Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex na Małej brzuszek już chyba nie zdążę
ale jak będzie trzeba to nawet poczekam żeby od Ciebie przejąć
ale to nie wcześniej niż za 8 miesięcy
na szczęście mamy tu więcej brzuszków niż chętnych do przejmowania więc i któryś mi może popadnie
terka lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki
Alex spokojnie będzie dobrze. Jesteś w dobrych rękach
Miss kciuki za nas staraczki, modlitwa zawsze dobra ja zaczęłam się modlić do Matki Boskiej rozwiązując węzły. Kciuki za wyniki męża.
U mnie piękna jesień uwielbiam takie piękne kolory.
A ja znów miałam jakieś zawirowania podobne jak przy okresie zaczęło mi się słabo robić ale na szczęście zaraz przeszło i się zastanawiam co mi jest
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kasia, który masz dc?
Kurcze, a ja sie wkurzylam dzis rano.. bo spalismy przy zakreconym grzejniku. A mamy takie lufciki w oknach, przez ktore dostaje sie troszke powietrza zeby wentylowało i mimo zaciągniętej rolety zewnętrznej było chłodno..
I obudzilam sie z bolem gardła. Nie chce byc znowu chora -
nick nieaktualnyA mnie caly dzien meczy zoladek i musze biegac do wc ...
// juz od tego wszystkiego mnie tam na dole piecze:p ogolnie od poczatku zauwazylam, ze chodze czesto do Wc, a przez to mam tam wszystko podraznione ze az ranki sie robia- mam naszieje, ze to nie sa hemoroidy!!! Bo nie wiem co mam wtedy zrobic... kiedys mialam z nimi problem, ale od kilku lat byl spokoj...
-
Lelek, albo ktorakolwiek miałaby odpukać problem z bolcymi hemoroidami to bierzemy garnek siekamy cebulę w pióra zalewamy woda gotujemy mamalyge, taka paćke na wkładkę laktacyjna i przykładamy do miejsca-serio pięknie działało przy mega problemach zwłaszcza po porodzie nie jedna kobitke uleczylo. Mam nadzieję, że się nie przyda, ale warto pamiętać
Lelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeju, chyba to wykorzystam- bo naprawde nie sadzilam, ze bede miala taki problem juz od poczatku ...
(( to przez to pewnie ostatnio pisalam, ze czuje takie ciagniecie przy siedzeniu- o to chodzilo...
Rozumiem, ze mam to gotowac dopoki nie zrobi sie taka masa? Ile tej wody wlac? Od razu wole wiedziec
A dziala to tez na te wewnetrzne? Bo z tego co udalo mi sie ustalic, zewnetrznych cale szczescie brak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 13:38
-
Witam się i ja
dzieje się tutaj
Lelek współczuje tego pieczenia, ale spróbuj rady od Puszek. Może podziała i problem z głowy
Alex mdłości Cię męczą, biedna.
Mis i takie podejście do sprawy mi się podoba, pozytywne myślenie i do przodu
A myśmy rano miały gości, a jutro Mareczka odwiedzi Prababcia i Praprababcia
Jutro też mamy termin do rejestracji małego w Ratuszu
A w pon muszę iść do pracy wniosek o macierzyński podpisać. A i muszę jakieś ciasto wziąźć, bo czekają na nie.
I jeszcze wynik odebrać i położna nas odwiedzi.
A dzisiaj jeszcze kuzyn od taty przyjdzie i tak to w kółko leciLelek lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Panipuchatkowa duża rodzina i tak to jest. Za niedługo Ciebie tyle gości czeka
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Właśnie liści malin nie mogę w Holandii dostać już szukałam .. mogłam szybciej pomyśleć mama by mi wyżalała a teraz będzie szło z tydzień jak nie lepiej wiec bez sensu .. a o piłkę nie pomyślałam
Ja już dół oglądnęłam teraz jem jogurt ;p i idę ogarniać górę ;p
Miss kochana którejś brzuszek napewno Dla Ciebie jest zapisany)
Lelek to faktycznie masz przeboje dzisiaj ..
alex ja Ci powiem tylko ze ja staranowana z niska waga ze ja w pierwszym trymestrze najwiecej przytyłambo aż 4 kg
gdzie przecież dziecko jeszcz jest tyci tyci ; D ale min poszło w cycki , w tyłek trochę
krwi więcej w organizmie no i wzdęcia miałam ;p bo w drugim przytyłam coś tylko 2 kg może 3
a teraz w trzecim to w ogóle śmieje się bo raz pol kg więcej raz mniej i tak trzymam wagę ze od początku na plusie jestem 9,9,5 znów 9 tu 10 tu znów 9
także już z taka waga pewnie zostanę
tak wiec nie martw się tym ze już masz 2 na plusie bo ja tez się martwiłam ze kurde przytyje z 20 kg jak tak pójdzie a to wcale nie prawda
MissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Puszek ja polecam staniki do karmienia piersią
) za swój dałam 2 e chyba z wysyłka haha i jest fajny
)
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii taka końcówka jest najgorsza, ale już bliżej niż dalej, szkoda że nie badają ani nie robią ktg.
Lelek w ciązy lubią robić się hemoroidy ale am nadzieję że Cie to ominie.
MissKathy92 pisałas coś że dzisiaj termin okresu? Że owulke miałaś wcześniej i wcześniej @ może być, jak tam sytuacja?Starania o drugie dziecko