Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyślijcie trochę wirusków ciążowych, bo jestem tutaj jedną z najdłużej starających się o dziecko
Nawet sobie nie potrafię wyobrazić jak to jest zobaczyć taką betę
zobaczyć piękny test, betę, serduszko, maluszka i urodzić zdrowe maleństwo, jak sobie tak to wszystko wyobraże to chce się walczyć o to szczęscie i tylko to mnie trzyma przed wylądowaniem w psychiatryku
Starania o drugie dziecko -
Dziękuję
to teraz nie ma bata, ciąża na pewno po takich wirusach będzie, tylko pytanie kiedy? Oby prędzej niż później, póki jestem jeszcze przy zdrowych zmysłach
Z ośrodka kobitka do mnie dzwoniła że córka na bilans ma, mamy październik a córka ze stycznia, 10msc spóźnienia. Ehh ta służba zdrowiaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2018, 18:51
Starania o drugie dziecko -
Andii, miałam kilka takich dni, że wszystko ukladalam (nawet dziewczyny się tu śmiały że podpisywalam pudła), teraz czekam na zamówione rzeczy żeby dokończyć pranie i wszystko na raz wyprasowac i poukładać. Ale nie wiem, może zmęczenie po weekendzie daje się we znaki jeszcze..
-
Andi, przy takich wiruskach to widzisz
Ja powiedziałam, że zaklepuję brzuszek Mari zaraz jak rodziła, byłam obok szpitala wtedy i mam
Jestem tak mega szczęśliwa, że się wyłączyłam dzisiaj dziewczyny
Leżę, odpoczywam, mega boli mnie głowa. Wysmarowałam czoło aloesem i odpoczywam
Czekam na info od gina, kiedy mam przyjść.
Mari92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Lelek Tobie również gratuluje ! Świetny przyrost
Alex wypoczywaj
Magda czasami tak jest ja tez tak miałam ze jednego dnia mogłam góry przewracać a następnego nic mi się nie chciałdopiero teraz mam powera dzień w dzień - ale wydaje mi się ze to dlatego bardziej ze wierze w to ze tym szybciej urodze haha
Lelek, Magdaa21 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
nick nieaktualnyAlex, gratuluje :* bardzo sie ciesze, ze beta rosnie:)
Ja dzisiaj musze dac na chill- od godziny 14 chodzilam jak na szpilkach, ze z tego stresu tak mnie rozbolal krzyz, ze nie moglam wytrzymac... jak zobaczylam wynik od razu mi przeszlodziekuje dziewczyny :*