Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
A gdzie mierzysz? Bo juz nie pamiętam
usta są np podatne na zmiany temperatury zewnątrz...
I o której? Bo ok 5 jest zawsze najchlodnieja i gdzie trzymasz termometr na noc?
Czekaj a Alex nie miała podobnie? Sprostujcie mnie jeśli się mylę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 13:35
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Tak, ja mierze w ustach bo jakoś nie mogę się przekonać do mierzenia na dole
A poza tym jak mam duże wahania temperatur to zawsze mogę zwalić na to że mierząc w ustach tak może być- wtedy tak się nie stresuje
takie głupie myślenie a jednak pomaga
zmierze jeszcze jutro tempke ale raczej ona nic nowego nie wniesie
-
Zauważyłam że na zewnątrz o tej porze najchlodniej jest
co do poduszki to ok bo zaburzona mogłaby być jakbyś na parapecie trzymała (ja kiedyś tak zrobiłam i cudawianki się działy wtedy
)
No ale skoki właśnie w ustach są możliwe wystarczy nieszczelnie je zamknąćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Ja wam chętnie wstawię mój wykres bo miałam podobnie, ale w domu bo mam dużo pracy;p muszę nadrobić to całe szaleństwo bo zamiast pracować to odswiezalam wyniki ;p A później miałam panią na konsultacjach stacjonarnie.
Terka nie czuję się obgadywana, kontynuuj, nadrobię was po pracy ;p dzisiaj chodzę z bananem na twarzy ;pterka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wiec miss sama widzisz ze tak naprawdę Twój wykres mało miarodajny jest ;p wiec wszytko możliwe
) a zołza taaak ona będzie chciała dla Ciebie dobrze ;p co byś jutro nie Piła ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Terka to prawda w ustach najmniej wiarygodnie ale najwygodniej
no nic, co będzie to będzie
Alex ja proszę o Twój wykres, pamiętam że miałaś taką prostą kreskę ale już później nie wstawialas i jestem ciekawa jak to dalej u Ciebie byłowięc po pracy jak znajdziesz chwilkę to nam tu wklej
I czekamy na wynik proga oczywiście
Mała Mi pozostają mi drinki bez alko jeśli okres się nie pojawiznowu każdy będzie się dziwnie na mnie patrzył z myślą "coooo? Iza nie pije? Pewnie w ciąży jest" haha ostatnio tak miałam na imieninach babci, pytają mnie czy pije a ja odpowiedziałam że nie, wszyscy się na mnie spojrzeli w milczeniu a mi aż na śmiech się zebrało i powiedziałam na głos "spokojnie, nie jestem w ciąży, jak będę to poinformuje"
terka lubi tę wiadomość
-
Uf chwilą spokoju, miałam nawał pracy.
Na szczęście jutro wolne chociaż nie do końca siostra idzie na polowinki i muszę ją uczesać i podmalować.
Miss czekamy na rozwój sytuacji życie lubi zaskakiwać.
MissKathy92 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Taaa Miss no Polacy już tak mają. Jak nie pije to ma powód bo inaczej to jak to tak
A ja się nie zdziwie jak będziesz miała powódWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 14:28
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Terka tak właśnie jest- jak nie pijesz to jesteś jakiś dziiiiiwny
No ja czekam na tą chwilę aż będę mogła w końcu powiedzieć że mam ten konkretny powód dlaczego nie pijebo u mnie w rodzinie tylko ten powód przejdzie żeby jednak nie namawiali do zmiany zdania
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/93135ac1a50e.jpg
Jak widać cały czas płaska linia, później brałam Gripex to tempka od 28 dc się nie podniosła ale objawy owulacyjne były. I bach, ciąża z wpadki ;p bo seks był na zasadzie: a chodź, dzień chłopaka jest i dawno nie było;p i zaraz okres będzie;pterka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Terka no niestety pod tym względem tak
Alex no to masz wpadkę w trakcie starańI jak widać jeden seks wystarczył
miałaś już kiedyś tak późno owulacje?
Lelek ładny przyrostnie przejmuj sie
-
Odkąd mierze temperaturę to nie miałam;) ostatnio w 24 dc.
Byłam z koleżankami z pracy na obiedzie i dopiero do domu wracambyłam tak głodna a jak mąż teraz jeść nie może to nie gotuje i chciałam zjeść coś pycha ;p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny