Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
puszek369 wrote:Miss my dwa razy uzylismy żelu miałam ten w jednorazowych tunelach, więc do środka. Co do częstotliwości
to codziennie /max co dwa dni.
Nie tyle straszny co smutny i dość tematycznie ciążowy.
My mamy taki dylemat z tą częstotliwościąbo niby wskazane co 2 dni ale mąż ma słabe nasienie więc boimy się że co dwa dni to będzie za rzadko i nasienie nie dotrwa a jak będziemy
codziennie to ilość i jakość plemnikow mniejsza
tak źle i tak niedobrze
I dlatego pytam o ten żel bo podobno polepsza nasienie w sensie żywotnośćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 07:39
-
Ja juz po badaniu, musiała pobierać krew z dłoni bo w normalnym miejscu nie miała jak się wkluc przez siniaki. Wyniki pewnie do 11 będą. A mi coś dzisiaj słabo, stopy mnie strasznie bolą jakby spuchły od gorącą w lecie. A zimno jest.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
MissKathy92 wrote:Dziękuję za odpowiedź Puszek
My mamy taki dylemat z tą częstotliwościąbo niby wskazane co 2 dni ale mąż ma słabe nasienie więc boimy się że co dwa dni to będzie za rzadko i nasienie nie dotrwa a jak będziemy
codziennie to ilość i jakość plemnikow mniejsza
tak źle i tak niedobrze
I dlatego pytam o ten żel bo podobno polepsza nasienie w sensie żywotnośćstwierdzilismy, że w tym cyklu tak zrobimy. Ja wgl ten cykl uznałam za bezowulacyjny, bo testy nie wychodziło, a przestałam je robić w 14dc, ale dalej mierzylam temp i wyszło, że owu była w 20 dc, dlatego pewnie we wcześniejszym nic nie wyszło, bo trochę odpuścilismy, po 14dc
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja robiłam w tym samym i proga dzisiaj. Ale w sumie po 40 h a nie 48. Bo idę dzisiaj do gina i chciałam mieć wynik. Mam nadzieję że pięknie urośnie;) I nie wiem czy będę jeszcze powtarzać. Dużo kasy na to poszło a nie mam w tym labo medicovera.
Ja normalnie zasypiam dziewczyny. Nie wiem jak ja do 16 wytrzymam dzisiaj.
Co do częstotliwości to u nas było w tym cyklu obficie, po 24 dc już trochę odpuscilismy i ostatni raz było w 28 dc a później w 35 chybaI jak widać raz wystarczył
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Miss u nas w okolicach owu serduszka byly w 13dc 15dc (rano i wieczorem) i 16 dc. Nie wiem kiedy dokładnie byla owulacja. A żel stosowalismy jak lubrykant bardziej 'na zewnątrz' niż do środka.
dziewczyny trzymam kciuki za wyniki bet!
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 mam dokładnie to samo też nie wiem jak często serduszkować, jak będzie najkorzystniej ale z reguły mąż za mnie wybiera, mój mąż z tych co to co sex raz w tygodniu mu wystarcza więc sex codziennie jest rzadkosćią a jak sie już zdarzy to góra 2dni pod rząd bo jak raz robiliśmy to 5dni pod rząd to już wykorkować chciałStarania o drugie dziecko
-
Alex daj znać po wizycie
Mis myśmy stosowali ten żel do środka i trochę mężowi na członka, a dziłaliśmy co 2dni. I efekt już z nami jest w łóżeczku obok
Lelek daj znać jak wynik bety
Andii, Lelek, MissKathy92 lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Hej
Alex, biedna jesteś z tymi pobraniami
Miss, my w udanym cyklu wzorcowo co 2 dni i za każdym razem z żelem. A żel stosowalismy jak zwykły lubrykant - wiadomo, na początku trochę gry wstępnej to przynajmniej wiadomo że się dobrze rozprowadzil i nie było potrzeby dodawania strzykawka do środka. On jest dość płynny.MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiss, Andii u mnie bylo tak jak na wykresie :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc50f9eb2ebb.jpg
Po przedostatnim razie moj maz stwierdzil, ze juz nie da rady wiecej w tym tygodniu :p ale jak widac na jeszcze jeden raz znalazla sie sila- i to po jego stronie byla chec- nie po mojejMissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Beta z 14.4 w 40 h wzrosła do 40.11
proga jeszcze nie ma
ale się cieszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 09:31
Lelek, Andii, panipuchatkowa, terka, MissKathy92, Mari92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
alex super
W pierwszą ciąże zaszłam odbywając jeden stosunek przez cały cykl, niezły trafMało tego byłam pewna, że są to dni niepłodne dlatego pozwoliłam sobie jeszcze w tedy z chłopakiem, obecnie z mężem na seks bez zabezpieczenia
Teraz seks co 2dni nie pomaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 09:31
Starania o drugie dziecko -
nick nieaktualny