Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Postaram się myśleć pozytywnie, naprawdę. Trochę zaczęłam za dużo myśleć o tym. Bo chce żeby się udało tak bardzo że boję się rozczarowania. Ale z mojej strony myślę, że nie mogę nic więcej zrobić na tym etapie jak tylko brać leki i wykonywać zalecenia lekarza. Zastanawiam się jeszcze tylko nad dawką folian czy nie zmienić na ten co Magda pisze. Ale tam w składzie jest metyl Plus pterojakiśtam kwas foliowyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda - mbc wrote:Tak, jestem super pewna, bo mam ten lek od swojego gina
Alex, jeśli nie łykasz Acardu, to włącz sobie na noc chociaż 75g, tak dla bezpieczeństwa. Ja biorę 150, też z zalecenia gina.
I poszukaj dobrego hematologa, bo zakrzepica to nie są żarty nie tylko podczas ciąży, ale np. rożnych zabiegów. Zawsze musisz o tym informować lekarzy.Magda - mbc lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mówiłam że nie mam mdłości, prawda? Właśnie się zaczęły, pewnie z dzisiejszego stresu i głodu. Dobrze że jestem sama w gabinecie, przysunęłam sobie śmietnik i w razie czego zwymiotuję tam ;p do tego wzdęcia takie że spodnie rozpinam.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex spokojnie ! Stres szkodzi Tobie i fasolce ! Napewno będzie wszytko tym razem dobrze, zastosuj się do zaleceń swojego lekarza i grzecznie czekaj
Magda gratuluje)
Miss to super ze mąż sienzgodzil na badania , dobrze tez wiedzieć ze w razie „w” pójdzie do lekarza , ar miejmy nadzieje ze wyniki będą dobre i nie trzeba będzie ;p i pozostanie tylko starać się ;p hehe[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
alex0806 wrote:Nie tyle przeboje co się po prostu zmartwiłam trochę. Ale wracam do pozytywnego myślenia;)
super znasz swoj organizm, wiesz kiedy jest cos nie tak - popatrz, sama wiedzialas, ze jestes w ciazy mimo mega niskiej bety - ja bym chciala umiec tak siebie obserwowac
-
Tez jestem przekonana ze miss jest w dobrych rękach
)
Ja dzisiaj biorę się za co tygodniowe porządki ubikacja łazienka schody podłogi takie tam ;p może trochę przyspiesze tempa to coś się zmęczeni kafelki na kucaka ? Hmm mąż się śmieje ze on tak się wieczorami stara i nica ja naprawdę zaczynam się martwić ze nic na mnie nie działa no chodzącym nie wiem jak się męczyła to później nie czuje jakiegoś bólu podbrzusza , silniejszych skurczy czy czego kolwiek co by mi dała do myślenia -przesadziłaś dziś ... a mnie przeraża wizja tutejszego podejścia do sprawy jak się noc nie dzieje ... po pierwsze co z tego ze wizyty co tydzień mam ... jak nie sprawdzają jak szyjka , czy rozwarcie się robi , zero ktg .. nic kompletnie ... i tak do 42 tc .. wtedy dopiero zaczynaja sprawdzać .. i coś działać ... a mnie przeraża taka wizja przenoszenia ciąży ...
MissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Andii ja poprosiłam swojego żeby zrobił powtórkę tak dla mojego spokoju
bo jak wyjdzie dobrze to super a jak źle to chcemy cokolwiek działać a nie stać w miejscu
modlę się o to żeby choć trochę te wyniki dawały nadzieję
Dziewczyny dziękuję za wsparciewiem że jestem w dobrych rękach- w końcu wystawiają się za moją sprawą św Rita i nasz ukochany Papież
musi być dobrze
medalik będę codziennie nosić żeby mi przypominał o modlitwie
Mari92, Andii lubią tę wiadomość
-
Magda ja chyba sobie zarezerwuje zawczasu Twój brzuszek
spokojnie poczekam te kilka tygodni a miną bardzo szybko
i Karolinka będzie na świecie
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Miss czuję że będzie dobrze u was
Mała ci zwolni brzuszek, zobaczysz
U mnie pozytywne myślenie wróciło po jedzeniu ;p najgorsze jest to że w ostatnim czasie 2 kg przykryłam, pewnie od siedzenia w biurze;) ale teraz trochę nie czas na to żeby się poruszacWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 12:52
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵