Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mi wyślijcie trochę energii dzisiaj i chęci do pracy
chce już do domu, przytulić się do męża i się wspólnie cieszyć
jeszcze niecałe 5 h i do gina. Dziad mi nie odpisał na maila, wysłałam mu dzisiaj znowu z wynikiem bety że przyjdę
zapracowany jest
A tak mi się nie chce pracować dzisiaj że masakra. Ciągle sprawdzam czy wynik progesteronu jestLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Andii wrote:alex super
W pierwszą ciąże zaszłam odbywając jeden stosunek przez cały cykl, niezły trafMało tego byłam pewna, że są to dni niepłodne dlatego pozwoliłam sobie jeszcze w tedy z chłopakiem, obecnie z mężem na seks bez zabezpieczenia
Teraz seks co 2dni nie pomaga
A żel na pewno nie zaszkodzi
pamiętałam właśnie że tu dużo dziewczyn go stosowało i są ciąże więc warto spróbować
ja już go dawno kupiłam tylko mąż jakoś do niego się zrazil po pierwszym użyciu więc nie stosujemy ale chyba muszę z nim pogadać o tym że powinniśmy stosować
choć nie chce go zmuszać skoro ma być przyjemność z seksu... teraz czekam na kolejny cykl i zobaczymy jak to będzie
-
Miss może stosuje ten żel jak zwykły lubrykant, tylko po troszeczkę
Ja odkąd zauważyłam że mam owulację to śluzu też mam wtedy dużo. I po zmianie konsystencji widać właśnie, że tą owulację miałam w 28 dc bo wtedy miałam masę śluzu aż leciało po nogach dosłownie;p i szyjka tylko w ten dzień otwarta.
Kurczę proga jeszcze nie ma. Może na wynik się dłużej czeka?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
MissKathy92 kiedy spodziewasz się okresu, bo mamy chyba ten sam dzień cyklu
alex0806 5godzin zleci i będziesz się cieszyć z mężemTy masz tylko 5godzin a ja nie wiadomo ile miesięcy/lat musze czkać żeby się cieszyć
Tak w ogóle dziewczyny to córa pojechała na wycieczkę 50km autokarem a ja już świrujęStarania o drugie dziecko -
Andi to normalne, że się martwisz o córeczkę
Napewno Tobie też się uda i mała będzie mieć rodzeństwo :-*
Alex te parę godz wytrzymasz. Betę masz super. Nic tylko się cieszyć<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
No to jak mówicie że można jak zwykły lubrykant ten żel stosować to w przyszłym cyklu tak zrobimy- żeby nie było spiny że trzeba wpuszczać do środka, czekać o dopiero seks
Andii teoretycznie powinnam dostać @ 21.10 (bo mam mniej więcej cykle po 27 dni jak stosuje dupka) ale biorąc pod uwagę to że w 11dc miałam owu to okres mogę dostać już jutro bo u mnie faza lutealna trwa zazwyczaj 13 dni a dziś jest ten 13więc nie wiem jak to będzie
-
Miss tu dziewczyny Ci pięknie już podpowiedziały
ja nie używałam tego żelu wiec nie wiem
Co do częstotliwości to u nas było w sumie duzo ;p 3 dni pod rząd , dzień przerwy 4 dni pod rząd dzień przerwy2 dni pod rząd
ale to był nasz pierwszy cykl , jak pamiętacie testy owu codziennie mi wychodziły pozytywne chyba z 4 dni
temperatura ( jestem niskotemperaturowcem ) tez za wiele nie mówiła bo skok na owu był 0,2 kreski chyba na początku dopiero po kilku dniach wyszczekała do góry
i ja nie byłam w sumie pewna czy ta owu była czy nie
w sumie szyjkę sprawdzałam i śluz ale nie znam się ;p i później to śmie śmialiśmy ze jeszcze poproszony ;p jeszcze uszka dorobimy ;p tak na w razie wuu ;p ale fakt miesiąc był bardzo intensywny wtedy ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Dziewczyny pochwalę się co mąż z pracy przyniósł dzisiaj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2ab3c952d41.jpg
Kurcze miło ze strony kolegówWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 14:48
Andii, alex0806, panipuchatkowa, Mała_Mii, puszek369, Magdaa21, Mari92 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ooo Terka jak uroczo
miło z ich strony
Andii no szybko zacznę kolejny cykl- tyle w tym dobrego że nigdy mi się cykle nie ciągną, nigdy nie miałam powyżej 30 dni cykluA ten już stracony, juz mnie boli jak na @, myślałam że dziś mnie już zaleje ale to tylko biały śluz jeszcze ale na szczęście nic nie piecze więc może to jednak nie infekcja a zwykły śluz
-
MissKathy92 wrote:Ooo Terka jak uroczo
miło z ich strony
Andii no szybko zacznę kolejny cykl- tyle w tym dobrego że nigdy mi się cykle nie ciągną, nigdy nie miałam powyżej 30 dni cykluA ten już stracony, juz mnie boli jak na @, myślałam że dziś mnie już zaleje ale to tylko biały śluz jeszcze ale na szczęście nic nie piecze więc może to jednak nie infekcja a zwykły śluz
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, przynajmniej na weekend będziesz miała końcówkę okresu. Ja nie cierpie miec okresu właśnie an weekend więc zawsze modlę się żeby nie na weekend
Od kiedy się staram to zazdroszczę szybkich cykliMi sie nieraz dłużyly do 34dni ale przez ostatnie pół roku mam regularnie między 27-29dni więc też nie mam co narzekać
Byłam na cmentarzu, sprzątać grób dziadków i powiem Wam że sporo ludzi było, podobno ostatnie dni ciepła i wszyscy teraz sprzątająWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 15:07
Starania o drugie dziecko -
Terka super prezent;) miło że strony kolegów
Ja jeszcze 45 minut. Gin mi odpisał w końcu przed chwilą że ma przyjść i mnie przyjmie bez problemu. A proga jeszcze nie ma. Nie wiem, czy zapomnieli czy co.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵