X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi no właśnie mu nie pasował ale powiedział że coś wykombinujemy żeby było dobrze :) przedtem się bawiłam z tą strzykawką i może po prostu za dużo tego żelu było i dlatego źle- teraz będę mądrzejsza i będziemy używać jak zwyklego lubrykanta :) może zadziała :D
    I oczywiście wypije za zdrowie wszystkich naszych dziewczyn i ich szczęść w brzuszkach, za szczęśliwe rozwiązanie dla Ciebie Mała Mi (chyba kolej teraz na Ciebie <3), no i oczywiście za resztę staraczek, żeby się w końcu udało zajść w zdrową ciąże :D A brzuchatki niech wypiją za nas po szklance mleka :D

terka, Mała_Mii lubią tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2018, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, mam pytanie - zauwazylam ze dwa pierwsze wybiki bety robilam w innym laboratorium i maja jednostke mlU/ml a te dwie ostatnie maja jednostke U/l ? Czy to jakas roznica ? Jestem w tym ciemna...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2018, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, gdzies przeczytalam, ze te jednostki to 1:1

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mis dobrze, że mąż chce z Tobą tego żelu używać. Znaczy, że będzie Cię wspierać :-)
    MałaMi teraz czekamy na Twojego bobaska :-)

Mój bobas od wczoraj jest zarejstrowany jako Marek Ernest :-)
    A dzisiaj nas odwiedzi jego pradziadek z żoną :-)
    Lelek ja się na tych jednostkach nie znam niestety :-), ale ważne, że beta piękna.

terka lubi tę wiadomość

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • terka Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari-Ernest rozumiem po jakimś dziadku? Raczej mało spotykane imię ;)

Lelek-chyba przelicznik 1:1 ale musisz brać poprawkę że skoro dwa laby to może dlatego wyniki różne w sensie przyrost. Bo mają różnie skali równe urządzenia :)
    Tak czy siak bardzo ladny jest, nie ma co się martwić ;)

Ja nie śpię od 3.30. I mnie nerw bierze. Chłopaki śpią jak zabici na poligonie a ja co? Potem w dzień będę ospała :/

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2018, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka, to niech chlopaki sie pozniej soba zajmuja a mamuska odespi w dzien ;)
    Jesli chodzi o skale to widze, ze to taka sama skala, wiec wyniki powinny vyc takie same. Strasznie sie zmartwilam, spisalam to juz wszystko na stary :( wiem, ze nie moge ale biorac pod uwage, ze wzrost bhcg mi maleje i teraz jest 135% a bylo 200% to az strach pomyslec jaki by byl jakbym bete zrobila w poniedzialek :((( jeszcze zrobilam najgorszy blad, weszlam na te wszystkie internety i fora , no i wiekszosc takich przypadkow konczyla sie wiadomo jak... po co ja robilam te bhcg wczoraj, po co?! Przez te zle sny ...

• terka Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Mała Mi no właśnie mu nie pasował ale powiedział że coś wykombinujemy żeby było dobrze :) przedtem się bawiłam z tą strzykawką i może po prostu za dużo tego żelu było i dlatego źle- teraz będę mądrzejsza i będziemy używać jak zwyklego lubrykanta :) może zadziała :D
    I oczywiście wypije za zdrowie wszystkich naszych dziewczyn i ich szczęść w brzuszkach, za szczęśliwe rozwiązanie dla Ciebie Mała Mi (chyba kolej teraz na Ciebie <3), no i oczywiście za resztę staraczek, żeby się w końcu udało zajść w zdrową ciąże :D A brzuchatki niech wypiją za nas po szklance mleka :D

A karmiące to co? :P ;D

• terka Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek! Wzrost bhcg nie bedzie ciągle taki sam przecież... Z czasem maleje by w pewnym momencie wcale już nie rosnąć...
    I tak, zakres będą miały laby taki sam ale maszyny różnie czułe...

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss powodzenia w tym cyklu!!! Mari bardzo ładne imiona.:) my dzisiaj jedziemy na 4 urodziny do syna mojego brata.:)

MissKathy92 lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Terka wybacz zapomniałam dodać że za te które mają swoje szczęścia już poza brzuszkiem też wypije :D mam nadzieję że Ty i Mari wybaczycie mi te pomyłkę ;) A Andrzejek i Mareczek też wypiją mleczko za resztę staraczek i brzuchatki <3

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • terka Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss - Wybaczone :D

Andrzejek na pewno z chęcią zgodzi się na nową porcje mleka :P

MissKathy92 lubi tę wiadomość

• puszek369 Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek spokojnie ładnie uroslo, będzie dobrze :) wiadomo, że na początku bardziej rośnie beta ja robiłam co 3 dni i miałam 22.7, 122.5 i 390. Potem dopiero lekarz po 2tyg dal mi skier i wyszło ponad 31tys, a jak poszłam do mojej prowadzącej i chciałam jej betę pokazać to nawet nie spojrzała i mi mówi przecież mam usg po co robiłaś, szkoda $. Ja i tak płaciłam pół ceny, ale w sumie masz rację wtedy też do mnie racjonalne argumenty nie przychodziły i tylko bym betę robiła :)

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak po za tym to dzień dobry wszystkim, kurcze zaczynam żałować, że martwiłam się że mam słabe mdlosci, bo dzisiaj czuje się jakby mnie traktor przyjechał jest mi nie dobrze masakra.
    Z weselszych info idę na konferencję dla poloznych, pan mnie zachęcił, że dostanę oilatum czy coś :) trzeba korzystać:) miłego dnia

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png

Wysłany: 20 października 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszek jak masz siłę to korzystaj.wiem jak sie czujesz ja czulam sie tak orzz 3 miesiące ale przeszlo!:-) oby tylko maluch zdrowo rósł a to jest najważniejsze. :-)

puszek369 lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puchatkowa to dalas mi nadzieję, że przejdzie :)

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszek, wiem - postepuje strasznie zle ... przez to od wczoraj chodze smutna i mam ochote plakac...:( tak naprawde to teraz ten moj wczorajszy wynik nie dal mi nic... zebym cos wiecej mogla wywnioskowac, musialabym zrobic bete w poniedzialek i sprawdzic, czy nadal % spada czy trzyma sie na tym poziomie 135%... Ja boje sie , ze do usg nie wytrzymam - wizyta dopiero 30.10, to jeszcze 10 dni- a przez ta bete, mam wrazenie, ze jest zle - mimo, ze przeciez urosla... :(

Wysłany: 20 października 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek strasznie negatywnie myślisz.. Naprawdę najwazniejsze jest to ze beta przyrasta. Do usg już TYLKO 10 dni. Będzie dobrze.:)

3i49krhm19wid3ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, najgorsze, ze nie mam pojecia jak nad tym zapanowac :(

Wysłany: 20 października 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno uspokoi Cię usg. Myśl troszkę bardziej pozytywnie. A mąż wie?

3i49krhm19wid3ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2018, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wie... ale twierdzi, ze skoro uroslo to jest ok, a na to wszystko i tak nie mam juz wplywu... Mam nadzieje, ze uspokoi mnie usg, ze wszystko bedzie wporzadku. :( Wczoraj sie po prostu niepotrzebnie naczytalam doswiadczen innych, odnosnie wzrostu tej bety. Wiekszosc informacji jednak nie byla pozytywna:/

‹‹ 1715 1716 1717 1718 1719 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ