Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa spadek temperatury mialam rano 1 pazdziernika- akurat 14dc
jeszcze nie mysle o tym... zapisalam sie do swojej gin na 6.11, jak zobacze serduszko wtedy bede sie mogla w pelni coeszyc i myslec o porodzie
myslicie , ze wczesniej moge sie zapisac? 6.11 to akurat 6 tydzien i kilka dni od ost miesiaczki bo ost. byla 18.09?
-
Alex lalek wielkie gratulacje. Kciuki za dalsze dobre wiadomości
Andi nie jesteś sama ja też nadal czekam i również troszkę opadła z sił w dalszym szukaniu rozwiązania chwilowo biorę leki te ci mam i działami i co ma być to będzie. Miłej nocki22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
nick nieaktualnyNapisze jutro smsa do niej, zapytam sie co i jak... jutro mam termin @, wiec nie wiwm czy to nie za szybko bedzie. Na pewno powtorze bete jeszcze w piatek, tak dla pewnosci
mam wystawione skoerowanie w systemie, wiec nie bede musiala placic
panipuchatkowa, terka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, nie mialam zadnego plamienia, nie mialam zadnwgo sluzu- wrecz pytalam sie dziewczyn czy one tez nie mialy zadnej wydzieliny, alw odpowiedzialy, ze w wiekszosci jednak ja mialy- wiex ja nie bralam w tym cyklu ciazy pod uwage.
To byl moj pierwszy cykl staran z mierzeniem temperatury i z tym żelem conceive. Dodatkowo pakowalam w mojego meza kwas foliowy, wit D, selen, cynk i omege 3. Od sierpnia jedlismy te suplementy- nie wiem ile z nich pomoglo. Narazie jeszcze nie potrafie sie tym cieszyc po moich przezyciach z ciaza biochemiczna. Caly czas nie dowierzam ale modle sie o to, zeby wszystko bylo dobrze i zeby fasolka zdrowo sie rozwijala. Moze ma to znaczenie, ze jest miesiac pazdziernik i mialam w tamtym tygodniu urodziny? Dostalam prezent:) obym w przyszlhm roku ten prezent miala przy sobie, zdrowy to najwazniejszeterka, Andii, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTerka, calkowicie zapomnialam Ci wczoraj podziekowac za Jasna Gore
dziekuje :*
W ogole to dzieki Wam dziewczyny, poznalam co tzn mierzyc temperature, pokazywalam wykres i to wy podnosilyscie mnie na duchu, ze ten cykl to nic straconegodzieki Wam uzylismy tego zelu i wdrozylismy te suplementy
dziekuje! A teraz trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok i dzidzia rozwijala sie prawidlowo i zdrowo - to moje jedyne marzenie, nie chce nic wiecej . Modlcie sie za nami, prosze
terka lubi tę wiadomość
-
Lelek zobaczysz ze tak będzie
)
Andi Kasia zaraz czas dla was ;p bo ja i Magda będziemy zwabiać brzuszki)
Lelek, Andii, Magdaa21 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Terka właśnie, dziękuję za wczorajszą modlitwę
Na pewno tu pomogła
Ja też nie miałam plamienia, teraz mam tylko biało-żółty śluz. Zastanawiam się, czy jakaś infekcja się nie przypałętała że taki typowo żółty jest? W środę idę do gina chyba, wtedy ustalę kiedy USG itd. Na razie muszę wdrożyć leki.Ja też miałam niewielki spadek temperatury jakieś 4 dni temu. To by się zgadzało w sumie, że beta zaczęła rosnąć dopiero po 2 dniach
terka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, Lelek gratulacje
cieszę się razem z Wami.
Andi Tobie też się udaLelek, Andii lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓