamy 
Opowiedz coś. Więcej o sobie
skoro staracie się 15 miesięcy już to pewnie jakieś badania czy coś macie za sobą ?;> temperatura , testy , badanie szyjki coś ?;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Jeszcze 3 dni i będę miała rocznicę z Wami dziewczyny :* Może to znak, że rok starań zdrowej parze wystarczy... ale z taką obstawą

Wiecie co? Jakbym zaszła teraz to będę miała identyczną sytuację jak moja mama - poroniła w 10 tygodniu pod koniec maja (ale zarodek zatrzymał się na 6 tyg), we wrześniu zaszła w ciążę i w czerwcu urodziłam się ja
Chciałabym mieć czerwcowego malucha 
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ehh jabłko temu we wrześniu zaszłam i miałam termin z Gabrysiem na czerwiec
❤️ Żeby było śmiesznie termin na 14 .. w mojej mamy urodziny .. w pierwsza rocznice kupna domu .... a 13 czerwca byłam na połówkowych z Nathanem
wiecie co gdyby nie to nie wiem jakbym czerwiec przeżyła ... naturalnie Nathan nie zastąpi mi Gabrysia .. kocham jednego i drugiego , ale jednak bardzo pomogła mi ta ciąża ogarnąć się i jakoś pogodzić z tym wszystkim . Tak wiec Alex ! Będzie dobrze zobaczysz , głowa do góry ;p i Ty będziesz mamusia tęczowego dzieciątka
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ciąża przez zimę jest fajna
bo nie męczą cię tak upały, no i szybko możesz wyjść z maluchem na dwór po porodzie
mówię to ja, która całe lato przechodziła w ciąży i w dodatku tak się męczyłam... Naprawdę, gdyby nie to że ostatnio pogoda potrafi być choć trochę łaskawa to bym chyba zdechła...
Witamy Domi:) opowiedz coś więcej o sobie
Postanowiłam że narazie już nic nie kupuje małej.. ostatnie takie duże zamówienie zrobię końcem września, ale są ta rzeczy bez których też przeżyje
i tak nie mam gdzie tego trzymać to nie będę dokładać więcej.. wczoraj złożyłam takie ostatnie zamówienie, pół na pół dla mnie i dla.dzidzi.. dla mnie wzięłam 2 koszule do karmienia (głównie w szpitalu będę je używać) i biustonosz do karmienia wzięłam jeden.. drugi kupię właśnie albo końcem września, albo już po porodzie jak 'nabiora' właściwego rozmiaru
a dla małej wzięłam jeden komplet do szpitala i pieluchy tetrowe...
Powiem wam z doświadczeniem dzisiejszego żebyście nie brały się za żadną pracę z samego rana, jak wasze maleństwo jeszcze śpi w brzuchu.. ja do teraz czuje pewien dyskomfort, chociaż tak naprawdę cały dzień już się oszczędzam... Postanowiłam nadrobić zaległości serialowe dziś i tak mi minął dzień
-
alex0806 wrote:Andi mi pewnie gin zmieni na letrozol, ale i tak po CLO muszę zrobić 2 miechy przerwy. Ogólnie to za endo odpowiadają estrogeny, a u mnie bardzo dobry poziom w tym cyklu był więc mam nadzieję, że nie ma tragedii. Nie wiem, czemu nie ma ciąży z tego. Poprzednio zaskoczyło od razu, jak się pojawiła owulacja. Zła jestem i mi cholernie przykro, bo się nastawiliśmy. Ale mam nadzieję, że teraz się uda zrobić czerwcowe dziecko
Będzie to na pewno przewrotność losu - teraz w czerwcu straciliśmy nasze dziecko, więc może Bóg da, że ten miesiąc za rok będzie szczęśliwszy.
Tez na to liczę
Może czerwiec to będzie nasz termin porodu 
Owulka wypada za tydzień i będziemy działać piatek,sobota i niedziela
Dobrze, że weekend
Ciekawe czy mój mąż wytrzyma tempo 3dni pod rząd.
Starania o drugie dziecko

Wezmę zaraz apap chyba. Bo umieram.