Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Znowu mi smaka na noc robicie!!! Jak ja mam schudnąć co?
jeszcze parę kilo planuje zrzucić a nie przybrać 
Normalnie foch-idę spać
Dobranoc babeczki
panipuchatkowa, Mari92 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hej

Może dotrzeć, bo o 1 do Wrocławia dotarł
więc kto wie
)
U mnie dziś będzie dzień sprzątania, muszę poodkurzac, wytrzeć kurze, umyć łazienkę, ale chyba jeszcze się przespie i wezmę się za to jak będzie jasno
Miłego dnia ♥️
terka lubi tę wiadomość
-
Dżem
uwielbiam wiśniowy, a jak jest jeszcze z czekoladą to już w ogóle... Teraz niby Łowicz wymyślił taki a ja tak już jadłam wieki temu 
Magda, śliczny sweter i miejmy nadzieję że wart swojej ceny
no ja za jedną sztukę moich płaszczy zimowych z Mohito dawałam 250 zł i wcale nie żałuję wydanych tych pieniędzy:)
Alex, chciałam też iść na diwizjon, ale tak jak mówisz w weekendy ceny biletów powalają w dużych miastach, a w tygodniu mój nie ma czasu niestety:( jeśli wcześniej nie urodzę, to 28 września planuję iść na Kler
Ja dziś urządzam wielki dzień prania i prasowania
miejmy nadzieję że pogoda w miarę dopisze, bo w nocy coś koło 23/24 była u nas burza i padało..
-
Witam się i ja

Magda czasami warto wydać takie pieniądze ;p zwłaszcza jak cis ban się bardzo id dawna podoba
Ja nie śpię od przed 6 .. jak zwykle ostatnimi czasy pobudka hmm chyba moje dziecko się tak urodzi
bo później zawsze jeszcze zasypiam ;p i śpię do 10
jak nie mam planów na rano .. u nas w Holandii dywizjon ma być puszczany id 9!
) może sama się na niego wybiorę ;p jak tak polecacie
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Hej dziewczyny

Ja ogólnie lubię wojenne filmy
ten drugi angielski 303. Bitwa o Anglię też chce obejrzeć
tam też Polacy grają. Dziwne że oba filmy w tym samym czasie puścili;) ta sama tematyka i bohaterowie
Ja na 9.30 mam lekarza pracy więc musiałam wstać. Ale jeszcze bym pospała bo coś ciężka noc miałam, budziłam się co chwila.
Mi siostra miała pomalować w Londynie jakieś kardigany itd bo tam na primarku tanie i dobrej jakości ubrania. Ale nie pojechała tylko poszła gdzieś do centrum. I mówi że masakra, jakieś wymyślne jak z wybiegu i bym w tym nie chodziła;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej

A ja jestem inna nie lubie wojenych filmów. Ale cieszę się, że Wam się podoba
Też mam dzisiaj zamiar pranie robić. A na obiad chyba pomidorową ugotuje
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja ogólnie też jestem za tym żeby kupować ubrania dobrej jakości, chociaż kombinuje jak się da i najczęściej czekam na promocję

Mari, nie martw się, ja też nie lubię wojennych filmów. Jestem beznadziejna fanką komedii romantycznych - ogólnie uważam że w życiu jest tyle smutku że nie będę się jeszcze dolowac filmami
Mari92, terka lubią tę wiadomość
-
Ja też lubię komedie romantyczne
Ogólnie to z mężem filmy pochłaniamy;)
Masakra ile tu czasu u tego lekarza pracy stracę. Byłam u okulisty i dostałam zaświadczenie na dofinansowanie do okularów;) muszę się dowiedzieć ile dostanę i może sobie zrobię drugie
bo te mam świeże z grudnia a szkoda żeby się hajs zmarnował jak np 100 dopłacę
teraz czekam aż mi wypiszą wszystko i pewnie jeszcze jakiś zwykły lekarz. Długo strasznie ;/
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mi znowu sni się ostatnio
I to niekoniecznie z moim mężem;p chyba jakieś braki mam albo nastrajam się przed staraniami ;p
Mam nr 7. Będę tu siedzieć do 12 pewnie ;/ bo idzie jak krew z nosa. Nawet nr 2 jeszcze nie wszedł.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Oo alex to faktycznie się nawiedzisz ... kurde mi się dzisiaj takie badziewia śniły ze wstałam zmęczona
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Witam jeszcze raz
miałam małe urwanie głowy i nawet nie miałam chwili żeby tutaj zajrzeć 
Coś więcej o sobie, hmm... mam 26 lat, jestem z Olsztyna, pracuje, uprawiam sport - schudłam 78kg w przeciągu 3 lat
Intensywnie z Mężem staramy się o dzidziusia bo tak na prawdę do pełni szczęścia to tylko tego nam brakuje ale jak na razie zero skutków ;/
Czy biorę jakieś witaminy ? teraz Mi ginekolog kazała pić 2x dziennie inofolic, rano i wieczorem.
Badania robiłam tsh, ft3,ft4, prolaktyne i wszystko jest w porządku ... cykle mam owulacyjne, pęcherzyki są więc tak na prawdę nie wiem o co chodzi ..
Teraz Mąż ma badanie nasienia w Czwartek i tak na prawdę też będziemy czekać na ten wynik ...Starania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
aktualnie podchodzimy do in vitro ---> długi protokół
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
No i w tym cyklu miałam jakieś dziwne zjawisko .. pije ten inofolic tak na prawdę kilka dni, zaczęłam go pić przed owulacją bo byłam u ginekologa i własnie stwierdziła że za 3 dni będzie owulacja itp. ... i w Sobotę wstałam, miałam całą czerwoną piżamę, jakieś plamienie z nitkami krwi, później w Niedziele i trochę Poniedziałek jasnoróżowe plamienie, znaczy na bieliźnie nie miałam nic dopiero widziałam to na papierze. I w Sobotę miałam tak okropny ból jajników że w życiu czegoś takiego nie miałam, nawet w toalecie nie mogłam zrobić siku ... przy wcześniejszych cyklach trochę odczuwałam jajnik ale nie tak jak teraz ... no i przede wszystkim to plamienie .. miała któraś z Was coś podobnego ?Starania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
aktualnie podchodzimy do in vitro ---> długi protokół
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)"