Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała Mi no właśnie mu nie pasował ale powiedział że coś wykombinujemy żeby było dobrze
przedtem się bawiłam z tą strzykawką i może po prostu za dużo tego żelu było i dlatego źle- teraz będę mądrzejsza i będziemy używać jak zwyklego lubrykanta
może zadziała
I oczywiście wypije za zdrowie wszystkich naszych dziewczyn i ich szczęść w brzuszkach, za szczęśliwe rozwiązanie dla Ciebie Mała Mi (chyba kolej teraz na Ciebie), no i oczywiście za resztę staraczek, żeby się w końcu udało zajść w zdrową ciąże
A brzuchatki niech wypiją za nas po szklance mleka
terka, Mała_Mii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mis dobrze, że mąż chce z Tobą tego żelu używać. Znaczy, że będzie Cię wspierać
MałaMi teraz czekamy na Twojego bobaska
Mój bobas od wczoraj jest zarejstrowany jako Marek Ernest
A dzisiaj nas odwiedzi jego pradziadek z żoną
Lelek ja się na tych jednostkach nie znam niestety, ale ważne, że beta piękna.
terka lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari-Ernest rozumiem po jakimś dziadku? Raczej mało spotykane imię
Lelek-chyba przelicznik 1:1 ale musisz brać poprawkę że skoro dwa laby to może dlatego wyniki różne w sensie przyrost. Bo mają różnie skali równe urządzenia
Tak czy siak bardzo ladny jest, nie ma co się martwić
Ja nie śpię od 3.30. I mnie nerw bierze. Chłopaki śpią jak zabici na poligonie a ja co? Potem w dzień będę ospała
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyTerka, to niech chlopaki sie pozniej soba zajmuja a mamuska odespi w dzien
Jesli chodzi o skale to widze, ze to taka sama skala, wiec wyniki powinny vyc takie same. Strasznie sie zmartwilam, spisalam to juz wszystko na starywiem, ze nie moge ale biorac pod uwage, ze wzrost bhcg mi maleje i teraz jest 135% a bylo 200% to az strach pomyslec jaki by byl jakbym bete zrobila w poniedzialek
(( jeszcze zrobilam najgorszy blad, weszlam na te wszystkie internety i fora , no i wiekszosc takich przypadkow konczyla sie wiadomo jak... po co ja robilam te bhcg wczoraj, po co?! Przez te zle sny ...
-
MissKathy92 wrote:Mała Mi no właśnie mu nie pasował ale powiedział że coś wykombinujemy żeby było dobrze
przedtem się bawiłam z tą strzykawką i może po prostu za dużo tego żelu było i dlatego źle- teraz będę mądrzejsza i będziemy używać jak zwyklego lubrykanta
może zadziała
I oczywiście wypije za zdrowie wszystkich naszych dziewczyn i ich szczęść w brzuszkach, za szczęśliwe rozwiązanie dla Ciebie Mała Mi (chyba kolej teraz na Ciebie), no i oczywiście za resztę staraczek, żeby się w końcu udało zajść w zdrową ciąże
A brzuchatki niech wypiją za nas po szklance mleka
A karmiące to co?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Lelek! Wzrost bhcg nie bedzie ciągle taki sam przecież... Z czasem maleje by w pewnym momencie wcale już nie rosnąć...
I tak, zakres będą miały laby taki sam ale maszyny różnie czułe...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Ojej Terka wybacz zapomniałam dodać że za te które mają swoje szczęścia już poza brzuszkiem też wypije
mam nadzieję że Ty i Mari wybaczycie mi te pomyłkę
A Andrzejek i Mareczek też wypiją mleczko za resztę staraczek i brzuchatki
-
Lelek spokojnie ładnie uroslo, będzie dobrze
wiadomo, że na początku bardziej rośnie beta ja robiłam co 3 dni i miałam 22.7, 122.5 i 390. Potem dopiero lekarz po 2tyg dal mi skier i wyszło ponad 31tys, a jak poszłam do mojej prowadzącej i chciałam jej betę pokazać to nawet nie spojrzała i mi mówi przecież mam usg po co robiłaś, szkoda $. Ja i tak płaciłam pół ceny, ale w sumie masz rację wtedy też do mnie racjonalne argumenty nie przychodziły i tylko bym betę robiła
-
Tak po za tym to dzień dobry wszystkim, kurcze zaczynam żałować, że martwiłam się że mam słabe mdlosci, bo dzisiaj czuje się jakby mnie traktor przyjechał jest mi nie dobrze masakra.
Z weselszych info idę na konferencję dla poloznych, pan mnie zachęcił, że dostanę oilatum czy cośtrzeba korzystać
miłego dnia
-
nick nieaktualnyPuszek, wiem - postepuje strasznie zle ... przez to od wczoraj chodze smutna i mam ochote plakac...
tak naprawde to teraz ten moj wczorajszy wynik nie dal mi nic... zebym cos wiecej mogla wywnioskowac, musialabym zrobic bete w poniedzialek i sprawdzic, czy nadal % spada czy trzyma sie na tym poziomie 135%... Ja boje sie , ze do usg nie wytrzymam - wizyta dopiero 30.10, to jeszcze 10 dni- a przez ta bete, mam wrazenie, ze jest zle - mimo, ze przeciez urosla...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWie... ale twierdzi, ze skoro uroslo to jest ok, a na to wszystko i tak nie mam juz wplywu... Mam nadzieje, ze uspokoi mnie usg, ze wszystko bedzie wporzadku.
Wczoraj sie po prostu niepotrzebnie naczytalam doswiadczen innych, odnosnie wzrostu tej bety. Wiekszosc informacji jednak nie byla pozytywna:/